![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2007
35 بار در 9 پست از ایشان تشکر شده است
|
ماه پيشي هستم يك ساله . رنگ نقره اي با چشمهاي درشت كه دنبال شوهر مي چرخم . حوصله بچه داري هم ندارم .
اين هم عكسم با بهار خانوم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
98 بار در 30 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام منم ويكي هستم 4 ماه و نيمه دنبال زن هستم زن من ميشي؟ البته من تو تهرانم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2007
35 بار در 9 پست از ایشان تشکر شده است
|
اخه ويكي جون من كه اينجام تو اونجا . شما اين طرفا نمي يايين ؟ دريا داريم ها . جنگل ميبرمت . حيف يه عكس ازت ندارم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام من ela هستم و پرشین نر دارم 9 ماهه و دودی رنگ اسمش dodast و به دنبال جفت براش هستم اگر مایل باشیدخوشحال میشم در تماس باشیم.
salam man ela hastam va pesian nar daram 9 mahe va dodi rang esmesham dodast va be donbale joft barash hastam agar mayel bashid khoshhal misham dar tamas bashim. ویرایش توسط My PeT : 20th January 2009 در ساعت 01:48 AM. دلیل: پست فینگلیش برای بار آخر ادیت شد. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|