![]() |
|
|||||||
| تالار گفتمان بین دامپزشکان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر - تالار دامپزشکی دامهای بزرگ, تالار علوم پایه
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
8,034 بار در 2,044 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
طبیب و بیمار
عمری از جور چرخ مینا رنگ رنجه بودم زرنج بیماری یافت ائینه وجودم زنگ از جفای سپهرزنگاری تارشد,دیدگان روشن بین زرد شد,چهرگان گلناری همچو موشی نحیف گشت و نزار,تن فربه چو گاو پرواری ازمودم همه طبیبان را در شفاخانه های بهداری نه حکیمی خبر ز حکمت داشت;نه پرستاری از پرستاری پیش بیطار رفتم اخر کار چاره ای خواستم ز ناچاری و ان شفا بخش دام و دد,بگرفت دستم ورستم از گرفتاری بی تامل علاج دردم کرد;تن ز غم رست و من ز غمخواری طرفه بین,کزطبیبم ان نرسید;که ز دانای فن بیطاری رهی معیری من هم به نوبهٔ خودم این روزرا به همهٔ دوستان و استادان و همکاران عزیزم تبریک میگم این شعر پیشکشی است به تمام دامپزشکان در پناه حق شاد باشید و سربلند ![]() ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Feb 2009
3,220 بار در 961 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
درود
من هم به شما تبریک میگم دکتر سرافراز باشی
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
426 بار در 88 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
روز قدردانی از دامپزشکان و یادآوری اهمیت دامپزشکی مبارک باد تبریک میگم خدمت تمام دامپزشکان کوشا و باوجدان به ویژه ادمین گرامی دکتر تیموتیان پرکار دکتر ژابین و جناب دکتر Lion و دامپزشکانی که اسمشونو نمی دونم یا از قلم انداختم. در حقیقت این روز باید بسیار باشکوه برگزار شود نه حقیرانه و تنها با چیدن واژه ها در کنار هم اما .... ولی من مطمئنم دامپزشکان فداکار و نجات بخش در قلب همه ی دوستداران طبیعت و آفریده های خداوند جایگاه باشکوهی را به خود اختصاص داده اند. پیروز باشید
بریدن گلوی حیوانات و زجر دادنشون به خاطر چی؟! برای به دست آوردن یک ماده مضر و بدبو به نام گوشت؟! ببین ارزششو داره؟! --------------------------------------------------------- از کسانی که توانایی و تمایل برای کمک به چند مرغ که در وضعیت اسف باری در یک پرنده فروشی به سر می برند دارند خواهش می کنم پیام خصوصی بدهند.(نژاد: لگهورن - موقعیت:مشهد)
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| day, happy, vet |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |