![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
6,345 بار در 1,260 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوره اول مسابقات پايان يافت.جا داره از تك تك شركت كنندگان تشكر كنم.
در ايران متاسفانه مسابقات شو حيوانات برگزار نمي شه و ما سعي داشتيم كه شرايط را طوري قرار بدهيم كه كليه دوستداران اين گونه مسابقات امكان شركت در اين گونه مسابقات زيباوتجربه حضوردر اون را داشته باشند. (البته بصورت مجازي) اولين دوره مسابقات با همه كم و كاستيهاش تجربه مفيدي براي ما بود كه بتوانيم دوره بعد را بهتر و كاملتر و جذابتر برگزار كنيم اميدوارم كمي و كاستيها رو كه كم هم نبوده به بزرگي خودتون در اولين تجربه ما ببخشيد. منتظر نظرات و پيشنهادات شما براي هرچه بهتر برگزار شدن مسابقات در دوره هاي بعد هستيم. با توجه به قوانيني كه براي راي دادن وضع شد و بررسي كل آراء نتايج نهايي به شرح ذيل اعلام مي گردد: ----- زیباترین گربه(مرحله دوم) : برفی : 19 رای شکر : 10 ملوس: 6 فری: 4 ----- زیباترین سگ آپارتمانی(مرحله دوم) میشل : 26 رای بنجی : 16 رای تیلی : 13 رای توکلی : 13 رای دنی : 5 رای سزان : 4 رای تیلی و توکلی داراي آراء مساوی ----- زیباترین جونده(مرحله دوم) پشمک : 17 رای مهشید : 9 رای ویکو : 4 رای ----- زیباترین پرنده(مرحله دوم) تینا : 9 توتو : 6 رای قندی : 4 رای ------ زیباترین گربه پرشین(مرحله دوم) سیلور: 18 رای کپل: 16 رای روبی : 12 رای جولی: 9رای ناپلئون: 4 رای سپیده : 0 رای همانطور که قبلا اعلام شده بود ، تنها رای هایی منظور می شود که کاربران علاوه بر شرکت در نظر سنجی ، از دکمه تشکر نیز استفاده کرده باشند . نتایج پس از حذف رای های باطل شده ، به صورت بالا می باشد . رای های باطل شده عبارتند از : 1- رای های ثبت شده در نظر سنجی بدون ثبت تشکر 2- تشکر های ثبت شده بدون شرکت در نظر سنجی 3- حذف رای کاربرانی که صرفا جهت شرکت در رای گیری عضو شده بودند . این مورد تقلب محسوب می شود . 4- حذف رای کاربرانی که به منظور تقلب ، از یک کامپیوتر به عضویت سایت در آمده بودند . با سپاس Turok
پروردگار :بخوانید مرا تا اجابت کنم شما را The Earth Dies human Dies,Human DiesThe Earth Survives ویرایش توسط turok : 21st March 2009 در ساعت 09:36 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
معتاد تالار مای پت
کاربر موثر تاریخ عضویت: Aug 2008
5,688 بار در 1,869 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرسي خيلي زحمت کشيدي
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,848 بار در 497 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خالی از لطف نیست اگه لطف کنید و عکس نفرات اول هر دسته رو در اینجا قرار بدید
ممنون |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
6,345 بار در 1,260 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از turok عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
4,823 بار در 1,166 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من كه انقدر وارد بحث هاي بيهوده شدم كه يادم رفت تو دور دوم راي بدم
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از elnur عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
1,725 بار در 537 پست از ایشان تشکر شده است
|
بلاخره نگفتيد جايزه چيه اين برفي خوشگل ما كه همه دوستان گلم لطف كردند و راي دادند بد جوري منتظر جايزه است
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نتايج, اولين, اعلام |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|