![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
30,773 بار در 7,906 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
88/6/20
ساعت حرکت : 5 صبح قرار : میدون ونک ، سر گاندی هوا : تاریک اوه یه مینی بوس دیدم . بله بچه های خودمون هستند ![]() به به همه هم چه زود اومدن . خانومها :سحر ،شادی ، سارا رنجبر ، سونیا ، رها ، گلزار ،مهشید ،مائده ،ساناز و خودم آقایون : ساویس ، پیام ، احسان ، میلاد ، کامران ، هومان ، امین ،شروین ،آرش ما هم که رسیدیم و حرکت ![]() مقصد : دریاچه شور مست ! از همون اول همه با انرژی ، خوشحال و خندون و خیلی زود یخ همه باز شد ( البته خیلی ها اصلا یخ نداشتن )حدود ساعت 8 یه جا واستادیم و صبحانه خوردیم که شامل : پنیر ، خامه ، مربای آلبالو و توت فرنگی ... بود. ![]() بعدش آقای لیدر ما (آقای فرهادی ) با همه ما آشنا شدن و خوشحال از این اکیپ خوب و خودمونی به به ! وارد استان مازندران شدیم و هوا یه کمی چسبناک شد بعد از طی کردن یه جاده سر بالایی و باریک و پیچ پیچی رسیدیم به دریاچه . میتونم بگم که فوق العاده زیبا . زیبا . زیبا و سکوت عجیبی داشت. یه دور ، دور دریاچه رو زدیم و به طرف کوههای اطراف رفتیم و اون بالا بالاها ، نشستیم و نهار خوردیم . بعدش باز هم رفتیم پیاده روی و ساعت 4 سوار ماشین شدیم و به طرف تهران راه افتادیم. توی جاده هم به یه هوای مه آلود رسیدیم. بچه ها هم اکثرا" غش کرده بودن تو راه برگشت. ( کی میگه که ساویس عزیز هم خواب بود ، کل مسیر رو ) حدود 9 هم رسیدیم میدون ونک [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] عکس دسته جمعی : (غایبین عکس سونیا و رها و مهشید و مائده ) ایستاده از راست : پیام - ساناز - کامران - سحر - سارا رنجبر - ساویس - احسان - امین - گلزار -هومان - بهناز- شروین نشسته از راست : آرش - شادی - میلاد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] مهشید جون در راه رفتن کمی حالش بد شد و دکتر در حال طبابت هستند . ![]() [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] دکتر به چی می اندیشد ؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] زیر نویس سفر نامه : مهشید: nigh_dream مائده : emotional.girl هومان : هومان آرش:panahi
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 35 کاربر برای این پست سودمند از behnaz عزیز تشکر کرده اند: | Admin, alo_gh, ati, Benji, CATICEF, Daniz , Dr.liOn, emotion, HODAjon, hooman_sh, jassmin, M.A, mashoon, mehrsa, My PeT, natasha, night_dream, nilufar, panahi, Parisa m, PersianPet, River, rozanna, sahar, sara_ranjbar1977, sara_tokli, shahrzad, shishi, timotian, tina666, میلاد, نیما, هوریار![]() , یورک شایر, پریا |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
30,773 بار در 7,906 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
در ضمن جای تک تک شما دوست های خوبمون خالی بود
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
3,578 بار در 824 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرسی بهناز جان خیلی خوب و جالب گذاشتی سفر نامه رو . بازم ممنون
|
|
||||||||||||||||||||
| 17 کاربر برای این پست سودمند از PersianPet عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
2,564 بار در 620 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی بدین چرا منو نبردین خب 2 تا جا اضافه میکردین دیگه من خواستم بیام میلاد گفت جاها پر شد منم دلم شکست اگه ازتون تو توره بعدی دیگه عکس گرفتم حالا ببینید
![]() ![]()
عکسهای گرفته شده توسط خود من رو میتونید مشاهده کنین [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 8 کاربر برای این پست سودمند از bijho عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت فنی سایت
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
9,217 بار در 1,633 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مرسی بهناز جان . دوستان یه خبر خوش به زودی در مورد تور بعدی بهتون میدیم d: تور بعدی با ظرفیت بالاتری برگزار می شه ...
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 12 کاربر برای این پست سودمند از میلاد عزیز تشکر کرده اند: | Admin, ati, behnaz , emotion, hooman_sh, meshkyvapany, natasha, night_dream, sara_tokli, shishi, tina666, پریا |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت فنی سایت
![]() تاریخ عضویت: Aug 2008
9,217 بار در 1,633 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جای همه دوستان هم خالی . به زودی عکس می ذارم منم ...
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 14 کاربر برای این پست سودمند از میلاد عزیز تشکر کرده اند: | Admin, ati, behnaz , emotion, mashoon, meshkyvapany, My PeT, natasha, night_dream, panahi, sara_tokli, shishi, tina666, پریا |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
2,564 بار در 620 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به به این سری به جای می نی بوس ون بگیرین
10 تا ون چه شود![]()
عکسهای گرفته شده توسط خود من رو میتونید مشاهده کنین [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از bijho عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جای ما هم خالی
![]()
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از My PeT عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,561 بار در 5,719 پست از ایشان تشکر شده است
|
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 12 کاربر برای این پست سودمند از Admin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مترجمین تالار
![]() تاریخ عضویت: Jul 2009
4,655 بار در 1,294 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی بهتون خوش گذشته فقط اگر مامانم میذاشت شما که جا نداشتین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از meshkyvapany عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 88 or 6 or 20, مست, تور, دریاچه, سفرنامه, شور |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|