![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
474 بار در 88 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوستان من.موضوعی که میخونید کاملا واقعیه و بنده شخصا اونرو تجربه کردم.اینکه بتونین باورش کنین یا نه رو به وجدان بیدار خودتون واگذار میکنم.یادتون نره ما تو جهانی زیدگی میکنیم که پر از معما و رمز و راز هست.معما هایی که شهید بشر،هیچ وقت موفق به کشف اونها نخواهد شد.اما بایدقبول کرد که همه چیز تو دنیا به صورت انرژی هست.از آغاز زندگی بشر یا حتی قبل از آن،همیشه نیرو های خوب و مثبت در مقابل نیروهای بد و منفی بودند.و من معتقدم انسان،هر عملی رو که انجام میده،نمیتونه خارج از این دو حالت باشه.و قطعآ رفلکس و بازتاب عملش رو دیر یا زود خواهد دید.
من تو یکی از شرکت های دولتی مشغول به کارم.در یکی از شب ها که شیفت کاری من بود،در حال رفتن به شرکت بودم.برای شام چیزی نداشتم،سر راهم کمی نان کره ای (از نان های مخصوص آذربایجان) خریدم و به خودم به شرکت بردم.سر کارم شامم رو خوردم و سیر شدم و نصف نان با کمی غذای ساده ای که پخته بودم باقی موند.تصمیم گرفتم صبح،وقت اتمام شیفت کاریم نان و غذارو برای توله سگ ها ببرم.اونا 6 تا توله بی سر پناه با مزه و ناز بودن که معمولا تو محوطه ی ورودی شرکت پلاس بودن.همیشه وقتی کسی داخل شرکت میشد،با احتیاط و در حالی که سرشوم پایین بود و دم های کوچولو شون رو لای پاشون قایم میکردن( به نشانۀ ترس و احترام ) به افراد در حال عبور نزدیک میشدن و با صداهای نازک ناله وار تقاضای غذا میکردن.من هر موقع که می دیدمشون،اگه با خودم چیزی داشتم بهشون میدادم/هر چند احساس میکردم توست برخی از همکارام مورد مسخره کردن و لقب هایی مثل سگ باز بودن و ... قرار میگیرم،اما باطن کار و حس شیرینی که با سیر شدن و بازی کردن این موجودات بی گناه بهم دست میداد،ارزش همه چیز رو داشت. اون شب وقت اومدنم اونجا نبودن،ولی میدونستم صبح حتما میان.به سر کارم برگشتم و صبح شد.خاظر شدم و یه طرف درب خروجی حرکت کردم.وقتی توله هارو دیدم،یادم افتاد که قرار بود براشون غذا بیارم.راستشو بخواین تنبلی ام میومد دوباره برگردم محل کارم و براشون غذا بیارم.تصمیم گرفتم بی خیال شم و برم که توله های نازنین منو دیدن.در حالی که دم کوچولو شون رو تکون تکون میدادن بهم نزدیک شدن و جلوم نشستن و بهم ذل زدن.طوری که راه رفتم رو بستن.با این که چیزی به حرکت سرویس های شرکت نمونده بود و اگه دیر میکردم باید چند صد متر پیاده میرفتم تا کنار جاده برسم و تاکسی بگیرم،اما این بیچاره ها گرسنه بودن.نمی تونستم به همون حال بذارمشون و برم.برگشتم و غذارو براشون آوردم،همون طور که فکر میکردم خیلی گرسنه بودن.صبر کردم تا غذاشون رو بخورن و بعد راه افتادم.تا وسط راه دنبالم اومدن و بعد ازم دور شدن.در طول مسیر همش به فکر حیوونای بیشمار بی سر پناه بودم با این آرزو که ای کاش میشد به همشون کمک کرد.بالاخره به کنار جاده رسیدم و بعد از کلی معطلی 1 تاکسی گیر آوردم.همین طور که طول جاده رو میرفتیم تا به شهر برسیم،از دور آدمای زیادی رو دیدم که وسط جاده وایستادن.از قرار 1 تصادف وحشتناک بود.خدای من...این اتوبوس سرویس شرکت ما بود.همون که من ازش جا موندم.
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2007
446 بار در 114 پست از ایشان تشکر شده است
|
همینطوره... هیچ چیز توی این دنیا تصادفی وبی دلیل پیش نمیاد. یقینا سد شدن توله سگها جلوی راهتان برای جلوگیری از خطر بوده.
ای کاش همه با چشم باز زندگی میکردیم... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
4,846 بار در 1,039 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه قدر زیبا.....تمام موهای تنم سیخ شد....خیلی آدم خوبی هستین که خدا اینقدر دوستون داره و توسط این حیوونای نازنین جون شما رو از خطر حفظ کرده...واقعا بهتون تبریک میگم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
2,437 بار در 748 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اتفاق خيلي قشنگي بود
اميدوارم هميشه موفق باشيد
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
11,773 بار در 2,357 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا جالب بود
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از ساقی عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من اعتقاد دارم . مگه میشه آدم نیکی بکنه ، اونم به فرشته های معصومی مثل حیوانات ، و جزای کارش رو نبینه ؟این دنیا حساب و کتاب داره ، هر کی هر کی نیست ...
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2009
612 بار در 156 پست از ایشان تشکر شده است
|
من اعتقاددارم ازهردست بدي ازهمون دست ميگيري مرسي ازشمادوست محترم اگرهمه مثل شمابودن هيچ موجودي گرسنه نميموند
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
735 بار در 208 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دنیا پر از اتفاقات عجیبه . خدا رو شکر که سالم موندین.
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
معتاد تالار مای پت
کاربر موثر تاریخ عضویت: Aug 2008
5,688 بار در 1,869 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خدا رو شکر که سالم مونديد
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از amir2amir عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر تالار
![]() تاریخ عضویت: Jan 2009
11,773 بار در 2,357 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا شکر
من درست نگاه نکرده بودم فکر کردم داستانه و واقعی نیست چقدر خدا مهربونه من دیگه مطمئن شدم سگ یک وجود خارق العاده و ماورائیه |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 6, کمک, گرسنه, پاداش, به, توله, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|