عجب مرغیه این شتر مرغ
کاربر فعال
![]()
عجب مرغیه این شتر مرغ
کاربر موثر
![]()
اتفاقا من خيلي شتر مرغم دوست دارم حييون بانمكو جالبيه ... اما متاسفانه جديدا پرورشش ميدن واسه شكم چرانها
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد
روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم
............
ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو
کاربر نمونه
![]()
کاربر موثر
![]()
احتمالا گوشتاش ميره واسه اقايون ووووو / اي كه چي بگم گاو گوسفند و بز و بره گوساله مرغ و خروس بوقلمون كم بود به اين طفلكيم رحم نمكينن اخه درد بخوريد فقط مونده اينجام مثل چين به سگ و گربه رحم نكنن ...
يكي نيست بگه خدا هزاران سال پيش اونم به دليل قحطي گوسفندو هلال كرد ... اما تو قران كجا حرفي از گاو گوساله مرغ و خروس بوقلمون شتررررررررررر مرغ بود اين بشر شكم چرونه كه واسه منفعت خودش به خيلي از جناياتها مشروعيت ميبخشه .... اگه قحطي بود خوب چاره اي نبود اما نكه الان هزاران نعمت الاهي از زمين رويش ميكنه ...![]()
دفاع ميكنم از حق حيواني كه حق دفاع از خود را ندارد
روزي خواهم رفت به سرزميني كه بهش تعلق دارم
............
ترديد ندارم كه بشر ضمن تكامل تدريجي خو د از خوردن حيوانات دست خواهد كشيد، همانطور كه قبيله هاي وحشي از خوردن يك ديگر دست كشيدن
هنري ديويد تورو
کاربر موثر
![]()
یکی از دوستام یه مزرعه شتر مرغ رفته بود برای عکاسی...می گفت مغزش دیلی داره...الان میری جولوش 10 ثانیه بعد در میره...می گفت خیلی کنجکاوه...راه دفاعشم اینه که با سینش ضربه می زنه که می تونه آدمو شوت کنه اونور...
گوشتش صادر می شه به کشور های عربی گویا..تو ایران خیلی خاطر خواه نداره...از پوستش چرم می سازن....از ناخنای پاش نمی دونم پودر چی چی ...خلاصه از همه جاش استفاده میکنن!!!!!!!!!!
کاربر نمونه
![]()
من شنیدم نوکش میتونه جمجمهء انسان رو بشکونه [..]!