![]() |
|
|||||||
| چاقو ماهیان برخی از ماهیان این خانواده : بلک گوست ، نایف ، مار ماهی الکتریکی و ... |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Apr 2009
155 بار در 56 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام
چاقو ماهی آبا آبا Aba Aba KnifeFish نام علمی : Gymnarchus niloticus ماهی آبا آبا فیش یکی از عجیبترین و تا حدودی نایاب در میان چاقو ماهیان هست دارای بدنی کشیده با پره هایه بالایی امتداد دار میباشد معمولا به رنگ هایه طوسی -قهوه ای تا سفید که بسیار نایاب هست یافت میشود یادتون نره که آبا فیش ما میتونه تا 167 cm رشد کنه و به وزنی بالغ بر 18.5 کیلو برسه بنابراین به جایه بزرگ حداقل 700 لیتر مخزن احتیاج دارنند دارای رفتار تند و خشن میباشند پس تنها نگهشون دارید و با ماهی هایه دیگه میکسشون نکنید چون جنشون رو در صدک ثانیه ای از دست میدند این ماهی دارای اندام الکتریکی با ولتاژ پایین هست که در سزتاسر بدنش پخش هست و از اون برای جهت یابی و پیدا کردن غدا بهره میبره حتی آبا فیش من وقتی ولتاژ جریان خون دستم با مشت کردن پشت شیشه تانک تغیر میدادم سریع متوجه میشد و به طرف شیشه حمله میکرد ![]() هنوز این ماهی در لیست گونه هایه در حال انقراض نمیباشد و خرید و فروش آن آزاد هست تو تهران من فقط 2 مرتیه این ماهی رو دیدم که برایه فروش موجود باشه و خیلی کم و سفارشی میاد وقتی کوچیک هستند میتونید با بعضی از ماهی هایه آروم نگهش دارید اما بعد از 1-2 هفته باید سریع تک نگهش دارید وگرنه ماهیاتون بصورت U شکل و حتی بدتر با دندونایه ریز این ماهی صدمه میبینند رژیم غذایی گوشت خوار دارند و بوسیله لارو حشرات- ماهی خوراک و ... تغذیه میشند در صورت تعلیم بعد از مدتی من تونستم به گوشت دل عادتش بدم که بخوبی میخوره هضم کردن غذاش رو باید مورد مشاهده قرار بدید از رویه پوستش وقتی کوپیک هست میشه دید که غذا تو معدش پیچ میخوره و هضم میشه غالبا آروم جایی مخفی میشه یا ایستا شنا میکنه و منتظر طعمه میمونه شرایط آب مورد نیاز : pH 6.5 - 8 درجه آب 23 - 28°C جنسیت برایه تشخیص تا به امروز نامعلوم میباشد وقتی کوچیکند کمی حساسند و مواطبشون باشید تا به حدود 10 cm برسند من تو این مدت با کرم منجمد خونی تغذیش میکردم ولی تو این مدت میتونه ماهیانی در حد نئون رو هم نوشه جان کنه ...بهر حال این فلفل ریزه میزرو دسته کم نگیریدش [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] منبع عکس بالا : از richbcca در photobucket.com/ اینم بابا بابایه خودم :[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] منبع : برگردان سایت زیر و بخشی از تجربه خودم animal-world.com شادباشید |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از pouyanil عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |