![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران سگها |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
304 بار در 53 پست از ایشان تشکر شده است
|
تاريخ انتشارخبر: ۰۲ آبان ۱۳۸۷
ستاد جمعآوري و معدومسازي سگهاي ولگرد ، 4هزار و 85 قلاده سگ ولگرد را جمعآوري و نابود كرد. اين آمار مربوط به شش ماهه نخست سال جاري است كه اين تعداد سگ در سطح شهر مشهد جمعآوري و سپس نابود شدند. ![]() از سال 80 تصميم به انتخاب روش بهينهاي براي معدومسازي سگهاي ولگرد شد و از سال 81 با هدف پاكسازي عمومي شهر مشهد و نواحي حاشيهاي از وجود سگهاي ولگرد توسط سازمان بازيافت و با همكاري مطالعاتي دانشكده دامپزشكي دانشگاه فردوسي مشهد اين طرح نهايي و به مرحله اجرا درآمد. از سال گذشته تاكنون ميزان جمعآوري و معدومسازي سگهاي ولگرد بدون صاحب به دو برابر رسيده است. با توجه به فصل پاييز و آغاز سرما از رشد 5درصدي سگهاي ولگرد و دليل آن را سرماي هوا و كمبود غذايي دانست كه اين حيوان براي تهيه غذا و از روستاها به شهر ميآيند.... ((( البته که می تونن جمع آوری بشن ولی چرا معدوم خدا از گناهانمان بگذره ))) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از Pomeranian عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
408 بار در 113 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا ناراحت کننده و اعصاب خرد کن است
خیلی ناراحت شدم آیا اطلاع دارید که کماکان این اقدام ادامه دارد یا خیر تا حداقل از ادامه این روند و کار جلوگیری کرد ؟؟ قابل توجه آقای میرهاشمی و کیانی و...
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
منم اين خبر ناراحت كننده را كه باعث شرمساري سازمان حفاطت از محيط زيست است را خواندم
تازه با افتخار هم اعلام كردند من ادرس ايميل اقاي احمدي نژاد را دارم و براي ارسال ايميل مي پرسه كه مي خواهيد اين نامه به سازمان خاصي فرستاده بشه ايا حاضريد هر كس ايميلي بفرسته و ناراحتي خودشو ابراز كنه مطمئنا تاثير داره مي فهمند كه خيلي ها در ايران به حيوانات علاقه دارند و از كشتن سگها ناراحتند بيايد ما هم حضور خودمان را نشان دهيم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
اين هم ادرس سايت |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2007
124 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
|
اعتراض صرفا با ایمیل و ابراز تاسف کار مهمی نیست
بهتره فکر بشه و راه جایگزین پیشنهاد بشه... مثلا پیشنهاد کنید که اگر جای شهرداری فلان شهر بودید با چندین هزار سگ ولگرد (بدون صاحب) چه می کردید. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Hesam844 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
72 بار در 26 پست از ایشان تشکر شده است
|
سگ من راستش وقتی با هم میریم بیرون تا قدم بزنیم اضطراب می گیره . خب حقم داره . تو مملکت ما سگ کشی برای قشری لذت بخشه ؟؟؟؟ کاش بشه بتونیم فعالانه راهی برای نجات حیوانات آواره پیدا کنیم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
304 بار در 53 پست از ایشان تشکر شده است
|
بهترین کار اینه که در طبیعت دست نبرد و بگذاریم طبیعت کارشو انجام بده چون هر جا انسان دست گذاشته باعث خرابی شده و نگران نباشیم نسل آدمی منقرض نمی شه بلکه عامل منقرض کننده بوده همان طور که باعث انقراض یوز ایرانی شدیم که خود یک راهی برای کنترل سگ ها بودند و حتما سگ ها مزاحمین نیستند بلکه اندیشه انسانی مزاحم طبیعت بوده .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2007
124 بار در 38 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
اما اینکه مثلا صبح زود که میخوای بری سر کار سه چهارتا سگ دنبالت می کنن نمی تونی بهش بگی وامیستم طبیعت کار خودشو بکنه!! لااقل باید یه طرحی داشت که بشه تو سطح مدیریتی مملکت ازش دفاع کرد در غیر این صورت ایمیل زدن و نزدن یکیه |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Hesam844 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
|
اقاي حسام
اولا دولت با بودجه و امكاناتي كه داره ميتونه به غير از كشتن سگها راه بهتري پيدا كنه و عمل كنه من و شما و هر كس كه به حيوانات علاقه داره حداقل بايد با فرستادن ايميل ناراحتي مان را از كشتن سگها ابراز كنيم تا بدانند دوستداران محيط زيست هم در ايران هستند تا الان مخالفان حيوانات از ما فعالتر بودند و دارند كار خودشان را مي كنند ما هم بايد كاري بكنيم و بگيم كه هستيم شما هم اگر پيشنهاد بهتري براي كنترل سگها و جلوگيري از كشتنشان داريد چه اشكالي دارد در ايميل ذكر كنيد من كه ديشب 2 ايميل به همين سايت زدم اما يك دست صدا نداره [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر منکه خیلی خوبه هر کس نظری داره بگه من با حسام موافقم واقعا نمی شه سگهای ولگرد را به حال خودشون رها کرد به هر حال اینها باعث خطر برای شهروندان هم میشوند درسته که ما محیط طبیعی آنها را اشغال کرده ایم ولی حالا که به هر حال اینطور شده و با رشد جمعیت این روند هر روز بیشتر از پیش ادامه پیدا می کنه . شاید اگر واقعا ما بعنوان دوستداران حیوانات راهکار منطقی برای حل این معضل ارائه بدهیم که در اون هم مصالح حیوانات در نظر گرفته شده باشه و هم امنیت آدمها / در اون صورت شاید گوش شنوایی پیدا شد که به داد این حیوانات برسه ( هرچند که خودم هم بعید می دونم !!!!!)
مثلا شاید بشه سگهای ولگرد را در محلی برای مدت محدودی نگه داشت و آنها را برای نگهبانی بطور رایگان ( بعد از عقیم کردن ) به مردم واگذار کرد و هر کدام از حیوانات که در طی یک مدت معین ( مثلا 3-4 ماه) صاحب دار نشد بعد خوابانده شود . اینطور بجای کشتار 100% می شه به این فکر کرد که فعلا تعدادی از این سگها نجات پیدا می کنند بعد با زیاد شدن حامیان حیوانات و تقبل هزینه ها مدت نگهداری را بیشتر و بیشتر کرد درسته که این راهکار آرمانی نیست ولی شاید یک راه عملی برای نجات موقت تعدادی از حیوانات باشه
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 4, كرد, مشهد, معدوم, هزار, ولگرد, را, سگ, شهرداري |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|