![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران جوندگان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
اسمه این پت فارسیش بلد نیستم اما sugar glider اسمشه! ![]() ![]() خیلی ناز و دوست داشتنیه ![]() ![]() ![]() تویه ایران شایدکسی نداره! استرالیایی هستند!تویه اروپا و اممریکا و استرالیا بعضی ها دارند! قیمتش تویه امریکا ارزونه و دست اموزه! ![]() ![]() خیلی ارومه و با صاحبش دوست میشه! ![]() ![]() من دلم می خواد داشته باشم! ![]() ![]() ![]() سروصدا نمیکنه و مهربانه مثله خوکچه گاز نمی گیره و تو قفس نگه میدارن! ![]() ![]() ![]() باهوش هستند! اطلاعات از جایی کپی نکردم خودم از یه نفر که داره تحقیق کردم! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از hossein.r عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی ممنون دوست عزیز . این پست سودمند شما باعث شد که من یک سری تحقیقات راجع به این جانور دوست داشتنی بکنم .
Suger Glider حدود 16 تا 21 سانتیمتر طول داره ،و حدود 90 تا 150 گرم وزن .کرم سیاه و طوسی رنگه و گوشهاش مشکی یا طوسی اند . پوزه ای کوتاه و گرد داره و گونهء شمالی آن قهوه ای رنگه . در فاصلهء بین دست ها و پاهای این جانور پوست انعطاف پذیری وجود داره که از طریق اون پرواز می کنه ! یعنی فاصله های طولانی بین درختان رو پرش می کنه و از این طریق از دست شکارچیانی مثل روباه ها ، جغد ها و غیره می گریزد. Suger Glider ها موجوداتی اجتماعی و شب فعال اند و در گروه های 15 تا 30 تایی در طول شب به شکار حشرات و خوردن دانه های گیاهان می پردازند . به علت اندازهء کوچکی که دارند عموما به آسانی نمی توان آنها را در طبیعت دید . در زمان تولید مثل ، همهء افراد گروه بچه های خود را در یک لانه نگهداری می کنند و از آن لانه به شدت محافظت می کنند . نرهای گروه از طریق بو قبمروی خود را مشخص می کنند . همچنین از طریق بو است که افراد گروه ، همدیگر را تشخیص می دهند . اگر قلمروشان توسط بو ها مشخص نشده باشد عموما نزاع درگیری های شدید بین نرها ایجاد می گردد بر سر قلمرو . وقتی یکی از اعضای بالغ گروه می میرد جایگاه او با یکی دیگر از افرادی که در همان گروه به دنیا آمده اند تعویض می شود ، نه یک غریبه . عموما در اواسط زمستان زایمان می کنند و بچه ها بعد از 40 الی 50 روز از سوراخشلن خارج می شومد ، البته با کمک مادر . افراد جدید گروه عموما در سن 7 الی 10 ماهگی از گروه اخراج می گردند . این جانوران اخراج شده گروه های جدید بوجود می آورند ولی خیلی ها در همان ماه های اول زندگی مستقل دوام نمی ارده و می میرند . در شرایط عالی Suger Glider ها تا 15 سال عمر می کنند . [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
1,619 بار در 460 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به عنوان پت نگه می دارن؟؟؟
![]() تو ایرانم هست؟؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از fifi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
تالار دوستداران خزندگان, حیات وحش ایران
![]() تاریخ عضویت: Jun 2008
5,621 بار در 1,267 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اسم ایرانیش سنجاب بالداره قیمتش هم بالای 200 تومن
![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] سنجاب پرنده، جانوری است از خانواده روباهها و مانند روباه، دم بزرگ و کلفتی دارد. سنجاب پرنده از دور کاملاً شبیه روباه است و چشمانی بزرگ و سیاهرنگ و پوستی خاکستری رنگ دارد. این حیوان جانوری شبرو و شبگرد است اما برخلاف روباه که او هم به شکار شبانه میپردازد، گیاهخوار و میوهخوار است. آنان روزها را در سوراخهایی که دارکوبها ساختهاند و اینان اشغالش کردهاند، میخوابند و هنگام غروب از لانه بیرون میآیند. سنجابهای پرنده ویژگیهای جالبی دارند. آنان همواره بر روی درختان هستند و هیچگاه از درخت پایین نمیآیند. آنان با اندامی که دست و پای آنانرا به یکدیگر متصل کرده و شبیه بال به نظر میآید و تا اندازهای کار بال را انجام میدهد، میتوانند تا حدود صد متر در هوا بجهند و از درختی به درخت دیگر جابجا شوند. آنان به هنگام اینکار بال نمیزنند و تنها دست و پای خود را میگشایند. سنجابهای پرنده دارای خواب زمستانی هستند و حدود اواخر زمستان که فصل جفتگیری آنان نیز هست، از خواب بر میخیزند. جنس ماده این سنجابها دارای زندگی یکجانشینی و جنس نر، کوچنده است و پس از جفتگیری که دو بار در سال و در ماههای اسفند و فروردین انجام میشود، کاشانه ماده را ترک میکند و هرگز فرزندان خود را نمیبیند. سنجابهای پرنده وابستگی زیادی به جنگل دارند و بدون آن قادر به ادامه حیات نیستند. به همین خاطر، با از میان رفتن جنگلها در سدهها و دهههای گذشته، بشدت از جمعیت آنان کاسته شده ا |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از نیما عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است