![]() |
|
|||||||
| گربه ماهیان برخی از ماهیان این خانواده : کوریدوراس ، پنکوسی ، انواع گربه ماهی ... |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] نام علمی این ماهی Phractocephalushemioliopterus هست و از خانواده Pimelodidaeبه شمار میاد . این نوع گربه ماهی جزو زیباترین گربه ماهی های آکواریومه و بومی آمریکای جنوبی و رودخانه های برزیل و آمازون و در اغلب نواحی آمریکای جنوبی گسترده شده . سطح زیر شکم زرد لیمویی هست و پشت ماهی سبز یشمی و لجنی و دارای خالهایسیاه و برجسته روی پشت و دمی دو شاخه و بزرگ و بدنی پهن . سبیلهای دراز و باریکی از دور دهانش خارج شده و دهان بر خلاف انواع دیگه در جلو قرار داره . این ماهی شدیدن مهاجمه و جزو ماهی های گوشتخوار به حساب میاد و باید با ماهی های گوشتخوار نگهداری بشه . بهتره آب کمی اسیدی باشه . pH مورد نیاز 5.5 - 6.8 و dH آب 9 - 10 رو میپسنده . بهتره از فیلترهای بیرونی استفاده کنین و همچنین بخاری های روکش دار یا نشکن . چون این ماهی ها خودشونو به بخاری میکوبن و امکان شکستن بخاری وجود داره . رد تیل از ماهی های زنده ریز و ماهی کیلکا و کرم خونی و دل و اسفناج و میگو و حتا میوه ها تغذیه میکنه . در طبیعت این ماهی عامل پراکنده ساختن تخم گیاهان به شمار میاد . . آب گرم 26 تا 28 درجه رو میپسنده و دکور آکواریوم بصورت صخره ای با ریگ های درشت و فضای کافی برای شنا . رشد سریعی داره و خیلی زود بزرگ میشه و در محیط آکواریوم تا یک متر هم رشد میکنه ولی در طبیعت گاه تا 3 متر هم دیده شده با وزنی در حدود 200 کیلو گرم . خوبه از قبل پیش بینی جای اون رو بکنید چون رشد این ماهی خیلی سریعه و به جای وسیعی نیاز داره . جزو ماهی های مقاوم هست. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
1,569 بار در 447 پست از ایشان تشکر شده است
|
امکان داره در مورد چگونگی تشخیص جنسیت در این ماهی توضیح بدید؟
ممنونم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نشانه ی دقیقی نداره اما بعضا گفته میشه نر ها سبیل های بلند تر و بیشتر مشکی دارند
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2009
100 بار در 34 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
اگه نخام به رد تیل گوشت یا ماهی بدم چی بدم؟ مال من اصلا سریع رشد نمیکه!
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Mar 2009
5,483 بار در 1,376 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام منم قبلا" داشتم كه خيلي زود بزرگ شد اوايل اندازه انگشت كوچيكم بود و بهش دل گوساله چرخ كرده ميدادم وقتي واگذارش كردم از نيم متر بزرگتر بود ( ظرف مدت حدودا" 1 سال و چند ماه ) واون موقع ديگه گوشت گوسفند و دل گوساله رو بدون چرخ كردن و تكه اي بهش ميدادم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Apr 2009
155 بار در 56 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
ردتیل ها جزو گربه ماهی هایی هستنند که خیلی سریع رشد میکنند غذایه اصلیشون با محتوایه بالایه پروتئین هست میتونید بجاش از غذایه لوفاک استفاد کنید ولی دقت کنید نوعه خارجیش که بیشتر فرانسوی هست و به اسم بیومار میفروشند بگیرید تا کمتر کیفیت آب تانکتون رو کم کنه موفق بشاید |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از pouyanil عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2010
306 بار در 97 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کــاربـر مــاه
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
6,000 بار در 1,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من عاشق این نژادم ... شب ها بیدار میموندم و شناکردنش رو در تاریکی تماشا میکردم ... واقعا زیباست
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| redtaile, ردتیل |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|