![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
869 بار در 172 پست از ایشان تشکر شده است
|
درود بر همه دوستداران واقعی حیوانات کسانی که هر روز چند ساعتی از وقتشان را برای رسیدگی به حیوانات زخمی وگرسنه صرف می کنند کسانی که با وجود تمامی مشکلات مادی و غیر مادی در زندگیشان هزینه هایی را برای حیوانات هر ماه می پردازند. دوستان یک پیشنهاد دارم که می دانم فقط در حد یک پیشنهاد باقی خواهد ماند ولی باز بیان می کنم. چون قصد دارم در وبلاگم نیز این موضوع را مطرح کنم. اگر هر کسی مقداری پول کنار بگذارد و چند نفری که واقعاً عاشق حیوانات هستیم مکانی را برای حیوانات آواره، زخمی وبدون سرپناه مثل گربه ها، پرنده ها و شاید هم بتوانیم بعضی از سگها را هم نگهداری کنیم بصورت رهن اختیار کنیم. باور کنید اگر خودم پول کافی داشتم هیچ وقت اینگونه از کسی در این مورد خواهش نمی کردم. ما هر کدام اگر مقداری (هر کسی باندازه ای که می تواند) پول روی هم بگذاریم می توانیم مکانی را بصورت رهن بگیریم. می توانیم همگی همدیگر ا ببنیم و از تمام قضایا باخبر شویم و به هم اعتماد کنیم. من که خودم اگه پولم به یک حدی برسه که بتونم حتی یک مکان خیلی کوچیک هم رهن کنم این کار را می کنم . حتی اگه 10 تا گربه فقط جا بگیره. نمی دونید چقدر خسته و داغون هستم از بس که برای نگهداری یک یا دو روز برای یک گربه ی مظلوم به هر کسی رو می اندازم و همه هم ناز می کنند. این همه خانه های حیاط دار با زیر زمین های بزرگ و بدون استفاده در سطح شهر وجود داره آنوقت من باید در بدر دنبال کسی بگردم که بتونه برای چند روز از یک توله سگ یا بچه گربه نگهداری کنه. حداقل نظراتتون رو بیان کنید.سپاسگذارم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 32 کاربر برای این پست سودمند از karen عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
6,345 بار در 1,260 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ایده بسیار جالبیه
فکر نمی کنم عملی کردنش زیاد سخت باشه دوست عزیز حتما این مورد رو در تاپیک مدیران مطرح می کنم و با شما نتیجه رو اعلام می کنم آفرین بر این روحیه و انسانیت شما
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
خيلي خوب است حتي بدش مي تونيم خودمون با كمك يك دكتر عقيمشان هم بكنيم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از redrose عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
2,450 بار در 651 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
![]()
|
|
|||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از mehdi-192 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Nov 2008
7,494 بار در 2,015 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام دوست عزيز روي كمك منهم ميتوني همه جوره حساب كني اگر همه با هم متحد شن هر كاري كه بخوان ميتونن انجام بدن
![]()
« مادامی که انسان ها ، قاتل بی رحم موجودات زنده رده پایین تر هستند ، هرگز به سلامتی یا صلح دست نخواهند یافت زیرا تا زمانی که انسان ها حیوانات را قتل عام می کنند یکدیگر را هم خواهند کشت ! در حقیقت آن که بذر کشتن و رنج می کارد نمی تواند عشق و شادی درو کند .» |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از ati عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
31,049 بار در 7,922 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم هستم
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از behnaz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
1,579 بار در 373 پست از ایشان تشکر شده است
|
مشکل مادی نیست!مشکل فرهنگی است!
اگر مردم اینقدر فرهنگ داشتن که وقتی یک حیوان بی پناه بهشان پناه میآورد مثل یک وحشی آنها را از خود نمیراندند،اگر مردم اینقدر دلشان برای دیگر جانداران زنده میسوخت ، شما لازم نبود برای واگذاری بچه گربه ها به قول خودتون به هر کسی رو بزنید!اگر مردم اینقدر فرهنگ داشتن،بعضی سودجویان کلّاش نامرد دروغگو به اسم حمایت از کودکان بی سرپرست موسسه س دروغی نمیزدن و از مردم پول نمیگرفتن و بعد هم نمیریختن تو جیب خودشون!دیگه چه برسه به حیوون!اگه مردم یه ذره،فقط یه ذره ، قّد مدفوع مورچه!احساس داشتن،اینقدر با افتخار از معدوم کردن 4000سگ ولگرد در مشهد-فقط به جرم سگ بودن-صحبت نمیکردن..... بازم میخواین بشنوین؟این قصه سر دراز داره!خانه از پای بست ویرانست!اگه بخوام بگم هیچ وقت تمومی نداره! اما از یه جهت هم باهاتون موافقم : تو جامعه ای که اکثر مردمش شعور و فرهنگ این چیزها رو ندارن،در وحله اول مشکل،مشکل مادی است!اونم خیلی مخفیانه!تا بقیه مسخرت نکنن و بگن:ووووووووما خودمون تو کشور اینهمه آدم بدبخت بیچاره داریم اونوقت تو پول میدی غذا میخری میدی به گربه؟؟؟ حالا آدم چی بگه؟ با تشکر از همتون..... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 10 کاربر برای این پست سودمند از babak_deghat عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
معاون تالار
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
4,823 بار در 1,166 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی ایده قشنگیه ولی فقط در نظر اول!!!
خواهش میکنم جریان پناگاه رو دوباره از سر نگیرید و انقدر تو طبیعت حیوانات دخالت نکنید! بابا زندگی همینه یه سری گربه میرن زیر ماشین,یه سری یخ میزنن,یه سری هم به مرگ طبیعی میمیرن درست مثل انسانها! تو همین خیابون ولیعصر چندتا کارتون خواب هست به نظرتون؟؟چند نفر همین پارسال زمستون یخ زدن؟؟ چرا با احساسات تون تصمیم میگرین؟؟ ![]() بهترین کمک فرهنگ سازیه به ملت عزیزمون یاد بدیم اقا به حیوون بدبخت اسیب نرسون کمک پیشکش این اولین قدمیه که میشه برداشت بعد میرسیم به این پیشنهادات که فکر نمیکنم کمتر از 10 سالی طول بکشه! دخالت در طبیعت بدترین کمک ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از elnur عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
89 بار در 33 پست از ایشان تشکر شده است
|
من يه زمين تو سعيد آباد كرج دارم شايد بشه از اونجا هم استفاده كرد البته اون زمين يه مشكلاتي هم داره كه واقعا خودمم نميدونم ميشه روش 100 در 100 حساب كنيم يا نه ولي ميتونيم در موردش بحث كنيم ببينيم ميشه يا نه چون من همه مدارك زمينم دستمه ولي نرفتم ببينم زمينم دقيقا كجاست چون مثل باغه. رو منم حساب كن چون همچين چيزي آرزوي منه
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از حميدرضا عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
869 بار در 172 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوستان عزیز حیوان دوست من که خیلی وقته دارم رو فرهنگ سازی و اگاه سازی این مردم کمک می کنم یک نگاه کوچولو به مطالب وبلاگ من [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بیندازید. ما که نمی توانیم بیکباره فرهنگ میلیونها ایرانی را تغییر دهیم تا آن زمان شاید هزاران سال طول بکشد. پس در این مدت طولانی دست رو دست بگذاریم که این چندتا حیوون بیچاره ای را هم که از مرگ نجات می دهیم را به امان خدا رها کنیم. همین الان می دانید چندتا گربه، سگ و حیوانات دیگر در این سایت منتظر یک سرپناه کوچک برای چند روز هستند چند تا از این حیوانات صاحب مهربان پیدا می کنند. و چند تاشون در نهایت سر از خیابان بر می دارند. چرا وقتی حرف از عمل می شود نه شعار دادن بحث به احساساتی تصمیم گرفتن ختم می شود. آیا این احساسات من است که تصمیم دارم برای حیوانات مجروح و زخمی و بی سرپناه یک مکانی را ایجاد کنم ؟ به هر حال هر کسی واقعاً می تواند به من کمک کند به مدیران این سایت پیغام دهد. من کیانا هستم آنها من را می شناسند. خودم بالاخره امسال نه سال دیگه یا دو سال دیگه یک مکانی را برای این حیوانات تهیه می کنم. تو این دنیا هیچی ارزش نداره جز محبت کردن به همنوعان و حیوانات .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از karen عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| فقط, مادی, مشکل،, است |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |