![]() |
|
|||||||
| تالار حیوانات گم شده |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
81 بار در 28 پست از ایشان تشکر شده است
|
گمشده با سلام : فقط خواهشمندم کمکم کنید. همه زندگیم ،عشقم، عزیزم، غمخوارم، همه چیزم و گم کردم روز شنبه مورخه 02/09/87 در حوالی سیمتری نارمک ( میدان امامت ) توسط موتور سوار دزدیده شده است. اسم: تامی حدودا 3ساله دارای پرونده پزشکی و شناسنامه بیماری: دارای خس خس سینه - فاقد میکروچیپ "دیدی تامی تو هم منو تنها گذاشتی برگرد مامان منتظرته " " نام صاحب : س م در صورت خبر و تحویل مژدگانی بگیرید. 150،000 تومان شماره تماس: 09362664711-09362424227 |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,036 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اخي الهي بميرم ايشاله پيدا ميشه به دامپزشكي ها اطلاع بده .خدا صبرت بده
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Sep 2008
3,486 بار در 1,282 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
میدونم چه سخته!
![]() امیدوارم پیدا بشه ولی بهتر که دیگه کم کم فراموشش کنی!و یکی دیگه بخری! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
كانديد معاونت
![]() تاریخ عضویت: Dec 2008
4,898 بار در 1,052 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
واقعا سخته!! چون با میلت ندادیش و با زور ازت دزدیدنش.از صمیم قلبم امیدوارم پیداش کنی. به هر کی که فکر میکنی خبر بده.بلاخره یکی میبینتش!! ایشالله برات خبر بیارن که پیدا شده!!! ما رو بی خبر نذار.
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 2, ماه, چهار, و, گم, الان, روز, سگم, شد, شده |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |