![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
شما كه مي گوييد به حيوانات علاقمنديد ايا تا حالا به خودتان زحمت عقيم كردن يك گربه بي سرپرست را داده ايد؟؟؟؟؟؟
مي دانيد بهترين راه براي كمك كردن به اين حيوانات عقيم كردنشان به خصوص گربه ماده است....با اين كار باعث مي شويد هم گربه ماده زندگي راحت تري داشته باشد هم از به دنيا امدن چندين بچه گربه كه از زمان تولد در خيابان عذاب مي كشند جلوگيري مي كنيد...من چند وقت است اين كار را از گربه هاي كوچه شروع كرده ام خيلي تاثير داشته است |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از redrose عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
|
من هر چند وقت برنامه ريزي مي كنم براي يكي از گربه هايي كه هميشه غذا مي گذارم و ديگر از من نمي ترسد وقت مي گيرم از انجمن حمايت از حيوانات و انها يك دكتر معرفي كرده و به قيمت بسيار ارزان گربه را عقيم مي كند...چند روز از گربه تا بهبودي كامل مراقبت ميكنم و بعد از ان كه پانسمانش را هم باز كردند و بخيه ها را هم كشيدند گربه را به مكان هميشگي اش برده و ازاد مي كنم...................الان حتي يك بچه گربه در كوچه نيست و ديگه به تعداد گر به هاي بي سرپرست كوچه اضافه نشده و در نتيجه چون تعدادشان كم شده من مي توانم بيشتر برايشان غذا بگذارم
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
|
انجمن حمايت از حيوانات خودش مي خواست تمام گربه ها را جمع اوري كند اما چون نيرو كم دارند و هيچ نهاد دولتي هم كمكشان نمي كند و بودجه ندارند و كاملا از طرف افراد حيوان دوست فقط حمايت مي شوند پس خواستند كه هر كس همكاري كند و زحمت گرفتن و بردن يك گربه را قبول كند......
اين هم شماره دفتر جديد انجمن 66905461 در ضمن دكتر هايي كه تا به حال معرفي كردند كه با انجمن همكاري ميككن و هيچ اجرتي براي عمل نمي گيرند بسيار دكتر هاي مهربان و حيوان دوستي هستند |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
|
البته هم نر را عقيم ميكنند هم ماده
براي هر دو وقت مي دهند |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از redrose عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
1,471 بار در 402 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام
نمیدونم تا چه حد درسته ولی من فکر میکنم ما مکان زندگی این حیوانات رو ویران کردیم و حالا با این کاری که شما میگی انجام بدیم حتی حق بچه دار شدن رو هم ازشون بگیریم؟!!!؟ اگه این کار خوبی هستش پس باید روی مردم آفریقا و کشورهای فقیر انجام بشه.... از نظره شما این انصافه؟!؟؟؟ الان گربه های خیابانی زیاد هستن .... ولی اگه همه این کار عقیم کردن رو انجام بدن ممکنه روزی برسه که برای دیدن یه بچه گربه توی خیابون لحظه شماری کنیم.
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
408 بار در 113 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با saral موافقم . شما در قبال کاری که می کنید کمی فکر کنید . اگر تنها گربه ی خودتون رو عقیم می کردید شاید با اشگال کمتری مواجه می شدید اما بیایید و این گونه عقیم سازی کنید به خدا بزرگترین ظلم در حق یک جانداره.
جالبه اسم این کار رو حمایت هم می گذارید متاسفم برای این طرز دید عجیب و نامناسبتونبه جای این کار به خوراک و پناه گربه ها توجه داشته باشید . اگر زیاد بودند نتوانستید تا آنجایی که می توانید و از دستتان برمی آید کمک کنید . کسی انتظار کار دیگری از شما ندارد
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: May 2008
1,090 بار در 247 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یه موقع هست ادم میاد حیوونی که تو خونه نگه میداره رو عقیم میکنه ولی اینکه بیاییم اونهای رو که تو خیابون هستند اینکار رو کنیم کم کم باید منتظر انقراض نسلشون بشیم
فکر نکنم خیلی خوب باشه ها ![]()
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
|
اولا در تمام كشورهايي كه به حيوانات اهميت مي دهند حيوانات كنترل شده هستند
دوما اين از خود خواهي شماست كه براي اين كه خودتان چند صباحي با يك بچه گربه بازي كنيد مي خواهيد عقيم نشوند .ايا فكر كرديد الان با اين طرح سطل هاي شهرداري چقدر بچه گربه از گرسنگي ميميره؟؟؟؟ فكر مي كنيد چند نفر در همين تهران هست كه به گربه كوچه غذا مي ده؟ مگه ما چند نفر چند گربه را مي تونيم سير كنيم يا به دكتر ببريم؟ در ضمن نترسيد هيچ وقت نسلشان منقرض نخواهد شد...فكر كرديد چند حيوان دوست وجود دارد كه زحمت اين كار را به خود مي دهد؟؟؟؟ اين كار فقط باعث مي شود تعدادشان كمتر شده ولي در عوض انهايي كه به دنيا مي ايند در شرايط خوب زندگي مي كنند كمي عا قلانه و اساسي فكر كنيد.من خودم خيلي به حيوانات علاقمند هستم . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از redrose عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
|
اگر اين كار را نكنيد و همينطور بيش از حد زياد شوند به زودي شهرداري همان بلايي را كه سر سگها مي اورد سر گربه ها هم مي اورد...
چند وقت پيش دوستم تعريف مي كرد كه يك روز يك ماشين از شهرداري امده به كوچه شان تمام گربه ها را گرفته و مي برد و ديگر هيچ خبري هم از گربه ها نمي شه....چون در محله اينها اپارتمان و زباله زياد است و گربه ها هميشه غذا دارند و تعدادشان زياد شده بود............ |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از redrose عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
1,471 بار در 402 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بازم من فکر میکنم عقیم کردنشون درست نباشه......
شاید این کار شما در حال حاضر دید خوبی رو به وجود بیاره ..... چون اینجوری وضع بهتری دارن برای زندگی، ولی فکرش رو بکن که شما داری تلاش میکنی که افراد بیشتری رو به این کار ترغیب کنی..... آخرش چی میشه؟..... اومدیم و همه ترغیب شدن به عقیم کردن گربه های خیابانی؛ فکر نمیکنی نتیجه نهایی موضوع دلپذیری نیست؟ و کنترل حیوانات با نابودیشون فرق داره.... شاید الان که تعداد زیاده این کار بتونه جلوی زیاد شدنشون رو بگیره ولی این جواب مسئله نیست بلکه پاک کردن صورت مسئله هستش.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از saral عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| كردن, گربه, بي, سرپرست, عقيم |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|