![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
2,200 بار در 602 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام به همه ی دوستان گربه ی یکی از دوستانه ما به اسمه pape مریض شده . مثل اینکه داره میمیره .
![]() شاید آگرینو هیگل رو بشناسید pape مامانه ایناس . از همه خواهش میکنم واسه ی pape دعا کنید خیلی گناه داره خیلی زجر کشیده . هیگل پیشه مامانش زندگی میکنه و میفهمه اون مریضه واسه همین گاهی لیسش میزنه و تمیزش میکنه من بیماریه pape به احتمال زیاد polycystic kydnies هست میخواستم بدونم آیا این بیماری ارثیه ؟ چون ملانی قرار بود یا با آگرین یا با هیگل جفتگیری کنه اگه این بیماری ارثی باشه پس هیگل و آگرین هم دارن این بیماریو پس بچه های ملانی هم این بیمارو میگیرن .درسته ؟ ![]() pape در اوایل بیماریش همش استفراغ میکرد و تا یک هفته لب به کمترین غذایی نزد . بعد از یه هفته شروع کرد به غذا خوردن انقدر کوچیک شده بود حتی از بچه هاشم کوچیکتر بعد از زایمانش خیلی ضعیف شد چشمش مشکل داشت و ترشح زیاد میداد که داشت کور میشد اما عملش کردن و الان چشمش خوبه در موقع بارداری و شیردهی خیلی ضعیف شده بود و زیر نظر دامپزشک دارو مصرف میکرد.تورو خدا واسش دعا کنین که خوب بشه .ومثل اینکه الان حالش بهتره میخواستم بدونم که میمیره ؟ اگه بمیره چقدر دیگه میمیره ؟ بچگی pape [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] آگرین وهیگل [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] آگرین و هیگل در حال شیر خوردن [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] لطفا همه نظر بدن .خواهشمیکنم واسش دعا کنین نمیره ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Nov 2008
7,494 بار در 2,015 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خدا نكنه دوست من كه گربنون بميره ما همه واسش دعا ميكنيم اين شماره دفتر پرشين پت هستش زنگ بزن و بيماريشو بگو به دكتر انزاني حتما ايشون كمكت ميكنن 88033555
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
تالار حمایت از حقوق حیوانات
![]() تاریخ عضویت: Sep 2008
4,925 بار در 1,326 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
امیدوارم حالش زودتر خوب بشه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
1,513 بار در 460 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز واقعا متاسفم ...
والا من نمیدونم چه طور باید ازش مزافبت کرد درباره ی بیماریش هم چیزری نمیدونم بهترهاز دوستانی که اطلاع دارن و یا مدیران سایت و دامپزشکش بپرسید
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
2,200 بار در 602 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
لطفا همه نظر بدن .
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
10,604 بار در 2,626 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چرا به دامپزشکی مراجعه نمی کنه.طفلکی گناه داره.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط - - دوستداران گربه, تالارهای حامیان حیوانات, روشهای نگهداری گربه, نژادهای گربه
![]() تاریخ عضویت: Sep 2006
11,355 بار در 2,439 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز . من برای pape دعا می کنم .
چند نکته را برات بگم . اول اینکه ، اینکه از پسرهاش کوچیکتر و سبک تر هست کاملا طبیعیه و اصولا گربه های نر همیشه بعد از هفت هشت ماهگی از گربه های ماده به مراتب بزرگ تر و سنگین تر هستند. اینکه در دوران شیردهی لاغر شده بوده هم طبیعیه . گربه ها در دوران شیردهی کاهش وزن خواهند داشت ولی باید با رژیم غذایی مناسب ، به آنها کمک کرد که بعد از دوان شیردهی و در طی آن ، به زودی جبران کنند و به وزن اولیه برگردند . بیمارهای کلیه اصلی ترین عامل مرگ و میر در گربه ها هستند . گربه ها اصولا کم آب می خوردندو این مهمترین عامل در ایجاد بیماری های گوناگون کلیوی در گربه هاست و باید با روش های گوناگون گربه را ترغیب به خوردن میزان بیشتری از آب کرد . مثلا با قرار ادن سه یا چهار عدد ظرف آب در سایزهای گوناگون و در مکان های متفاوت در خانه، گربه بیشتر و بیشتر راغب به مصرف آب میشه . یک راهکار دیگه افزودن میزانی مشخص از نمک به غذای گربه برای بیشتر تشنه کردن حیوانه. در ضمن این گونه بیماری ها عموما ریشه های ارثی هم دارند.
من دوست ندارم گوشت بخورم چون کشته شدن برهها و خوکها را دیدهام. من دیدم و درد آنها را حس کردم. آنها فرا رسیدن مرگ را حس کردند، من نمیتوانستم تحمل کنم و مثل یک بچه گریه میکردم، به بالای یک تپه دویدم در حالی که نمیتوانستم نفس بکشم. ناگهان احساس کردم که میخکوب شدهام، من مرگ بره را حس کردم. واسلاو نیجینسکی (Vaslav Nijinsky)هنرمندان روسی، بالرین و طراح رقصهای باله (۱۹۵۰-۱۸۸۸) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,938 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست من ، من هم از این بیماری چیزی نمی دونم . دکترها و صاحب نظرای محترم سایت شمارو راهنمایی خواهند کرد . امیدوارم این وضعیت این حیوان بهبود پیدا کنه
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,627 بار در 5,728 پست از ایشان تشکر شده است
|
nدر بینماری نعل اسبی کلیه polycystic kidneys اگر جیره غذایی که دکتر دامپزشک داده رعایت شود بیمار سالها میتواند زندگی سالم داشته باشد
زایمان دیگر حیوان نداشته باشد
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2007
2,749 بار در 643 پست از ایشان تشکر شده است
|
آخــــی پس این آگرین خوشگل به مامانش رفته این همه زیباییش، خدا رو شکر که دکتر انزانی گفتند با رژیم مناسب میتونه زندگی کنه و مشکلی نست
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| pape, مریض, شده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |