![]() |
|
|||||||
| Fun Club |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Nov 2008
7,494 بار در 2,015 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جیوتی آمجه 15 سال دارد ولی علناً کوچکترین دختر روی کره زمین نام گرفته است.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] او که در ناجپور هند زندگی میکند، از یک نوع بیماری عجیب نانیسم رنج میبرد که باعث شده قد او از 50 سانتیمتر بیشتر رشد نکند. جیوتی نصف یک کودک دو ساله به نظر میرسد و در شهری که در آن زندگی میکند با او مثل یک شخصیت مهم و سلبریتی برخورد میشود. جیوتی که حالا به تمامی برنامههای تلویزیونی مهم در سراسر دنیا راه یافته، آرزو دارد بازیگر شود و خیلی از هموطنان او در هند او را به عنوان یک الهه میشناسند و حتی پرستش میکنند. او در این رابطه به خبرنگاران گفته است: «وقتی من سنم را به مردم میگویم، آنها باور نمیکنند. وقتی سه سال داشتم، فهمیدم که با بقیه کودکان فرق دارم، فکر میکردم که همه از من بزرگتر هستند و من هم باید بزرگتر بشوم.» جیوتی با یونیفرم مخصوص خود که خاکستری است در مدرسه و در کنار دیگر هم سن و سالهایش حاضر میشود و حتی یک میز مخصوص خیلی کوچک برای خود دارد، اما در کنار همکلاسیهایش مثل یک عروسک کوچک است؛ «من از اینکه کوچکترین شاگرد کلاس هستم به خودم افتخار میکنم. از اینکه همه به من توجه خاصی دارند خوشم میآید. از اینکه کوچکتر از همه هستم نمیترسم و افسوس نمیخورم. من مطمئنم هستم که آدمهای زیادی روی کره زمین مثل من وجود دارند. من هم یک نفر مثل بقیه هستم. مثل شماها غذا میخورم و رؤیا میبینم. اصلاً خودم را با بقیه متفاوت نمیدانم.» جیوتی اصرار دارد که خیلی عادی زندگی کند و برای همین مثل همه هم سن و سالهایش به مدرسه محل خود میرود؛ «قبلاً کمی میترسیدم و بیرون نمیرفتم ولی الان دوست دارم بیرون بروم و با مردم ارتباط برقرار کنم. وقتی برای بار اول مدرسه رفتم، همه از من بزرگتر بودند و برایم خیلی عجیب بود ولی الان مشکلی ندارم و از این شرایط خوشم میآید. من یک میز و صندلی جدا از بقیه دارم که برای من ساختهاند، ولی یک دانشآموز معمولی هستم. دوست دارم در آینده یک بازیگر شوم. دوست دارم در فیلمها بازی کنم.» او حتی تا امروز در یکی از ویدئوهای میکا سینگ ستاره هندی هم شرکت داشته است. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
« مادامی که انسان ها ، قاتل بی رحم موجودات زنده رده پایین تر هستند ، هرگز به سلامتی یا صلح دست نخواهند یافت زیرا تا زمانی که انسان ها حیوانات را قتل عام می کنند یکدیگر را هم خواهند کشت ! در حقیقت آن که بذر کشتن و رنج می کارد نمی تواند عشق و شادی درو کند .» |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از ati عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
826 بار در 396 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خدا شفاش بده
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Feb 2009
3,221 بار در 961 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سعی کنید دلی به وسعت بی کرانه داشته باشد تن فنا شدنیست
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از گنجشک عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2009
411 بار در 119 پست از ایشان تشکر شده است
|
وایی عزیزم . چقدر خوشگله و دوست داشتنی . من از بچگی عاشق کارتون و داستان بند انگشتی بودم . چقدر این دختر در مقایسه با دوستاش توی عکس بند انگشتی است.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mehrsa عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 15, کوچولوترین, دنیا, دارد, دختر, سال |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |