![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jun 2008
148 بار در 67 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوستای خوبم سلام
امروز رفتم واکسن پیشولی رو بزنم که دکتر گفت یه خانواده گربه شون بچه دار شده و میخوان بچه هاشو واگذار کنن . وقتی رفتم جایی که آدرس داده بود با یه مامان و 3 تا بچه رو به رو شدم . که صاحبشون میگفت حتی مامانه رو میخوان واگذار کنن . مامانشون ببریه و خیلی نازه اسمش هم کیتی 2 تا بچه هاش طلایی رنگن و ماده هستن و یکی هم نر هست و خاکستریه و ببریه . منم خودم یه گربه نر بالغ دارم یکی از بچه ها رو الان آوردم خونه . نمیتونستم هر 4 تا رو بیارم این کوچولوها خیلی خوشگلن کاش میتونستم همشونو نگهدارم . در ضمن مامانشونم خیلی لاغر بود و فکر کنم درست بهش نمیرسن . الان این کوچولویی که آوردم داره از در و دیوار بالا میره خیلی هم شیطونه . خیلی دلم براش میسوزه که از خانوادش جدا شده اگه کسی بتونه مامان و بچه ها رو با هم نگه داره خیلی عالی میشه . صاحبشون میگفت میخوام ولشون کنم همشونو ببرین . من ازش خواستم صبر کنه تا صاحب براشون پیدا کنم . عکسم ازشون ندارم ولی همشون نازن یادم رفت بگم که این عروسکا یک ماهشونه مامانشونم واکسن زده ولی اینا هنوز واکسن نزدن .. هر کس میتونه کمک کنه و براشون صاحب همیشگی و دلسوز باشه به من میل بزنه , شماره ش رو بذاره تا باهاش تماس بگیرم من هر روز چک میکنم mastane.divane@gmail.com |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
|
هیچ کس نیست به این زبون بسته ها کمک کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Dec 2007
1,848 بار در 497 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شما تو مشهدی /؟؟ با اعضای انجمن تماس گرفتی؟ این بچه ها کدوم کلینیک هستن؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
|
من مشهد دانشجو هستم . دیشب از وضعشون مطلع شدم . اونا الان پیش صاحبشون هستن ولی میخواستن برن سفر.
من ازشون فرصت خواستم واسشون جایی پیدا کنم . دیشب هم خیلی دلم میخواست همه شونو بیارم خونه ولی گربه ی من نره و مامان گربه ها همش بهش حمله میکرد . اگه شما مشهد هستی میتونم به گربه ها رو به دستتون برسونم . خودتون میخواهید نگهشون دارین یا به دیگران واگذارشون میکنید؟ من میخوام مطمئن بشم که جای خوبی میرن و خوب ازشون نگهداری میشه آخه بچه ها خیلی کوچولو هستن از کمکتون ممنونم ملوس جون |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
آخیییی!! ما اینجا واسه ی 783 تا گربه دیگه جا داریم. حیف که فاصله مون خیلی زیاده.....
(ولی اگه از اهواز همچین کیسی رو سراغ دارین، احیانا، می تونین روی من حساب کنین) |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
مگه شما اهوازي!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟
من از اين كيس ها سراغ دارم هم سگ و هم گربه.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
|
بهله. ما اینجا توی اهواز یه خونه با یه حیاط بزرگ داریم. البته من الان فقط 1 سال می شه که 3 تا گربه دارم که همیشه هم توی حیاطن، یعنی نیمه خونگی ان. راستش من با سگا مشکلی ندارم ولی نمی تونم اینجا نگه شون دارم. در هر صورت اگه گربه مربه و این چیزا سراغ دارین من هستم. می تونین از طریق ایمیلم بام تماس بگیرین.
راستش من خیلی توی این زمینه ها حرفه ای نیستم. فقط به گربه هام آب و دون می دم و یه جای استراحت واسه شون درست کردم. پس مثلا اگه یه گربه بیچاره رو توی حالت کما بزان جلوم فقط می تونم نگاش کنم، متاسفانهههه!!! ویرایش توسط mehdius : 27th June 2008 در ساعت 08:42 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
178 بار در 85 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
!!! خونتون كجاست؟ و اتفاقا چند تا بچه گربه خونگي سراغ دارم براتون صاحبشون به زودي تشريف مي برن رامسر و مي خوان گربه ها رو ول كنن تو خيابون!اگر اطلاعات نداريد بهتره يكم مطالعه كنيد.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
|
نقل قول:
چه جالب شد. بچه گربه ها مامان دارن؟ سالمن؟ نیاز به مراقبت 24 ساعته دارن؟ چونکه خود من تا به حال بچه گربه بزرگ نکردم. اگه فکر می کنین از پسشون بر میام من حرفی ندارم، هر چند که خودم 2 هفته دیگه قراره برم مسافرت.... اوپ! ضمنا ما نیوسایتیم! |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|