![]() |
|
|||||||
| تالار دوست داران اگزاتیک پت |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] یکی از جانورانی که امروزه به عنوان Ecotic pet در سراسر دنیا به خصوص آمریکا ، از طرفداران زیادی برخوردار است ، روباه Fennece است که یک روباه عموما گوشت خوار و حشره خوار کوچک است . این جانور بامزه اصالتا در بیابان ساهارا در آفریقای شمالی زندگی می کند و گوش هایی بسیار بزرگ دارد . روباه Fennece نهایتا تا 1.5 کیلوگرم وزن و 40 سانتیمتر طول پیدا می کند . البته دم این جانور هم به خودی خود 25 سانتیمتر طول دارد و گوش هایش می توانند تا 15 سانتیمتر رشد کنند. گوش های حساس جانور می توانند صدای راه رفتن حشرات بر روی ماسه ها را تشخیص دهند و همچنین برای دفع حرارت بدن جانور استفاده می گردند . این روباه شب ها به شکار پرندگان و جوندگان و حشرات می پردازد و تخم پرندگان را هم می خورد .البته میوه و ریشهء بعضی گیاهان را هم دوست دارد. این روباه می تواند مدت ها ( حتی تا یکسال) بدون مصرف آب زنده بماند چون آب مورد نیاز بدنش را از طریق غذا تامین می کند . ولی اگر آب در دسترس داشته باشد ، می نوشد . [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] فصل تولید مثل در روباه Fennece ار ماه ژانویه شروع می شود و تا مارچ ادامه دارد . بارداری 52 روز طول می کشد و 2 الی 5 بچه در هر زایمان متولد می شوند . روباه ماده فقط یکبار در سال زایمان می کند . گفته می شود که روباه Fennece تنها روباهی است که می توان آنرا به عنوان پت نگهداری کرد . گرچه نمی توان این موجود را یک جانور خانگی در نظر گرفت ، ولی می توان آنرا در همان شرائط نگهداری از سگ و یا گربه ها قرار داد . این جانور بسیار اجتماعی است و همهء افراد خانواده ای که از آن به عنوان پت نگهداری می کنند را دوست خواهد داشت و عموما به دیگر پت های خانه هم رابطهء خوبی برقرار می کند . اگرچه ، چون بیش از حد فعال هستند ، ممکن است با بازیگوشی زیاد از حد خود ، اسباب خستگی دیگر پت های خانه یا افراد خانه را فراهم کنند! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] از دیگر مشکلات نگهداری از این جانور به عنوان پت می توان اشاره کرد به بعضی از عادات نامطلوب این جانور مثل پنهان کردن اشیاء و خوراکی ها و آسی رساندن به وسائل منزل برای ساختن لانه ! روباه Fennece قابلیت این را ندارد که مثل گربه ها یاد بگیرد که در بستر مخصوص ادرار و مدفوع کند ، گرچه تعداد محدودی از افراد بوده اند که مدعی این هستند که روباه Fennece خود را تعلیم داده اند تا از بستر مخصوص استفاده کند . بسیار باید دقت کرد تا این جانور از منزل فرار نکند . سرعت بالا و قابلیت پرش این موجود ( روباه Fennece می تواند به اندازهء چهار برابر طول بدن خود بپرد.) او را به موجودی چابک تبدیل کرده. می توان به روباه خود گوشت ، کنسرو مخصوص سگ ، کنسرو گربه و حشرات بدهید. باید توجه داشته باشید به علت فیزیک منحصر به فرد این جانور ، هر دامپزشکی قادر به درمان بیماری های احتمالی این جانور نخوهد بود. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] منبع:Wikipedia |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی زیباست
به عنوان یک پت گزینه ی بسیار جالبی هست
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
958 بار در 275 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من روبي مي خوام
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم میخوام!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
1,910 بار در 564 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یکی هم به من بدید
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
179 بار در 68 پست از ایشان تشکر شده است
|
هفته پيش لواسون يه روباه خاكستري فوق الاده ديدم واقا سرشار از هوش و زيباييه!!!!
اما بماند گوشيم افتاد داغون شد تا بتونم ببينمش اما عجب جيگريه ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
910 بار در 287 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
قربونش چه نازه.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Nov 2006
5,915 بار در 1,780 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم میخوام!
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Nov 2008
7,494 بار در 2,015 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خيلي زيبا هستن ميشه به ايران هم وارد كرد
« مادامی که انسان ها ، قاتل بی رحم موجودات زنده رده پایین تر هستند ، هرگز به سلامتی یا صلح دست نخواهند یافت زیرا تا زمانی که انسان ها حیوانات را قتل عام می کنند یکدیگر را هم خواهند کشت ! در حقیقت آن که بذر کشتن و رنج می کارد نمی تواند عشق و شادی درو کند .» |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| fennece, روباه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|