![]() |
|
|||||||
| تالار کمک به حیوانات بی سرپرست |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مديريت اجراي بازرسي مقاله هاي تخصصي - - کمک به حیوانات بی سرپرست, معرفی حیوانات خانگی خود
![]() تاریخ عضویت: Jul 2006
1,938 بار در 378 پست از ایشان تشکر شده است
|
من به عنوان یک دوست از همه ی حامیان حیوانات خواهش میکنم با دیدن بچه گربه کنار خیابان یا گربه ی لنگ و کور و .. دچار احساسات زود گذر نشید و اون رو به خونه نیارید. مخصوصا با رسیدن فصل سرما
اگه فکر میکنیید می خوایید و میتونید تا آخر عمرش نگهش دارید که هیچی در غیر این صورت اونها رو از زندگی طبیعیشون دور نکنید . دو روزی نگه دارید و بگردید دنبال کسی که بهش واگزار کنید. بیایید واقع بین باشیم هیچ کدوم از این گربه ها اخر و عاقبت خوبی نخواهند داشت به جز درصدی خیلی کم و خوش شانس. البته به طور موقتی توی هوای خیلی سرد شاید کار درستی باشه که به گربه ای پناه بدیم اما بلافاصله باید اونو برگردونیم به همون جایی که بوده. اگر طبیعی زندگی کنن . یا میمیرن و یا به زندگی ادامه میدن و در هر حال بهتر از 1000 بار چرخیدن بین آدمای مختلف و در نهایت برگشتن به خیابونه .که در این صورت دیگه از عهده ی زندگی بیرون از خونه هم بر نمیاد و محکوم به مرگه . به هر حال اولین کاری که یک دوستدار حیوانات باید یاد بگیره دخالت نکردن در زندگی حیواناته. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 17 کاربر برای این پست سودمند از sahar عزیز تشکر کرده اند: | Admin, blackfish555, Daniz , ERroR, fifi, gita, jassmin, lone wol f, mehdi-192, mehmo, memoli_pishi, pana, persiankitty80, peta, River, same, میلاد |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سحر جان من مطمئن هستم تو خودت اگر بچه گربه خيلي كوچك يا بقول خودت گربه لنگ و كوري كنار خيابان ببيني اولين كسي هستي كه كمكش خواهي كرد.... از بعضي چيزها هم نميشه گذشت.. ايرادي نيست بچه گربه بدون مادري را كه نامردهائي انداخته اند گوشه خيابان كسي ببره يه مدتي بهشون برسه تا دست كم بزرگتر بشن بعد اگر نتوانست نگه داري كنه جائي در طبيعت رهاشون كنه.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
403 بار در 140 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم با سحر موافقم اگه قصد نگهداری دائم از حیوانات را نداریم نباید اصلا اونها رو محتاج خودمون بکنیم جور دیگه هم میشه بهشون کمک کرد.
مثلا من تو حیاط زیر یک سقف چند تا موکت پهن کردن که گاهی چند تا گربه میان می خوابن و...
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از blackfish555 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
من اگر بچه گربه ببينم بلافاصله ميارم اصلا تحمل ديدن و اذيت شدنش را ندارم.اما بايد به كسي واگذار كنيم كه هميشه نگهش داره.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
247 بار در 95 پست از ایشان تشکر شده است
|
منم میارم و از طریق همین سایت براش صاحب پیدا می کنم .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Jinxed عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مديريت اجراي بازرسي مقاله هاي تخصصي - - کمک به حیوانات بی سرپرست, معرفی حیوانات خانگی خود
![]() تاریخ عضویت: Jul 2006
1,938 بار در 378 پست از ایشان تشکر شده است
|
فکر میکنید صاحبهایی که شما پیدا میکنین همه صلاحیت دارن؟ فرک میکنین این گربه ها تمام عمر توی خونه ی همون صاحبهایی که میگید میمونن؟ این فکر خیلی ساده انگارانه هست. بعد از واگذار کردن تا چند وقت میرین و به
گربه ها سر میزنید . مطمئن باشید بعد از چند وقت 90% این گربه ها توی همون خیابون ول میشن البته بعد از چند بار دست به دست چرخیدن.گربه ای که مشکل نداره و سالمه توی محل ظبیعی زندگیش باشه خیلی بشتر به نفعشه تا توی خونه های صاحب های به ظاهر مهربون |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از sahar عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
با سحر موافقم اگه به صلاحیت همه سرپرستا اطمینان داشتیم هیچ مشکلی نبود اما حقیقت اینه که این حیوانات مدت کوتاهی فقط به عنوان اسباب بازی کودکی یا لحظه ای هوس برای تماشای بازی بچه گربه ای مهمون ما میشن و باز دوباره به خیابونا بر می گردن و اینبار با توجه به اعتمادی که به آدما پیدا کردن و دغدغه تهیه غذا هم نداشتن به هیچ عنوان قادر به ادامه حیات نیستن.البته من اصل کمک به حیوانات اسیب دیده رو نض نمی کنم اما نباید حیوانات سالم رو به صرف اینکه قشنگ هستن یا کمی اهلین به خونه آورد
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
318 بار در 104 پست از ایشان تشکر شده است
|
چه جوریه من حدودا 3 ماهه یه گربه 3 یا4 ماهرو اوردم از هر نظر بهش میرسم ولی حدودا یه هفته پیش از تراس گذاشت رفت خیلی دنبالش گشتم ولی انگار اب شده بود رفته بود تو زمین ولی بعد از یه هفته برگشته بود میخواست از درخت بیاد بالا تا بیاد تو خونه نمیتونست بدجور میو میو میکرد بیشتر شبیه زجه بود رفتم اوردمش بالا شستمش بهش غذا دادم ولی باز میخواست بره، الان بخاطر اینکه تو این سرما نره اواره بشه جرات نمیکنم در بالکنو باز کنم، حالا که من میخوام بمونه این برام ناز میکنه؟!!!!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نکنیم, حیوانات, دخالت, در, زندگی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |