![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
با عرض سلام و درود،
گربه ماده 3 ساله ای (عقیم) دارم که حدود ده روز است که مبتلا به اسهال(بوی بد، گاها با کمی مدفوع معمولی) شده ، در مورد غذا خوردن و کارهای روزمره موردی نداره، ولی در اثر اسهال کمی پلک سومش جلو امده. غذا هم غذای خشک و مرغ بهش میدم، البته قبلا غذای خشک بهش نمی دادم و اسهالش تقریبا مصادف شد با شروع استفاده از غذای خشک.آیا این می تونه دلیل اسهالش باشه؟ و آیا استفاده از آنتی بیوتیک با توجه به امکان ویروسی بودن اسهال اقدام مناسبیه؟ البته گربه م قبلا هم به چنین موردی مبتلا شده بود که با تجویز آنتی بیوتیک توسط دامپزشک مساله بر طرف شد(گربه م در زمان بچگی و قبل از استفاده از ضد انگل مرتبا موارد مشابه رو داشت). ممنون می شم که منو راهنمایی کنین. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چه غذای خشکی بهش می دی ؟ غذای خشک اساسا ملین نیست و موجب بیرون روی نباید بشه ...
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
530 بار در 179 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام من تخسسی در این باره ندارم غذاشو تعویز کن ببین هیچ تاثیری داره اگه داشت این غذای که میدی ممکنه که نمیسازه به مزاجش و حتما پیش دکترش ببر چون اسحال خوب نیست اب بدن حیوان و کم میکنه
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Apr 2008
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام. غذای خشک friskies بهش میدم.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
سمانه جان از داروخانه شربت فورازوليدون (مخصوص اسهال بچه ها) بگير و روزي 2 بار با قطره چكان يا سرنگ (البته خيلي كم باندازه نصف يك بند انگشت )بهش بده... فقط براي 2 روز.. اگر بهتر نشد حتما" ببر به دامپزشك. قبل از مصرف شيشه را بايد خوب تكان بدهي... غذاي خشك معمولا" اسهال نميده و برعكس ممكنه باعث يبوست بشه .. ولي درمواردخاص بعيد هم نيست كه به معده گربه اي نسازه... 1-2 روز قطع كن ببين بهتر ميشه يانه. ولي اگر خوب نشد حتما" به دامپزشك مراجعه كن... |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریت تالار مشاوره دامپزشکی و بیماری های مشترک
![]() تاریخ عضویت: Mar 2008
1,013 بار در 246 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سلام :
بجز غذای خشک چه غذای دیگری میدهید؟تن ماهی و یا جگر و............چطور؟ جدیدا منزل را با ضدعفونی خاصی تمیز نکردید که ممکن باشد این ماده را لیسیده باشد؟ اسهال عفونی که بوی عفونی داشته باشد عامل عفونی دارد.گاه لازم است تا اسهال را بلافاصله بند نیاوریم و تا عامل عفونی از طریق اسهال دفع شود. آنتی بیوتیک زمانی مهم است که عامل عفونت دقیقا مشخص شود. یعنی اگر عفونی نباشد خود آنتی بیوتیک باعث (در دراز مدت) بیرون روی بیشتری خواهد شد. به هر حال کمی ماست و کته فعلا بدهید و اینکه گاستروانتریت (التهاب حاد روده ومعده) دارد یا نه واینکه اسهالش عفونی است احتیاج به معاینات بالینی دارد.
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| لطفا, کمک |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|