![]() |
|
|||||||
| ماهیان آنابانتید برخی از ماهی های این خانواده : گورامی ، فایتر ، بهشتی و ... |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نام گروه ماهیان : anabantidae نام خانواده: فایتر (جنگجو) نام ماهیان : فایتر(رنگهای مختلف) طول حداکثر: 6 سانتی متر سطح شنا: سطح آب مکانهای جاگیری : میان گیاهان آبزی نور مناسب: روشن ، بدون تابش مستقیم آفتاب همزیستی: سازگار با تمام ماهیان آکواریومی تغذیه: غذای خشک خصوصیات فیزیکوشیمیایی : دما 26درجه سانتی گراد - سختی آب 8 درجه - PH =7 دشواری نگهداری: گروه 2 رفتار و نوع تولید مثل : تخم گذار، به رنگهای سرخ، آبی و سبز و رنگهای زیبای دیگر یافت میشوند این ماهی در لانه ای از حباب های هوا تخم ریزی میکند، در یک آکواریوم که تعدادی ماهی ماده نگهداری میشود وجود یک ماهی نر کافی است. ماهیان ماده رنگهای کمتری داشته و باله های پرده دار آنها بلند نیست [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اندازه اِين ماهِي که بومي تاِيلند ، وِيتنام و سنگاپور است تا 6 سانتميتر مي رسد .نژادهاِي تاِيلندِي و وِيتنامي آن معمولا سبز و نژاد سنگاپورِي آن قرمز است .بر روِي بدن آن که داراِي رنگ اصلِي زرد متماِيل به قهوه اِي است ، نوارهاِي افقِي نا مشخصِي دِيده مي شود .باله پشتِي داراِي رنگ سبز متالِيک با لبه قرمز و باله مخرجِي داراِي رنگ قرمز با لبه آبِي مي باشد .باله هاِي شکمي همواره قرمز آتشِي با لبه سفِيد رنگ مي باشد .همه باله هاِي ماهِي متوسط گرد مي باشند . در محِيط زِيست طبِيعِي ، شکل ماهِي با آنچه امروزه در آکوآريوم فروشِيها دِيده مي شود ، فرق دارد .باله ها در ماهِي اصلِي کوتاه بوده و فقط نوک عقبِي باله مخرجِي کمي بلند تر است.امروزه از طرِيق تکثِير گزِينشِي نمونه هاِي بسِيار زِيبايي با باله هاِي بسِيار بلند از اِين ماهِي به وجود آمده است . در مناطق بومي ، مشابه آنچه در جنگ خروس دِيده مي شود ، از اِين ماهي ها براِي جنگ ماهِي استفاده کرده و معمولا بر روِي آنها شرط بندِي مي نماِيند .. پس از تکثِير ، وقتِيکه بچه ماهي ها به 3 ماهگِي رسِيدند بايد هر ِيک را در ِيک ظرف شِيشه اِي مجزا پرورش داد .در غِير اِينصورت علاوه بر مرگ و مي ر زِيادِي که بِين آنها در اثر ستِيزه گرِي بوجود مي آِيد ، باله هاِي اکثر آنها که عامل اصلِي تعِيِين زِيبايي و قِيمت آنهاست خورده و پاره مي شود .اگر چه ممکن است باله هاِي کنده و ِيا خرده شده مجددا رشد و نمو نماِيند ولِي جاِي پارگِي برروِي باله باقِي خواهد ماند که طبِيعتا ارزش آن را کمتر خواهد کرد . امروزه نژادهايي به رنگهاِي سبز روشن ، آبِي ، قرمز ، زرد ، زِيتونِي ، آبِي تِيره و سِياه از اِين ماهِي در بازار وجود دارد
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
555 بار در 230 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
فایتر ها خیلی قشنگن ...
من آبی و قرمزش رو دیدم ...
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از نرگس عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Aug 2008
937 بار در 297 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه جالب چون من تصميم گرفتم يك فايتر نگهدارم.
ميشه در مورد فضايي كه نياز داره و همچنين اينكه نوشتيد سازگار با همه ماهي هاي اكواريوم بنويسيد چون من ديدم فايتر را همان طور كه نوشتيد هميشه تنها نگه مي دارند |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
570 بار در 199 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آرزو جان تنها نگهداشتن فایتر به این خاطر هست که نر ها همدیگرو میزنن.در کل این ماهی به فضای خیلی زیادی احتباج نداره.البته خوب اگر بتونی فضای مناسبی براش درست کنی بهتره.توی یک لیوان هم میشه از اون نگهداری کرد.ولی خود من یک آکواریوم 4لیتری دارم که توی اون نگه می دارم.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
ممنون از پاسخ شما
يعني اگر با ماهي از گونه ديگر باشه مشكلي نداره؟؟ اين سطح 2 از نظر سختي نگهداري يعني چي؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
789 بار در 288 پست از ایشان تشکر شده است
|
راستي ميدونستين تمامي عكسهايي كه از فايترها بالا هستند نر هستند؟؟؟
ماهيهاي فايتر ماده اصلا به اين خوشگلي نيستند و دمهاي كوتاه دارند!!! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
در مورد سازگاری نمیشه نظر قطعی داد.حتی آروم ترین ماهی ها هم ممکنه که شیطونی کنن.برای متال من دیدم که دم گلدفیش و باله های انخل رو میزنه.
در باره ی سطح نگهداری هم یک سری دسته بندی های مختلف هست.مثلاً:آسان متوسط سخت خیلی سخت این هم یکی از همین دسته بندی هاست. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
بازم اگر سوالی بود من در خدمتم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,248 بار در 295 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان دقت کنید که ماهی های فایتر هم مثل همۀ موجودات زنده به خوراک نیاز دارند! آخه نوروز امسال جایی دیدم نوشته بود:
« ماهی های هزارۀ سوم، بدون نیاز به غذا » !!! --> منظورش ماهی های فایتر بود! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
فايتر ماهي جنگجوي تايلندي (Betta splendens) بومي پننينسولا مالي و تايلند مي باشد.اين ماهي از شاخه ماهيان Anabantoid fishes مي باشد. که به اين معناست در پشت سر اين ماهي عضوي قرار دارد که عضو مارپيچ ناميده مي شود.
اين عضو مارپيچ يک ريه ابتدايي ميباشد که مقداري از هوا را کشيده و اکسيژن را از آن جذب مي کند. بدليل اين توانايي فايتر در يک موضع بي نظيري از جهت بيشتر زنده ماندن در جاي کاملا کم آب قرار مي گيرد. البته اين به اين معنا نيست که شما ازاين ماهي در بهترين حالتي که ميتوانيد نگهداري نکنيد.اگر از فايتر در حجم کمي از آب نگهداري مي کنيد هر هفته پنجاه درصد از آب را تعويض کنيد. درجه سختي آب شير کاملا براي فايتر مناسب است. جهت از بين بردن کلرآب هم ميتوانيد از مواد ضد کلر استفاده کنيد هم اينکه مقدار مورد نياز آب را جوشانده و سپس بگذاريد خنک شود تا به دماي اتاق برسد. فايترها را ميتوانيد در آب با جريان کند يا در مزارع برنج و حتي آبي که در ردپاي بوفالوها و يا حيوانات سنگين ديگر جمع شده پيدا کنيد. فايترها ترجيح مي دهند در يک فضاي ساکت و نسبتن محصور براي زيستن داشته باشند چون فايتر ماهي خيلي اجتماعي نيست.نگهداري فايترها نسبتا آسان است چون همه چيزي که آنها براي خانه داشتن نياز دارند يک جام يا يک مخزن کوچک است. از آنجا که فايتر يک ماهي استوايي است احتياج دارد که گرم نگهداري شود واز چيزهايي که ممکن است آب را سرد کند دور کنيد.اغلب خانه هايي که داراي حرارت مطبوعي در طول سال هستند مي توانند مناسب باشند ولي سعي کنيد در گرمترين اتاق خانه از فايتر نگهداري کنيد. ماهي فايتر در انواع رنگهاي درخشان موجود است اما معمولن به رنگ قرمز و آبي هستد. بهترين غذاي براي فايتر کرم سياه زنده و ميگوي آب شور و غذاهاي خشک ديگر که فايتر آن را قبول کند مي باشد. غذاي فايتر به عنوان نمونه 3 تا 5 کرم سياه در روز ميباشد. فايترها نسبتا داراي عمر کوتاهي هستند. يک فايتر کاملا بالغ 18 تا 24 ماه سن دارد. ویرایش توسط PersianPet : 29th September 2008 در ساعت 01:50 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| fighter, فایتر, ی, یا, جنگنده, جنگجو, سیامی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|