![]() |
|
|||||||
| ماهیان شبیه شیربت برخی از ماهیان این خانواده : لوچ دلقک ، سیلور شارک ، زبرا و ... |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نام ماهیان : زبرا دانیو طول حداکثر: 5 سانتی متر سطح شنا: تمام سطوح آب مکانهای جاگیری : میان تخته سنگها،گیاهان وجلبکها نور مناسب: روشن ، بدون تابش مستقیم آفتاب همزیستی: سازگار با تمام ماهیان آکواریومی تغذیه: غذای خشک خصوصیات فیزیکوشیمیایی : دما 26 درجه سانتی گراد - سختی آب 8 درجه - PH= 7 دشواری نگهداری: گروه 1 رفتار و نوع تولید مثل : تخم گذار،این ماهی با نوارهای خوش رنگ خود از زیباترین ماهیان اکواریومی است . ماهی صلح جو، زرنگ و پر تحرکی است که شنا را دوست دارد. نگهداری و تکثیر آن آسان است . ماهی ماده چا ق تر و رنگ روشن تری دارد. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2008
2,496 بار در 665 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با تشکر از مدیریت سایت - این هم تصویری دیگر از این ماهی زیبا و دوست داشتنی :
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2009
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
با سلام
نحوه ي تكثير زبرا چطوري انجام ميشه ؟ من حدود چند ماهي هست كه يه جفت زبرا گفتم ولي هيچ خبري از تخم ريزي نيست و يا شايد كه من نديدم . لطفا منو اگه امكان داره مفصل راهنمايي كنيد . متشكرم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از بلوچ عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| danio, zebra, دانیو, زبرا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |