![]() |
|
|||||||
| کامپیوتر ، IT ، علم و فناوری |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jun 2008
4,007 بار در 952 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرورگر وب جدید Google Chrome - گوگل کروم، از شاخص های امنیتی مهمی برخوردار است که باعث می شود گوگل از این نظر آنرا با مرورگر اپل سفری، موزیلا فایرفاکس و نسخه جدید اینترنت اکسپلورر مقایسه کند.
مرورگر کروم از چهارچوب مشابه دیگر مرورگر ها بهره برده است. به ویژه در استفاده از تکنیک تهیه لیست سیاه از سایت های مخرب و روش گشت وب سایت ها در پشت لایه های امنیتی از جمله درون "جعبه شنی" و مرور ناشناس اینترنت. گوگل با ارائه گوگل کروم وارد بازار مرورگرهای وب شده است که هنوز انحصار آن در دست مایکروسافت اینترنت اکسپلورر می باشد. اما آیا این تفاوت های امنیتی کروم باعث می شود این مرورگر در جلوه کاربران متمایز ظاهر شود؟ گوگل کروم از قابلیتی معرفی شده در Internet Explorer 8 بهره می برد با نام مرور ناشناس (Incognito) که اجازه میدهد کاربر در این وضعیت با مرور وب سایت ها هیچ رد پایی از خود بر جای نگذارد حتی فایل های کوکی فقط تا هنگام باز بودن پنجره جست و جو در سیستم زنده خواهند بود. همچنین در لایه بعدی امنیتی گوگل تصمیم گرفته است که از ترجمه صفحات در جعبه شنی (sand box rendering) استفاده کند. این جعبه شنی در واقع به مفهوم ساده به معنی آن است که هنگامیکه یک مهاجم سعی می کند به درون مرورگر نفوذ کند و بتواند از طریق آن به فایل های سیستمی و ریجستری دسترسی پیدا کند، مرورگر در وضعیت جعبه شنی کار را برای مهاجم سخت تر می کند زیرا وی میبایست اکنون راهی نیز برای دور زدن جعبه شنی فراهم کند. به این طریق که جهبه شنی از ترجمه و تغییر فایل ها توسط موتور نمایش دهنده صفحات وب جلوگیری می کند و از دخالت بیرونی در رجیستری، فایل های سیستمی و هر خواندن و نوشتن دیگری از روی فایل های مهم ممانعت می کند. اجرای هر Tab در مرورگر Chrome باعث خواهد شد که هر اپلیکیشن وب در پنجره جعبه شنی مخصوص به خود باز شود و در لایه امنیتی از دخالت مرورگر در فایل های حساس سیستم جلوگیری می شود. حتی فایل های اضافه شونده (Plug-ins) نیز در محیط دیگر حافظه Sand Box بصورت امن اجرا می شوند. اما هنوز با وجود رقابت مرورگر ها برای تامین محیطی امن تر برای کاربران، گوگل کروم شاید نتواند با وجود ارائه نسخه آزمایشی Internet Explorer 8.0، نسخه 3 فایرفاکس و اپل سفری محلی جدا برای ارائه خود پیدا کند. در بخش مثبت نگری، گوگل کروم کاملاً کد باز (Open Source) ارائه شده است تا هر متخصص امنیت و کارشناس برنامه نویس بتواند در بهبود برنامه نویسی این مرورگر خود را سهیم کند. بنابراین تجهیز امنیتی گوگل کروم با سرمایه مناسب گوگل و توسعه گری کدباز در دسترس می باشد. اما آیا مرورگر فایرفاکس این برتری را در گذشته به کاربران معرفی نکرد؟ گوگل ادعا کرده است که مرورگر جدیدش بسیار سریعتر و قابلاطمینان تر از هر مرورگر دیگر تا به امروز است. نکته جالبی که در مورد این مرورگر وجود دارد این است که هر برگه (tab) پردازش جدای از دیگری دارد و در صورت کرش کردن یک صفحه، بقیه صفحات جدا گانه بارگذاری میشوند و کل مرورگر هنگ نمیکند. همچنین این مروگر تحت موتور جاوا اسکریپت V8 اجرا میشود. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] قابلیت های كلیدی [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] Google Chrome 0.2.149.30 Beta: - سرعت بالا در بارگزاری صفحات - دارای قابلیت Tabbed Browsing (باز شدن تمام صفحات در یك صفحه) - امنیت بالا در محیط نا امن اینترنت - جلوگبری از خطرات احتمالی Spy-Ware ها و دزدان - جلوگیری از باز شدن صفحات تبلیغاتی بی مورد (PopUp - Blocker) - محافظت از پسوردها و رمز های عبور خصوصی و امنیتی - زیبایی در طراحی - دارای پوسته های مختلف - پشتیبانی از تمام نسخه های ویندوز از جمله [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] - و ... ---------------------------- با اجازه مانیا ، لینک دانلود رو هم به این ارسال اضافه کردم - میلاد دانلود : نسخه ی فعلی که “نسخه ی بتا” می باشد، در حال حاظر برای بیش از ۱۰۰ کشور جهان از طریق وب سایت گوگل قابل دانلود می باشد ولی متاسفانه “ایران” جزء ۱۰۰ کشور فوق نمی باشد. البته جای نگرانی نیست از طریق لینک مقابل می تونین نسخه کامل رو دریافت کنین که برای نصب هم نیازی به اتصال به اینترنت و ... ندارد - آخه نسخه ای که از سایت گوگل مستقیم دریافت میکنین ، برای نصبش باید به اینترنت متصل باشین ... لینک دانلود : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] .
ویرایش توسط میلاد : 24th September 2008 در ساعت 04:51 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,744 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من نتونستم دانلودش کنم.یعنی دانلود کردم اما موقع اینستال کردنش یک ارور مبسوطی بهم میده و گوگل ساپورت سرویس هم نتونست بهم کمک کنه.
![]()
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
1,569 بار در 517 پست از ایشان تشکر شده است
|
چون ایران از لیست کشور های گوگل خارج شده نمی تونید مستقیم گوگل کروم رو دانلود کنین..با ف ی ل تر شکن برید
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,744 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اینتر نت من فیلتر شکن لازم نداره اما باز هم نتونستم کاری بکنم.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
|
من دانلود کردم..مشکلی نداشت برای نصبش..ولی موقع اجرا بعد چند دقیقه ارور میده و میبنده پیج هامو..
دکتر انزانی هم دانلود کرد..نمیدونم ایشون استفاده می کنن یا مشکل داره..
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
20 بار در 7 پست از ایشان تشکر شده است
|
اصلا جالب نبود من دانلودش کردم
خیلی ساده هیچی به فایرفاکس نمی رسه هیچی پیشنهاد می کنم دانلودش نکنین ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از a_2 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدير بازنشسته
|
مزیتش به سادگیشه..
برای این اسمشو گذاشته کروم چون کروم بار نداره اصلا..
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||
|
مدیــر فنی
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
9,266 بار در 1,642 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
من خودم هنوز دانلود نکردم ... و از فایرفاکس استفاده می کنم ... اما اینو بدونین که گوگل توی هر عرصه ای پا گذاشته عرصه رو بر رقبا بسته ... نباید از نسخه اول این مرورگر انتظار داشته باشی جای فایرفتکس رو بگیره . همونطور کسی از نسخه اوول فایرفاکس انتظار رقابت با ie رو نداشت ... به نظر من این مرورگر در آینده رو دست فایرفاکس می زنه ... خاصیت ویژه این مرورگر اینه که در عین کوچکی ، از اکثر قابلیت های استفاده شده در طراحی وب پشتیبانی میکنه . در حالی که اینترنت اکسپلورر و فایرفاکس هنوز هم با خیلی از قابلیت های جاوا و ... مشکل دارن ... اخبار جالبی در مورد استقبال کاربران از این مرورگر : 14 ميليون بار دانلود مرورگر گوگل در 9 ساعت ابتدايي مرورگر اينترنتي Chrome گوگل در ساعت هاي اوليه ارائه آن محبوبيت ويژه اي را كسب كرد. مرورگر جديد گوگل ساعت 3:02 بعد از ظهر به كاربران ارائه شد. بعد از گذشت نه ساعت اين نرم افزار جديد سهم خود را در بين ساير مرورگرهاي اينترنتي به 5/1 درصد رساند و اين موضوع نگراني شركتهاي رقيب را به همراه داشت. گفتني است ،بسياري از سايت هاي خبري نيز خبر ورود Chrome را در سايت هاي خود منتشر كرده اند به طوري كه تاكنون بيش از 3000 هزار سايت اينترنتي، اين خبر را تحت پوشش قرار داده اند. شايان ذكر است، در ساعت هاي ابتدايي ، از 1 ميليارد و 460 ميليون كاربر اينترنتي ، 14 ميليون نفر اين مرورگر را دانلود كرده اند.----------------------- بر اساس گزارش نيلسن آنلاين، نزديك به دو ميليون نفر در آمريكا مرورگر وب كروم گوگل را در هفتهي نخست از انتشار آن دانلود كردهاند. ----------------------- دانلود : نسخه ی فعلی که “نسخه ی بتا” می باشد، در حال حاظر برای بیش از ۱۰۰ کشور جهان از طریق وب سایت گوگل قابل دانلود می باشد ولی متاسفانه “ایران” جزء ۱۰۰ کشور فوق نمی باشد. البته جای نگرانی نیست از طریق لینک مقابل می تونین نسخه کامل رو دریافت کنین که برای نصب هم نیازی به اتصال به اینترنت و ... ندارد - آخه نسخه ای که از سایت گوگل مستقیم دریافت میکنین ، برای نصبش باید به اینترنت متصل باشین ... لینک دانلود : [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] من که از طرفداران پر و پا قرص گوگلم ...
ویرایش توسط میلاد : 24th September 2008 در ساعت 04:45 PM. |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
20 بار در 7 پست از ایشان تشکر شده است