![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Apr 2009
1,002 بار در 213 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام و خسته نباشید.
سگ من الان 5 ماهشه و نژادش تریر هست و وزنش هم 5 کیلوئه.همین عکسی که در آواتار مشاهده می فرمایید و در حال حاضر روزی سه وعده غذا بهش می دم.صبح ها زرده تخم مرغ آبپز و دو وعده دیگه معمولا" مرغ و گوشت دل مرغ و ماهی و گاهی هم سنگدون بهش میدم.می خواستم بدونم به نسبت سن و وزنش هر وعده غذاییش باید چه اندازه باشه؟ یه سوال دیگه هم اینکه آیا غذای خشک برای سگ مناسبه؟چون سگ من همه غذایی نمی خوره و در واقع خیلی بد غذاست و فکر می کنم ویتامین کافی بهش نمی رسه.به همین دلیل بردمش دامپزشک و چون ریزش مو پیدا کرده دکتر بهش قرص روی داد که البته به سختی می تونم بهش بدم چون قرص بزرگه. حالا می خوام بدونم اگه غذای خشک همه ویتامین های بدنش رو تامین می کنه تا براش بگیرم و حداقل یکی دو وعده در روز بهش بدم.یا اگه مکمل خاصی هست تا براش بگیرم. در ضمن بهترین زمان برای اینکه بتونم موهاش رو از ته بزنم تا دوباره در بیاد و ریزشش هم کم بشه و بصورت عادی بشه چه سنی هست؟ با سپاس فراوان
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
یه سوال دیگه هم داشتم.من دیروز داشتم موهای سگم رو شونه می زدم و بدنش رو وارسی می کردم دیدم پشت گردنش یه جوش کوچولو زده و مثل اینکه خارونده بودش و کمی زخم شده بود.می خواستم بدونم علتش چی می تونه باشه و اینکه چی کار کنم تا خوب بشه.؟
با سپاس فراوان
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
کسی از دوستان نیست جواب سوالات من رو بده؟
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,933 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیز می توانید از غذاهای خشک و یا کنسروها یی که تولیدات شرکتهای معتبر تهیه غذای حیوانات خانگی هستند استفاده کنید که بالانس غذایی مناسبتری نسبت به غذاهای خانگی دارند .
معمولا مقدار و دفعات مناسب غذا برای هر سنی در روی پاکت غذاهای خشک و یا قوطی کنسروها نوشته شده است . برای مشاوره در مورد نوع غذای مناسب می توانید با دفتر شرکت پرشین پت تماس بگیرید .
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از yalda عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
585 بار در 213 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بارني من يك ماه از سگ شما كوچيك تره . من اوايل كه بهش غذاي جامد نمي دادم ( يعني غذاي مخصوص سگ ) اين خاك كه مي ديد مي خورد . يعني هر جا خاك و گچ مي ديد مي كند مي خورد. دكتر گفت يه خورده به غذاش كشك بزنم. بعد از يه هفته هم قرار شد يه روز در ميون يه وعده از غذاهاي جامد مخصوص سگ ها بخوره . الان ديگه موهاش نمي ريزه . خاك و گچ هم نمي خوره. فكر كنم براش بگيري و بهش بدي خوب باشه براش . البته بارني من ميوه و سبزي خوب مي خوره . دوست داره اصلا .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از barney_0 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Jun 2009
7,723 بار در 1,985 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم همین مشکل رو با سگ هام داشتم . فکر میکنم ما خیلی غذا هارو چرب و چیلی و مزه دار میکنیم برای همین سگ هامون بد اشتها میشن . سگ های من که اصلا به غذای خشک لب نمیزنن . البته بد غذاییشون با کم کردن وعده های غذاییشون بهتر شد . ولی هنوز با میوه نخوردنشون مشکل دارم
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از evil عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
سگ من که زیادی لوسه و بد غذا.البته من سعی می کنم غذاهای شور و ادویه دار بهش ندم.غذاهای خودمون رو به زور می خوره و من همیشه جدا براش غذا می پزم.برنج که اصلا".سبزیجات اصلا".میوه هم گاهی اوقات می خوره.مثلا" هویج سیب زمینی و اینجور چیزا اصلا" لب نمی زنه.راستی در مورد مو کوتاه کردن کسی چیزی میدونه.دکترش بهم گفت تا 1 سالگی نمیشه موهاش رو بزنی.نظر شما چیه؟البته برای ریزش موهاش قرص روی می خوره با دردسر+ نرم کننده بعد از حمام که براش می زنم.بهتر شده ولی نه زیاد.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: May 2009
585 بار در 213 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من با توجه به تجربه ي دوستم ( صاحب باباي بارني ) به ميوه ها بازي بازي مي كنم . بعدش بارني مي آد مي خوره. اوايل اينجوري بود. الان مي ذارم جلوش ورمي داره مي خوره . غذاي جامد رو هم اوايل مي ريختم رو يه پتو كه پهن كرده بودم رو فرش .... بعد با دونه هاش بازي بازي مي كردم . اينم مي خواست ورشون داره مي خورد . الان مي خوره .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از barney_0 عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 5, میزان, ماهه, برای, سگ, غذا |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |