![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران خزندگان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
262 بار در 82 پست از ایشان تشکر شده است
|
براي اشنايي با مارها ابتدا بايد نحوه برخورد با انواع مارها(سمي,نيمه سمي,غير سمي)را دانست.كه لازمش توانايي در تشخيص نوع مارهاي ذكر شدس.
تفاوت ها: 1:سر در نوع سمي كاملا به شكل مثلث بوده.در نوع نيمه سمي و غير سمي اينطور نيست. 2:مردمك چشم در نوع سمي به صورت محدب و عمودي بوده و به رنگ مشكي.در نوع نيمه سمي و غير سمي با صورت دايره اي و قهوهاي رنگ است.(به غير از مار كبرا يا در ايران همون كفچه مار.كه اين مار مشخصه خاص خودش يعني پهن كردن ناحيه گردن را دارد.و نيز مارهايي كه از لحاظ رنگ سمي بودنشون واضحه.مثل مرجان مار) 3:در نوع سمي پولكهاي روي سر ريز و در هم(نا متقارن)ميباشد.در نوع نيمه سمي و غير سمي قرينه و درشت است..(به غير از مار كبرا يا در ايران همون كفچه مار.كه اين مار مشخصه خاص خودش يعني پهن كردن ناحيه گردن را دارد.و نيز مارهايي كه از لحاظ رنگ سمي بودنشون واضحه.مثل مرجان مار) 4:مارهاي سمي هيچگاه فرار نميكنند.بر عكس نوع نيمه سمي و غير سمي كه به سرعت فرار ميكنن. 5:اقلب مارهاي سمي بسيار در امر حركت كند هستند.و بر عكس.مارهاي نيمه سمي و غير سمي بسيار سريعند. اميدوارم مفيد بوده باشه.منتظر منابع اطلاعاتي بعدي باشيد.سوالي هم بود در خدمتم.
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از AQUARIUS عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jul 2008
952 بار در 305 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ميشه لطفا عكس بگذاريد.سوال بعديم اينه كه راسته مارهاي سمي با بچه ها كاري ندارند؟و رنگ قرمز رو دوست دارند؟
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از دلارام عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دستت درد نکنه دوست خوبم . خیلی جالبه . نمی دونستم نوع سمی و غیر سمی اینقدر با هم تفاون دارند .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
262 بار در 82 پست از ایشان تشکر شده است
|
در جواب دلارام عزيز بايد بگم كه مارها وقتي كه احساس خطر كنن نيش ميزنن.بچه و بزرگ نداره.در مورد رنگ قرمز اشتباه برداشت كردين.مارها بر اساس حرارت بدن شكار و يا مهاجم عكس العمل انجام ميدن.كه اين حرارت در چشم مارها به صورت قرمز نمايان ميشه.درضمن از هر نوع مار سمي بپرهيزيد.چون از هنگام تولد سم دارن.در گونه كبرا(كفچه مار),سم مار نوزاد قويتر از نوع بالغ است.
و در اخر چشم.در اولين فرصت عكس ميزارم.
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 1, منبع, مارها, اطلاعاتي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|