![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2009
73 بار در 14 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام این دو تا بچه گربهء 5 ماهه به کسی که آنها را به فرزندی بپذیرد واگذار میشن . این دو تا بسیار مهربان و دوستداشتنی اند. تغریبا تمام غذاهای خانگی را دوست دارند و با اشتها می خورند. مطمئن نیستم ولی از فرم سرشون احساس می کنم نر و ماده هستند. محل: تهران تلفن: 3831398 0912 خانم خاجوی در ضمن این دو به هم خیلی وابسته اند. اگر کسی بتونه هر دو تا را با هم برداره بسیار عالی خواهد بود. ولی جدا جدا هم واگذار میشن. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jun 2008
2,723 بار در 820 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز عکسها باز نمی شوند
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
|
ای بابا خودم که می تونم ببینم ممنون که اطلاع دادید. دوباره آپ کردم. حالا دیده میشه؟ [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از M,M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
بله دیده میشه
اگر ممکنه لطف کنید وضعیت واکسن و جنسیت رو هم مشخص کنید
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2008
2,500 بار در 666 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اخی - اینا که تو حیاط هستن و کاری به کسی ندارن ، چرا میخوان واگذارشون کنن ، گناه دارن
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
|
QUOTE=p_s;171494]]بله دیده میشه
اگر ممکنه لطف کنید وضعیت واکسن و جنسیت رو هم مشخص کنید[/QUOTE] خواهش می کنم. بله از بابت جنسیت عرض کردم که اینگونه به نظر می رسه که نر و ماده هستند ولی مطمئن نیستیم. راستش من خودم شخصا این گربه ها را تا به حال ندیدم و این ها نزد یکی از دوستان من هستند که از من خواهش کردند برای واگذاری این ها آگهی کنم. ایشون هم نر و مادگی را نمی توانند تشخیص بدهند ولی حدس می زنند یکی نر و یکی ماده هست. در مورد وضعیت واکسن، تا به حال واکسنی دریافت نکردند و کسی که این کوچولوها رو به فرزندی قبول می کنه باید لطف کنه و زحمت این کار را بکشه. [QUOTE=nilufar;171542اخی - اینا که تو حیاط هستن و کاری به کسی ندارن ، چرا میخوان واگذارشون کنن ، گناه دارن [/QUOTE]دوست عزیز، این گربه ها از وضعیت نامناسبی در خیابان نجات داده شده اند و موقتا در این حیاط سکنی داده شده اند. بی شک شرائط نگهداری این ها توسط کسی که آنها را نجات داده موجود نیست وگرنه اقدام به واگذاری این ها نمی کردیم. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
با سلام خدمت کاربر گرامی :
در صورتیکه حیوان خانگی شما واگذار شده است لطفا در همین تاپیک ذکر نمایید تا هم مانع گمراهی دیگر کاربران شوید و هم طبق قوانین سا یت برای آرشیو کردن تاپیک اقدام شود. پیشاپیش از همکاری شما دوست گرامی سپاسگزارم
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 5, ماهه, واگذاری, گربهء, بچه, دو |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|