![]() |
|
|||||||
| تالار گیاهان و خواص دارویی گیاهان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,729 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بذر درخت نخلي كه قدمت آن دو هزار سال تخمين زده شده است با گذشت سه سال از كاشت تبديل به يك نهال يك متر و 20 سانتي*متري شده است.
به گزارش ايسنا، اين نهال كوچك در سال 2005 از يك بذر كشف شده در منطقه ماسادا در فلسطين جوانه زد. تعيين قدمت راديوكربني قطعات دانه*هايي كه به ريشه اين گياه پيوسته بودند، همچون بذرهاي ديگري كه نتوانستند جوانه بزنند نشان داد كه آنها مربوط به دو هزار سال پيش هستند و به نوعي آنها قديمي*ترين بذرهاي گياهي موجود در جهان هستند كه جوانه زده و رشد كرده*اند. سارا سالون، مدير مركز تحقيقات پزشكي طبيعي لوييس بوريك در مقاله*اي در شماره اخير مجله ساينس در اين خصوص گفته است: هنوز جنسيت اين درخت نخل مشخص نيست و تا 6 يا 7 سالگي نمي*توان جنسيت آن را به طور دقيق مشخص كرد. محققان با مطالعه*اي كه بر روي Dna اين گياه داشته*اند كشف كرده*اند كه ژنهاي آن تنها شامل نيمي از ژنهاي نمونه امروزي اين گياه مي*شود. به گفته او، پيش از اين قديمي*ترين دانه گياهي كشف شده كه رشد كرده بود، بذر هزار و 300 ساله يك درخت كنار بوده است. سالون در ادامه گفته است : بخشي از پروژه ما معطوف به حفظ دانش باستاني در زمينه چگونگي استفاده از گياهان است و براي فهم و در اختيار گرفتن آنها اكنون به منبع مواد خام اوليه دست يافته*ايم. پروژه دكتر سالون در زمينه گياهان دارويي، حفاظت و توليد دوباره گياهان در منطقه اصلي زندگي آنها را هدف قرار داده است . او با اشاره به اين كه گونه هاي گياهي زيادي در معرض منقرض شدن هستند، توليد دوباره يك گياه منقرض شده را كاري بسيار سخت است خواند و تاكيد كرد: بهتر است قبل از انقراض گياهان از آنها محافظت كنيم. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,729 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
فکر کردم بهتره که این پست خودم منتقل بشه به این قسمت.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|