![]() |
|
|||||||
| همه چیز در باره گریت دین می توانید هر آنچه در باره گریت دین می خواهید بدانید و یا می دانی مدیر تالار هوشمند سلماسی پرورش دهنده گریت دین از بلغارستان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Nov 2006
5,936 بار در 1,786 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ba tasmimi ke greftim garar bar en shod ke az en pas man ba hamkari persian petsaghaee ro baraee frosh garar dahim albate saghaee motefafet ba an che dar iran hast saghaee kamelan khob ke omidvararam mored esteghbal shoma grar begire va dar en zamine har soali darid ro benevisid va saee mikonam ba garar dadan tazrobiat khodam shoma ro rahnamaee konam
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
do ta tole 45 roze Great Dane be rang Fawn madeh az pedar va madar besiar marof ke en frosh faghat be modat 11 roz mibashad va ta 31.01.2007 edame darad ziad rajebeshon tozih nemidam chon kesani ke ba man kar kardan midonan ziad ahl tarif nistam hamino begam amar va argam pedar va madar en toleha bayangoee hame chize
gheimateshon hast 4000EU vase etelaat bishtar ya ba man ya ba persian pet tamas begirid akse aval az pedar toleha dovomi az madar va dar akhar khode toleha [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
Unanno Indios Dell'Armida.
jad pedari toleha az saghaee besyar marof ast ke baradar en sag yeki az saghaee khodam ast [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] enam ye nemone az bachehaee hamin do ta sag ke alan 1sale shodan [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] enam nemone az magamhaee ke madar en toleha bedast avorde ta hala Hungarian Junior Champion Hungarian Champion Derby Winner'02. Hungarian Grand Prix Winner 2005. French Clubshow'05. excellent+ Josquin d’Iskandar. jad madari toleha ke besyar marof ast [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط Houshmand : 20th January 2007 در ساعت 02:31 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
enam 2ta aks dige az kocholoha
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
sting des petites vernieres
enam aks pedar bozorg toleha az taraf pedar [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط Houshmand : 25th January 2007 در ساعت 09:53 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
shelton de montbreuil
pedar madar toleha [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] ویرایش توسط Houshmand : 25th January 2007 در ساعت 09:54 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
AURORA'S HOPE AIDA
madar bozorg toleha az taraf pedar nemonee az maghamhey en sag DDC Junior Club Winner 2001. HDC Millienium Club Show - Excellent II. EUDDC Budapest 2001. - Excellent I. EUDDC Amsterdam 2002. EUDDC Winner, BOB, BIS NKLGy European Dog Show Paris - CAC HDC Top Brindle Female 2001 Derby Winner 2001. Hungaria Junior Champion [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
حالت من:
|
aksi digar az pedar toleha
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
حالت من:
|
sسلام هوشمند جان
من هر كاري كردم نتونستم از شما يه نشوني پيدا كنم كار واجب دارم يا براي من شماره بذارين ياكه با من يه تماس بگيرين مسعود شاكري 09123663774 ویرایش توسط killer : 9th June 2008 در ساعت 01:42 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2010
25 بار در 9 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من: