![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
179 بار در 68 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوستان اگر كسي با پناهگاه هشت گرد در ارتباط لطفا در مورد اين مكان توضيح بده اگر ميشه چندتا عكس هم بده چون من نمي رسم برم و از نزديك ببينم
در ضمن چندتا توله هم به اونجا دادم لطفا هر كي مي تونه اطلاعات بده تا همه علاقه مند به حيوانات هم با اين مكان آشنا بشن |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
منهم همین خواهش را دارم که در مورد پناهگاه کمی برایمان توضیح دهید . در ضمن می خواستم بدونم اگر امکانات ایجاد یک پناهگاه کوچولو را داشته باشیم آیا کسی هست که بتواند در مورد نحوه مدیریت و نگهداری حیوانات (با توجه به تجربه پناهگاه هشتگرد) ما را راهنمایی کند؟ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چیزی راجع به پناهگاه ندارم که بگم فقط میتونم عکسهای اونجا را براتون بزارم که خودتون قضاوت کنید
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] این قسمت خاکی را قرنطینه نامیده اند ! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اگر باز هم خواستین عکسهای بیشتر از اونجا هم براتون میزارم بعضی وقتها فکر میکنم شاید شهرداری از ما مهربانتر است !!!!!!!!!!!!!!!!
off ویرایش توسط pana : 19th March 2008 در ساعت 06:34 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
حتما بازم عكس بزار....دستت درد نكنه با وجود تمام كاستي ها بازم جاي شكرش باقيه.راستي غذاي اين همه سگو از كجا مي يارن؟ نظافتو چطور تامين مي كنند؟بيماري تو اين محيط ها زود بخش مي شه مشكل خاصي ندارن اين سگا؟
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
179 بار در 68 پست از ایشان تشکر شده است
|
مرسي اگر ميشه بازم عكس بدين
|