![]() |
|
|||||||
| تالار حیوانات گم شده |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
81 بار در 28 پست از ایشان تشکر شده است
|
در تاریخ 02/07/87 یک سگ پیکینز دو رگه کرم قهوه ای حوالی سیمتری نارمک دزدیده شد. دیگه ناامید شدم خیلی سعی کردم پیداش کنم به هر دری زدم نشد فقط امیدوارم هر کجا که هست سالم و خوشحال باشه فکر کنم دیگه به دزداش عادت کرده باشد ولی تامی اینو بدون که مامان همیشه تو رو دوست داره هیچ وقتم فراموشت نمیکنه، هنوزم برات گریه می کنم دلتنگتم ولی دیگه چکار کنم مولوی- دامپزشکی ها کوچه و خیابانها- آگهی- مژدگانی هیچ کدوم جواب نداد. تامی من و خاله هات دوست داریم.تامی دوست دارمممممممممممممم. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر ناظر
![]() تاریخ عضویت: Jan 2008
5,355 بار در 1,300 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعاً متاسفم که هنوز تامی پیدا نشده. حداقل امیدورام هر جا که هست سلامت و شاد باشد.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از jassmin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
826 بار در 396 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نشدا
نشدا من هنوز اممممممممممیدوارم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از ***pany*** عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,027 بار در 1,415 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من چند هفته پيش يه سگ ديدم پكينيز مخلوط بود قهوه اي دست يه بچه بود با مادرش كه هر دو تاشون هم مي ترسيدن ازش . تا من و فلفل رفتيم جلو و سگه به فلفل عكس العمل نشان داد بچه جيغ زد هش گفتم نژادش جيه گفتنتد نميدونيم . گفتم چند سالشه گفتند نميدونيم و گفتم بهش چي غذا ميدين گفتنتد سوسيس .مي گفتند ماله عموشونه ولي مگه مشه صاحب سگ نگه چجوري نگهش دارن . ميگفت صبح بهش شير ميدم بقه روز هم سوسيس . سگه يه خورده مشكوك بود . حتي نمي دونستند نره يا ماده . برو حوالي خواج عبدلاه سره عراقي . من اونو اونجا ديدم. ( نر بود )
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از slmz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Mar 2009
4,569 بار در 1,046 پست از ایشان تشکر شده است