![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] خبرگزاري انتخاب : اعطاى مجوز شكار در مناطقى كه آمار حيات وحش آن طبيعى بوده ممنوع است. اسماعيل رمضانى مديركل نظارت و بازرسى سازمان حفاظت محيط زيست در گفت وگو با مهر افزود:از اعطاى مجوز شكار براى مناطقى كه با ازدياد نسل مواجه نيستيم به طور جد خوددارى مى شود و سازمان حفاظت محيط زيست بر اين امر نظارت دقيقى اعمال خواهد كرد.وى افزود:پروانه شكار تحت شرايط خاص و با بررسى دقيق كارشناسان اعطا مى شود و اين گفته كه سازمان حفاظت محيط زيست به افراد فاقد صلاحيت مجوز شكار مى دهد درست نيست چراكه سهل انگارى در اين امر يك تهديد جدى براى حيات وحش به شمار مى آيد.رمضانى تصريح كرد:در مناطقى كه با ازدياد حيات وحش مواجه هستيم و وضعيت به گونه اى است كه برخى وحوش بايد از چرخه حيات خارج شوند مجوز شكار اعطا مى شود و اين گونه مناطق با بررسى دقيق اعلام مى شوند.مديركل نظارت و بازرسى سازمان حفاظت محيط زيست خاطرنشان كرد:اگرچه سازمان كنترل لازم را بر فعاليت شكارچيان در فصل شكار دارد اما با اين وجود بايد در اين امر برنامه دقيق ترى اعمال كرد. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
حالت من:
|
من اصلا نمی فهمم در این قرن بیست و یکم شکار به چه معناست و چگونه قابل توجیهه ؟!
![]() انسان دیگه در غار زندگی نمی کنه . پس نیازی هم به شکار نداره . شکار در این دوره و زمانه به نظر من هیچ توجیهی نداره مگر این که بگیم شکارچی از دیدن خون و کشتار ومرگ لذت می بره . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
403 بار در 140 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از کی تا حالا آقای رمضانی میگه که چه حیواناتی باید از چرخه حیات وحش خارج بشن!
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
160 بار در 67 پست از ایشان تشکر شده است
|
من به شخصه از شکار خوشم میاد ..ربطی هم به خون و .. نداره
بهتر بگم از تیر اندازی ..ولی چون باشگاه ها ها قیمت خون باباشون رو از ادم میگیرند ادم رو میاره به شکار .. شکار خیلی خوبه واسه روحیه ادم امتحانش مجانی
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
حالت من:
|
نقل قول:
برای شما یک تفریح ساده است . برای اون جانور بیچاره مسالهء جونشه . جون ! جون آن جانور ! می دونید یعنی چی ؟ یعنی با ارزش ترین گوهر او ! یعنی با ارزش ترین جواهر او ! چطور می تونیم به خودمون اجازه بدیم که فقط به خاطر لذت بردن ، با ارزش ترین گوهر اون موجود یعنی حیاتش رو از او بگیریم . برای ما فقط فشار یک ماشه است ولی برای اون جانور پایان همه چیزه ... همه چیز ... ![]() بنده امتحان کردم شکار رو و از این عمل خودم احساس نفرت دارم به خاطر اون عملی که انجام دادم روزی صد بار توبه می کنم که خدا من رو ببخشه .... فقط یه لحظه خودت رو بزار جای اون جانور .... وقتی گلولهء آتشین وارد قلبش میشه .... |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مجوز, وحش, آمار, اساس, بر, حیات, شکار, صدور |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|