![]() |
|
|||||||
| Fun Club |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
1,471 بار در 402 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اولین چیزی که بعد از شنیدن شغل دوستان به زبان می آوریم کارمند بانک: می تونی یه وام واسه ما جور کنی؟ مهندس کامپیوتر: من کامپیوترم ویروسی شده میتونی ویندوزم رو عوض کنی؟ پزشک عمومی: میتونی برای چهارشنبه که بچهام نرفته مدرسه یه گواهی بنویسی؟ دندونپزشک: بیا این دندون عقل من رو نگاه کن ببین سیاه شده باید بکشمش یا پرش کنم؟ تعمیرکار ماشین: این ماشین من نمیدونم چرا هی صدای اضافی میده، میتونی بیای یه نیگا بهش بندازی؟! بازیگر: واسه کسایی که میخوان بازیگر بشن چه نصیحتی دارید؟ مدیر یه جایی: میشه واسه این بهرام ما یه کار جور کنی؟ موبایل فروش: آقا این گوشی ۳۳۱۰ مارو میشه با یهn95 عوض کنی؟! معلم: این حسن ما یه خورده تو ریاضیاش بازیگوشی میکنه میشه این پنجشنبهی قبل از امتحان ریاضیاش شام تشریف بیارین خونه ما سر راه این اتحادارو هم یه بار براش بگین؟! نماینده مجلس: این شهرام ما خیلی پسر گلیه میخواد زن بگیره میشه کمک کنید معافی این بچهرو بگیریم؟! کارمند سازمان سنجش: سؤالای کنکور سال بعد رو نداری؟ نویسنده: یه روز بیا سر فرصت قصه زندگیمو برات تعریف کنم کتابش کنی! معمار: این خونه مون باید کفش سرامیک شه و آشپزخونهاش اُپن، فکر میکنی چند روزه تموم میکنی؟ طلا فروش: الان اوضاع سکه چجوریاس؟ اقتصاددان: بالاخره این بنزین رو میخوان چیکار کنن؟ یه سوال دیگه: میدونی اصلاً درآمد نفتی ایران چقده؟ وکیل: من اگه بخوام حضانت بچهام رو بگیرم چیکار باید بکنم؟ روانشناس: من الان یه چند وقتیه بچهام شبا جاشو خیس میکنه، روزا هم بینبشفعاله، شوهرم هم شیش ماهه خونه نیومده، این اواخر همه موهاشو کنده بود، خودمم فکر کنم افسردگی گرفتم، میخوام طلاق بگیرم، بعدشم خودکشی،سم هم تهیه کردم!!!!حالا چیکار میتونی برام بکنی؟ تایپیست: یه پایان نامه دارم ۹۵۸ صفحه اصلاً وقت ندارم تایپش کنم، نظر تو چیه؟
توآ ویرایش توسط Daniz : 9th December 2008 در ساعت 01:24 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,124 بار در 5,661 پست از ایشان تشکر شده است
|
با دامپزشکا هم خاطرات سگ گرگی که !! خیلی گنده بود رو تعریف میکنند
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
581 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
ایرانیم وارث آزاد اندیشی کوروش پاکی زرتشت عدل انوشیروان شجاعت فرخزاد شهامت خرمدین دانش رازی هنر فردوسی عشق خسرو .... ..........................که این قادسی گورگاه منست _______کفن جوشن و خون کلاه منست |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
1,725 بار در 537 پست از ایشان تشکر شده است
|
آخريش ستم بود 958 صفحه تايپ
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از PISHI PARSA عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
معتاد تالار مای پت
کاربر موثر تاریخ عضویت: Aug 2008
5,680 بار در 1,868 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
موبایل فروش: آقا این گوشی ۳۳۱۰ مارو میشه با یهn95 عوض کنی؟!
اينم جالبه اکثرا" از اين سوال ها ميکنن در کل خيلي قشنگ بود
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 |
|
مهمان
|
|
|
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هر کس هم میفهمه من سگ گریت دین دارم و تو کار واگذاری حیواناتم اولین چیزی که میگه اینه که ما خودمون یه سگ شین دوبر بیگیر داشتیم اینقد
( قدی که به نشون میده قد یه الاغه ) بعد آخرش که خاطرات این سگ بیگیر تموم شد به اینجا میرسه که شما میتونی یه دونه ازین سگ کوچیکا که بزرگ نمیشن نژادشون اشمیتس یا ترییله واسه ما پیدا کنی؟
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,124 بار در 5,661 پست از ایشان تشکر شده است
|
پانا دقیقا همینه تازگی ها هم سگ جیبی shi hava hava می خوان !!
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Jul 2009
938 بار در 266 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ما استعداد خیلی خوبی داریم که تا یکی از دوستان و آشناهامون رو میبینیم، یهو مشکلمون میگیره. نکه مفته! حالا اگه مشکلی هم نداشته باشیم میگیم حالا پول که نمیگیره، بالاخره یه استفادهای ازش بکنیم. فکر کنم اگر یه طناب مفت هم گیرمون بیاد بالاخره یا خودمون رو باهاش دار میزنیم یا باهاش میریم ته چاه! حالا ببینیم با دیدن هر کس که یه شغلی داره کدوم مشکل یادمون میاد و اولین سوالی که میپرسیم چیه؟ کارمند بانک: می تونی یه وام واسه ما جور کنی؟ مهندس کامپیوتر: من کامپیوترم ویروسی شده میتونی ویندوزم رو عوض کنی؟ پزشک عمومی: میتونی برای چهارشنبه که بچهام نرفته مدرسه یه گواهی بنویسی؟ دندونپزشک: بیا این دندون عقل من رو نگاه کن ببین سیاه شده باید بکشمش یا پرش کنم؟ تعمیرکار ماشین: این ماشین من نمیدونم چرا هی صدای اضافی میده، میتونی بیای یه نیگا بهش بندازی؟! بازیگر: واسه کسایی که میخوان بازیگر بشن چه نصیحتی دارید؟ مدیر یه جایی: میشه واسه این بهرام ما یه کار جور کنی؟ موبایل فروش: آقا این گوشی 3310 مارو میشه با یهn95 عوض کنی؟! معلم: این حسن ما یه خورده تو ریاضیاش بازیگوشی میکنه میشه این پنجشنبهی قبل از امتحان ریاضیاش شام تشریف بیارین خونه ما سر راه این اتحادارو هم یه بار براش بگین؟! نماینده مجلس: این شهرام ما خیلی پسر گلیه میخواد زن بگیره میشه کمک کنید معافی این بچهرو بگیریم؟! کارمند سازمان سنجش: سؤالای کنکور سال بعد رو نداری؟ نویسنده: یه روز بیا سر فرصت قصه زندگیمو برات تعریف کنم کتابش کنی! معمار: این خونه مون باید کفش سرامیک شه و آشپزخونهاش اُپن، فکر میکنی چند روزه تموم میکنی؟ طلا فروش: الان اوضاع سکه چجوریاس؟ اقتصاددان: بالاخره این بنزین رو میخوان چیکار کنن؟ یه سوال دیگه: میدونی اصلاً درآمد نفتی ایران چقده؟ وکیل: من اگه بخوام حضانت بچهام رو بگیرم چیکار باید بکنم؟ روانشناس: من الان یه چند وقتیه بچهام شبا جاشو خیس میکنه، روزا هم بینبشفعاله، شوهرم هم شیش ماهه خونه نیومده، این اواخر همه موهاشو کنده بود، خودمم فکر کنم افسردگی گرفتم، میخوام طلاق بگیرم، بعدشم خودکشی،سم هم تهیه کردم!!!!حالا چیکار میتونی برام بکنی؟ تایپیست: یه پایان نامه دارم 958 صفحه اصلاً وقت ندارم تایپش کنم، نظر تو چیه؟
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر برترماه --- معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
9,152 بار در 2,272 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|