![]() |
|
|||||||
| Fun Club |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
958 بار در 275 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از آنجايي كه اثرات موسيقي بر روي انسانها و حيوانات و حتي گياهان ثابت شده !
به نظرم رسيد كه هر كس كه علاقمند به هر نوع موسيقي است خودش را در اينجا معرفي كند و علاقه يا تخصص خود را بيان فرمايد. اگر كسي هم خاطره اي در رابطه با اثر موسيقي بر روي حيوانات و گياهان دارد براي دوستان تعريف كند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
با اجازه دوستان و سروران خودم شروع مي كنم كه آغازي براي اين موضوع باشد
من عاشق موسيقي عرفاني هستم پيانو و تنبور مي نوازم (غير حرفه اي) آواز سنتي و پاپ و در حال حاضر كلاسيك كار ميكنم يه زماني گروه موسيقي ستاره شرقي را با دوستان عزيزم ايجاد كرديم و چندين كنسرت در فرهنگسراي ابن سينا و بهمن اجرا نموديم(البته در جواني! )ناله تنبور و بعضي سازها........اندكي ماند به آن آوازها خشك سيمي خشك چوبي خشك پوست اين صدا از كيست مي آيد ز دوست |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
کاربر ارشد تاریخ عضویت: Aug 2008
9,643 بار در 2,566 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
زیباست ، خوشحالم که شخص هنرمندی مثل شما اینجا تاپیک موسیقی زده و از تجربیاتش گفته ، آقا اگه از کارای قدیمت داری آپ کن ما هم گوش کنیم
من اول از همه عاشق پیانو هستم ولی متاسفنه تا حالا نتونستم کارکنم ، و در کل از هر نوع موسیقی خوشم میاد و کلا طرفدار موسیقیم ، زندگی من 95% موسیقیه و واقعا که بدون موسیقی هیچ انرژی و روحیه ای ندارم. در مورد خاطره هم بگم که قبلا مزرعه پرورش شتر مرغ داشتیم واونجا به پیشنهاد من عصر موقع استراحتشون براشون موسیقی پخش میشد از کارای استاد مرتضوی و واقعا دیدیم که تاثیر داره آروم میشن و گوش میکنن و تا وقتی قطع نکنی همونطوری آروم هستند. تو هجرت پیامبر اکرم (ص) نیز چون کوچ شبانه داشتند برای اینکه شترها راه بیایند در جلوی هر گروه نوازنده هایی با طبل و موسیقی اون زمان گذاشتند و شترها به هوای آنها چندین ساعت را راه رفتند
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
حالت من:
|
این اواخر هم کنسرت 2006 یانی رو دیدم که واقعا شاهکار بود و من یکی که محو شدم.شبا هم تو خواب دارم میبینم
وای خدای من واقعا زیبا بود متاسفنه هیچ اطلاعاتی نسبت به ایشون ندارم و اون کنسرت ، ولی هر روز میبینم
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید][مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرنده رو نباید تحت هر شرایطی نگهش داشت.زیبایی اون به ازاد بودنشه پرنده باید آزاد باشه [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از My PeT عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
آقا ممنون از لطف شما
من يك شاگرد بيش نيستم پيانو واقعا زيباست منم عاشقشم و در اولين فرصت اگر خدا بخواهد بصورت حرفه اي شروع به تكميل يادگيري ميكنم ياني هم كه كاراش حرف نداره من چون تقريبا هميشه يه حيوني داشتم و هميشه هم تو خونه يا دارم ميخونم يا ساز مي زنم (بيچاره همسايه ها )تقريبا اثر انواع موسيقي رو روي حيوانات ديدم اكثرا عاشق موسيقي ملايم (مثلا پيانوي كلايدرمن يا جواد معروفي) و سنتي ايراني هستند باور كنيد حتي گلها و گياههايي كه در اتاقي قرار دارند كه موسيقي ملايم بطور منظم پخش مي شود رشدشان چند برابر مي شود و هميشه ظاهري خوب دارند. در اولين فرصت مطلبي در مورد اثر موسيقي بر موجودات زنده را در همين جا قرار ميدهم. پاينده و پيروز باشيد |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از mehmo عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
1,914 بار در 564 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اول از mehmoعزیز برای ایجاد این صفحه تشکر میکنم
البته من کسی نیستم که بخام خودمو معرفی کنم ولی به صورت خیلی اولیه گیتار فلامینکو رو شروع کردم حالاهم برای یه کنسرت دارم تمرین میکنم که هنوز خیلی کار داره فکر میکنم که تا بعد عید طول بکشه حتما دعوتتون میکنم |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
2,346 بار در 871 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من پيانو و ويولن ميزنم! البته ساز تخصصي م ويولنه!!!! عاشق سازم هستم!!
كلاسيك كار ميكنم. آهنگساز مورد علاقه ام موتزارته.![]() از 5 سالگي پيانو رو شروع كردم. از 8 سالگي ديگه پيانو رو ادامه ندادم! 7 سالگي هم هر دوتا ساز رو كار ميكردم! (كه بعد از يه سال ويولن رو بين اين دو انتخاب كردم)![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | |||||||||||||||||||||
|
مدیر بازنشسته
حالت من:
|
نقل قول:
بابا ایول اینجا همه هنرمند بودن که ما نمی دونستیم.خوشحال میشم بیام مهرتاش جان متشکرم که همه رو به ذوق آوردی m.m جان واقعا تبریکمیگم سعادت بزرگیه ، ویلون جزو سخترین هنر موسیقیه ![]() من هیچی بلد نیستم ![]()
|
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از My PeT عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
احسان جان شما لطف داريد
همين كه به موسيقي اينقدر علاقه داريد نشانه روح بزرگ و لطيف شماست و خوشبختانه براي يادگيري موسيقي هيچ وقت دير نيست! اگر با علاقه شروع كنيد حتما موفق مي شويد. پيروز باشيد. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از mehmo عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
نقل قول:
ويولن ساز بسيار خوش صدا و البته مشكليه! از اين كه به موسيقي كلاسيك علاقه داريد خوشحالم من جديدا به اين موسيقي علاقمند شدم و واقعا ازش لذت مي برم مخصوصا كارهاي حضرت باخ (به قول استادم) پيروز باشيد. |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از mehmo عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| موسيقي |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |