![]() |
|
|||||||
| نگهداری و معرفی گیاهان آکواریومی برخی از این گیاهان : کریپتون ، گندمی ، شویدی و ... |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
1- نحوه كاشت : به دو صورت مي توان گياهان آبزي را در آكواريوم كاشت الف : مي توانيد به جاي آنكه تمامي كف آكواريوم را بستر دهيد ، ضروفي مانند طشت ، يا گلدان ، به اندازه هاي دلخواه آماده كنيد و بستر مربوط به كشت گياه را در آن طشت ها و گلدان ها آماده كنيد سپس آن را در آكواريوم قرار داده و انتهاي ساقه گياهان را با كمك انگشت در شن يا همان بستر مربوطه فرو كنيد . 2- نوع بستر : برا ي تهيه بستر لازم نيست راه دوري برويد كافي است به مقداره كافي شن معمولي كه براي مصارف ساختماني به كار مي رود در اختيار داشته باشد ( فقط دقت كنيد شن ها آلوده به مواد خارجي نباشد ) . همچنين لازم نيست كه تمامي شن ا مورد نظر را شستشو دهيد زيرا املاح موجود در آن براي ريشه گرفتن گياهان لازم است ، اما پس از كف آكواريوم را به قطر سه سانتيمتر از شن ناشسته بستر داديد مجددا با يك لايه ديگر (حدود سه سانتيمتر) از شن كاملا شسته شده ولاي گرفته روي بستر قبلي را پوشش دهيد تا گل ولاي موجود در شن ، آب آكواريوم را گل آلود نكند . 3-شرايط نگهداري : گياهان آبزي به همان آب و دمايي احتياج دارند كه ماهيان زينتي آكواريومي احتياج دارند ، منظور ماهيان گرم آبي هستند كه در آب شيرين زندگي مي كنند . دماي 22 درجه تا 27 درجه و ph خنثي براي نگهداري مطلوب است ، همچنين نور طبيعي مناسب تر از نور مهتابي است ، به ويژه آنكه نور طبيعي چرخه منظم خواب و بيداري را براي گياه و ماهي حفظ مي كند و بديهي است كه گياه زنده در شرايط طبيعي بهتر از هر كس و هرچيزمي تواند خودش را ترميم كند . 4- يكي از مهمترين عوامل پوسيدگي گياهان در آكواريوم هاي خانگي استفده از دارو هاي گوناگون و به ويژه نمك در آب آكواريوم است كه براي درمان يا نگهداري ماهي هاي بيمار به آب اضافه مي كنند . لذا بايد ضمن آنكه ماهي را از فروشگاه قابل اطمينان تهيه مي كنيد همچنين در صورتي كه يكي از ماهي ها گرفتاره يكي از بيماري خاصي شد آن را از محل آكواريوم به ظرف ديگري منتقل نمود و پس از درمان كامل و طي دوره قرنطينه مجددا به آكواريوم اصلي باز گردانيد
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2008
1,374 بار در 607 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من گیاهام کلی زود زیاد شدند و خیلی دوسشون داشتم حتی گیاهای تو آکواریوممو کلی طبیعی میشه
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از sara_ka عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2008
85 بار در 25 پست از ایشان تشکر شده است
|
راستش من كم كم دارم ديونه ميشم. سه روزه شبانه روز دارم serch ميكنم و سوال ميپرسم، كسي جواب درستي بهم نميده.
![]() دوستان persianpetعزيز: من تصميم به خريد چند گونه ماهي گياهخوار مثل: گوپي، مولي، پلاتي و ماهي قرمز معمولي دارم. 1. آيا از دوستان كسي در كرج جاي خوب براي خريد ماهي و گياه آكواريومي سراغ داره، آدرسشو به من بده؟ قبل از خريدن ماهيها، ميخوام گياه بخرم -تمام مطالب اين سايت ( سايتها و وبلاگهاي ديگه رو هم )درباره گياهان آكواريومي خوندم- من "كريپتون" رو انتخاب كردم ولي يه مشكل دارم يه جا خونم نگهداريش راحته، جاي ديگه خوندم سخته و... حسابي گيج شدم. 2. آيا از نظر شما انتخاب مناسبيه يا پيشنهاد ديگه اي دارين؟ 3. در خيابون نواب از آكواريوميهاي اونجا ميتونم بخرم؟ آخه چند جا زنگ زدم نداشت ![]() خيلي خيلي ممنون ميشم منو راهنمايي كنين |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2009
34 بار در 13 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
دوست عزیز کریپتون یکی از زیباترین و مقاومترین گونه هاست , و بهترین پیشنهاد برای شما در ضمن فروشگاههای ساختمان پلاسکو گیاهان بهتر و متنوع تری دارن به اونجا مراجعه کنید. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2009
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
کریبتون انتخاب خوبیه نگهداریش سخت نیست اما برای نگه داری این گیاه به بهترین شکل بهتر است زیر شن آن مقداری گل رس باشد و نور آن مخلوتی از دو رنگ زرد و سفید (بیشتر سفید) من این کار را انجام دادم نتیجش عالی شد به شما هم پیشنهاد میکنم این راه را امتحان کنید
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2010
11 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
حتما باید زیر شن خاک باشه؟ خوب این خاک آب رو کثیف و زشت نمیکنه؟ من شن شسته شده به اندازه 2-3 سانت کف آکواریوم ریختم!!! من دوست دارم که ترکیبی از گیاهان طبیعی و غیرطبیعی رو کنار هم در آکواریوم داشته باشم!!! ممکنه راهنمایی کنید چی بگیرم و از جایی باید تهیه کرد یا باید کشت کرد!!!؟؟؟ |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| hydrophyte, points, مورد, نکاتی, گیاهان, آکواریومی, در |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|