![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران آکواریوم و ماهیان تزئینی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
صحبت از یک نوع ماهی به نام دکتر فیش ویا همان fish spa است که نام علمی آن گارا روفا است
روش جدیدی برای از بین بردن کک ومک - درمان خشکی پوست- شفاف کردن پوست و بردن لکه ها در مجتمع بهداشتی دکتر ماهی در مالزی مورد استفاده قرار گرفته که ظرف یک سال به موفقیت بینظیری دست یافته است که با توجه به موفقیت او مشابه این مجتمع به مجتمع های مشابه به صورت قارچی در سراسر ژاپن و کره افتتاح شدند. روش درمان این گونه است که فرد داخل استخری با آب گرم می رود که داخل آن ماهی هایی بدون دندان بین ۳ تا ۴ سانتی متر به پوست فرد حمله می کنند و شروع به مکیدن پوست او می کنند و لایه رویی پوست او را می خورند. آب استخربعد از هر استفادهای تصفیه می ود تا میکروبها به نفر بعدی انتقال پیدا نکند. این روش در اصل در ترکیه استفاده می شده است يکی از موسسه های درمان بيماريهای پوستی در مالزی بيماران خود را با روشی کاملا طبيعی و با کمک نوعی ماهی زنده رودخانه ای درمان می کند. استفاده از ماهي جونده موسوم به دکتر ماهي،روشي جديد براي درمان امراض پوستي است و مردم کشورهای آسيايی مانند مالزی، سنگاپور ، ژاپن،کره جنوبی و ترکيه از اين روش استقبال کرده اند. ماهي جونده يا دکتر ماهي با نام علمي "گارا روفا" با جويدن نقاطی از پوست بدن که دچار عارضه هايی مانند التهابات مزمن پوستی يا اگزما هستند به درمان بيماری کمک می کند. ماهی جونده می تواند پوست های زبر و خشن را با دندانهای خود به پوست نرم و لطيف تبديل کند. زيستگاه اصلی اين ماهی رودخانه ای ترکيه ، ايران ، سوريه و عراق است ، خانم لئونگ از مسئولان موسسه دکتر ماهي کوالالامپور میگوید بيمارانی که برای درمان به موسسه دکتر ماهی مراجعه می کنند ، قبل از وارد شدن به حوضچه هايی که ماهی ها در آن قرار دارند ،* بدن خود را ضد عفونی می کنند. افرادی که دارای امراض پوستی هستند زير نظر متخصصان اين مرکز تحت مداوا قرار می گيرند و چگونگی و طول دوره درمان افراد متفاوت است. در موسسه دکتر ماهي ، با توجه به نوع امراض پوستي و اينکه درکدام قسمت بدن باشد حوضچه هاي اب عمومي و خصوصي در نظرگرفته شده است. بيشتر افراد نخستين بار است که به اين مرکز مراجعه مي کنند که مشکلات برخي از انان جدی تر است. يکي از بيماراني که به موسسه دکترماهي امده بود در مصاحبه گفت ابتدا خيلی برای من عجيب بود اما خيلی سريع متوجه شدم که ماهيها به طرزي عجيب شروع به جويدن پوست هاي زايد بدن من کردند. هر شخص بيمار با پرداخت 38 رينگيت معادل يازده هزارتومان براي نيم ساعت از اين حوضچه ها استفاده و با روشي کاملا طبيعي بيماري پوستي خود را درمان مي کند. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
اینم چند تا عکس از این ماهی و نحوه عملکردشون.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
اکثر ماهی بازها برای خریدن و واردات این ماهی به مالزی سفر میکنن....
زیستگاه (درایران ) :رودخانه های مرکزی ایران ، به دلیل گرم بودن و شوری آب بیش از اندازه رودخانه های جنوب و نواحی گرمسیر ایران در این مناطق یافت نمیشود و بیشتر در رودخانه های مرکزی ایران یافت میشود حدوداً در دمای 18 الی 23 درجه سانتیگراد زندگی میکند آبهای شور را نمیپسندد و در آبهایی با ph خنثی ماهی شاداب تر و سرحال تر است معمولاً هر نوع غذایی را میپسندد و از نظر غذایی مانند کتفیش است و در شرایط مناسب حداکثر تا 10سانتیمتر رشد میکند این ماهی را در آکواریوم نمیتوان نگهداری کرد چون در آبهای روان و دارای جریان زندگی میکند تکثیر این ماهی در استخر ها امکان پذیر است این مطالب و تحقیقات مربوط به دوست محترمی است که خودش این تحقیقات را انجام داده و گویا تصمیم دارند که در ایران هم مرکزی در این رابطه دایر کنند. من عینآ صحبت ایشان را به اینجا پست میکنم تا اگر شما دوستان تمایل بیشتری به آشنایی با این ماهی و مرکز ذکر شده داشتید بتوانید با ایشون تماس بگیرید. " دارم در مورد راه اندازی یک مرکز درمان بیماری های پوستی توسط دکتر ماهی تحقیق میکنم راهنمائی اساتید در این مورد کمک بزرگی به من میکنه" "با تشکر " "حامد" |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
843 بار در 282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جالب بود!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() ![]() تاریخ عضویت: Apr 2009
9,188 بار در 1,697 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
گارا روفا اوبتوسا (Garra Rufa Obtusa) ماهی خاصی است که در شمال و قسمت مرکزی خاور میانه کشف شد. در کشورهایی مانند... در واقع من در مورد یک ماهی دکتر صحبت نمیکنم بلکه در مورد هزار تای آنها که بیماریهای جدی پوستی مانند پسوریازیس را درمان میکنند. گارا روفا اوبتوسا (Garra Rufa Obtusa) ماهی خاصی است که در شمال و قسمت مرکزی خاور میانه کشف شد. در کشور هایی مانند ترکیه مردم آنها را به صورت مصنوعی در حوضچه های بزرگ پرورش میدهندو برای درمان امراض شدید پوستی خود از آنها استفاده میکنند. این ماهی کوچک در آب با درجه حرارت 43 درجه سلیسیوس زنده میمانند و دوست دارند از بافت مرده تغذیه کنند. وقتی که بیمار عضو بیمار خود را در آب فرو میکند ماهی ها شروع میکنند به جویدن اون منطقه. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] درمان کامل توسط این گونه ماهی دیده شده است. آب معدنی نیز به درمان همزمان کمک میکند. هزارن بیمار برای درمان توسط این ددرکتر ماهی ها به کشور هایی مانند ترکیه و کانگال سفر میکنند و 21 روز، روزی 4 ساعت زنده زنده توسط این ماهی خورده میشوند.این دکتر ماهیها الآن بسیار معروف شده اند و شما میتوانید آنها را در کشور هایی مانند ژاپن و مالزی یا چین پیدا کنید. و میبینید که این ماهی های کوچک خیلی سالم تر از درمان با مواد شیمیایی است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی جالبه
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Jul 2009
2,352 بار در 638 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خيلي جالبه.......
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کــاربـر مــاه
![]() تاریخ عضویت: Feb 2008
6,075 بار در 1,408 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
معمولا تو کره و چین از این کارها میکنن ...
جالبه ولی من قلقلکم میاد ...
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از LOVE ANIMALS عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Aug 2009
3,240 بار در 1,069 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ویزیتشون چنده حالا ؟
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Venom عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Jan 2010
2,444 بار در 799 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
تو ایران هم هست
این ماهیی قرمزای دراز هم که حدود 8 تا 10 سانتن همین کارو میکنن من اینو قبلن هم شنیده بودم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از amir fm عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| fish, spa, میکنند, ماهی, ماهیهایی, همان, هایی, هستند, و, یا, که, گارا, اوبتوسا, دکتر, درمان, روفا, را, شما |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|