![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,670 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
متن زیر ترجمه بخش کوچکی از پروفایل اسپات یکی از حیوانات در لیست انتظار صاحب جدید پناهگاه animal care charity انگلستان ست که از سال ۱۹۷۸ مشغول فعالیت ست......برای خوندن متن کامل می تونین به سایت مربوطه مراجعه کنین و متوجه میشین که مسئولین اونجا تا چه حد نسبت به خصوصیات رفتاری حیوانات اونجا واقف هستن و تک تک اونا رو به خوبی میشناسن و برای پیدا کردن یه صاحب شایسته برای هر کدوم از اونا تلاش می کنن...شعار این گروه اینه:حیوانات به یه سرپناه نیاز دارن!
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ممنون از اینکه پروفایل منو می خونین.من همیشه از اینکه کسی نسبت بهم علاقه نشون میده خوشحال میشم.بذارین کمی از خودم بگم.اسم من اسپاته و ۲ ساله بودم که به این مرکز اومدم و الان شش ماه از اومدنم به اینجا میگذره.نمیدونم چرا کسی نمیخواد منو با خودش به خونش ببره من دختر خوبیم فقط توی ملاقات اول عصبی هستم.من یه خونه امن و ساکت میخوام چون از سر و صدا خوشم نمیاد.من سگهای دیگه رو دوست دارم اما ترجیح میدم که با اونا در یه خونه زندگی نکنم و همه توجه ها به من باشه.من خیلی پرانرژی و عاشق پیاده روی هستم.................... ارتباط با بچه ها: اسپات معمولا با بچه های بالای ۱۰ سال خوبه.اون بچه های پر سر و صدا رو دوست نداره!!! ارتباط با افراد جدید: در ملاقاتهای اول عصبی و نگرانه اما وقتی اعتمادش جلب شه بعد از دو یا سه ملاقات با اونا صمیمی میشه. ارتباط با سایر سگها: با سگهای دیگه ارتباط خوبی داره اما ترجیح میده در خونه مشترک با اونا زندگی نکنه. ارتباط با گربه ها: اسپات گربه ها رو دوست نداره و برای همین ما دنبال صاحبانی هستیم که تو خونه گربه نداشته باشن. رفتار هنگام غذا خوردن: آرومه و از اینکه اطرافیانش بهش نزدیک بشن و نگاش کنن مشکلی نداره. رفتار هنگام حمام کردن: با حمام کردن مشکلی نداره رفتار درون منزل: اون بیشتر وقتا دختر خوبیه و فقط گاهی موقع بازی به وسایل برخورد میکنه!!! سطح انرژی: بسیار پرانرژیه و با پیاده روی معمولا این انرژی رو تخلیه میکنه گاهی هم با عروسکش بازی میکنه عکس العمل در زمان صدا کردن: اون دختر خوبیه و به سرعت عکس العمل نشون میده و به سمت شما می دوه. منبع : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,934 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه متن با احساسی بود چقدر زیبا راجع به این سگ صحبت کرده بودند خیلی برام جالب بود به همه خصوصیات رفتاری سگی که بین چندین سگ دیگه است آشنایی دارند و برای واگذار کردنش همه این خصوصیات را درنظر می گیرند
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,018 بار در 1,414 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آخي دلم براش سوخت
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از slmz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
518 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم ناراحت شدم
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
تالار حمایت از حقوق حیوانات
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
4,922 بار در 1,326 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
کاشکی میشد من ازش نگهداری کنم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,670 بار در 5,380 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آقا رضا اونقد خودمون اینجا حیوون بیچاره داریم که نیاز به سرپرستی دارن
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| لحظه, مهربان, ٬spotسگ, انتظار, ای, با, در, صاحبی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |