![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2006
672 بار در 195 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام من می خواستم بپرسم چگونه به سگم یاد بدهم پایش را روی ادرارش نگذارد و از دستشویی خارج شود در ضمن او اینقدر هول است که ادرار و مدفوعش را نیمه کاره انجام می دهد و برای بازی یا دریافت جایزه و عمدتا فضولی :d بخشی از فضولاتش را بیرون می ریزد .و این برای من که فرزند خردسال دارم مشکل ساز شده است دوست کوچک من 6 ماهه است جنسیت نر دارد از نژاد تریرمیباشد .
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Emi tis عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2006
1,917 بار در 833 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوست عزیزم emi tis
سگ شما همون طور که گفتی کمی شیطونه و برای بازیگوشی عجله داره ...(برای سنش و صد البته جنسیتش شیطنت کاملا عادیه ) یکی از راه ها که می تونید انجام بدید اینه که بهش نشون بدید از این کارش ناراحت هستید مثلا چند بار با لحنی محکم بهش بگید که پاش رو روی ادرارش نذاره و اگر باز تکرار کرد اون دفعه جایزه رو از برنامه اش حذف کنید (این کار توسط کسی انجام بشه که کوچولو ازش حساب میبره ) اگه این روش جواب نداد باز من در خدمتم ....
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از پرشین پت نیوز عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2008
2 بار در 2 پست از ایشان تشکر شده است
|
salam .doste aziz avalan bet tosiye mikoanm ke tahte hich sharayeti sar saget dad nazan chon to roohiyash tasir dare.dar sene tolegiy age sageto be ye mohiti adat bedi ke hamishe on ja bebandish va zire pash roozname bezari agar edrar kar roozname khis mishe va khode sag badesh miyad bana bar in yad migire ki hich vaght zire pasho khis nakone va albate to bayad bebarish biroon ta on ja edrar kone bad az ye modaty mifahme ke har vaght edrar dasht sabr kone ta to biyay va ono babry biroon
ویرایش توسط Admin : 11th February 2008 در ساعت 07:30 PM. دلیل: عدم تایپ فارسی |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از keivan عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|