![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر یازنشسته
کاربر فعال تاریخ عضویت: Mar 2008
5,698 بار در 839 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان این تاپیک رو زدم که یکی دیگه از حقایق تلج جهان رو بیان کرده باشم . میدونم دیدن این تصاویر وحشتناک خیلی سخته . اگه میدونید نمیتونید این تصاویر رو ببینید توصیه میکنم این صفحه رو ببندید .
| | | | | | | | | | | | | [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] .
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 29 کاربر برای این پست سودمند از alo_gh عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Jul 2008
27,946 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یا خدا
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,670 بار در 5,735 پست از ایشان تشکر شده است
|
اون همه توله سگ تازه بدنیا آمده از کجا گیر آوردن
شمردم 75 بود !!!1
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2008
131 بار در 33 پست از ایشان تشکر شده است
|
شکم گشنه هیچی نمیفهمه . این مورد برای اونها عادی شده مثل کشتار گاه گاو و گوسفند و مرغداری های ما همون جور که الان دارن روی کبوتر برای تامین گوشت کار میکنند.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
31,216 بار در 7,939 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوره آخر زمونه
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از behnaz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Jul 2008
2,346 بار در 871 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هيچ كدوم از اينا فكر نميكنن كه واقعا دارن چي ميخورن!!!
![]()
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از M.M عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
247 بار در 95 پست از ایشان تشکر شده است
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 5 کاربر برای این پست سودمند از Jinxed عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Sep 2008
2,450 بار در 651 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
هیچ کی نیست جلوی وخشی گری های اینارو بگیره ای خداااااااااااا![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از mehdi-192 عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
247 بار در 95 پست از ایشان تشکر شده است
|
من تو سایت های انگلیسی زبان کلی فعالیت های ضد چینی می کنم . جالبه بدونید به محض اینکه از چینی ها ایراد می گیری که بابا شما حقوق حیوانات رو رعایت نم
ی کنید ، به شما می گن " You racist!" یعنی تو نژاد پرستی و با نژاد ما چینی ها مشکل داری !حالا هر چی براشون توضیح بدی که بابا ، ما اصلا به نژاد شما کاری نداریم و آنچه باعث ناراحتی ماست برخورد شما با حیواناته ، نه نژاد شما . خرجشون نمی ره .... |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Jinxed عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دقیقا همیجوره که شما میگین این مسئله برای اونا کاملا عادی و منطقیه.چند وقت پیش مباحثه چند نفرو با یه چینی تو یه فاروم انگلیسی زبان می خوندم و کاربر چینی هم دقیقا همین جواب رو داده بود که:بیشتر کشورا گاو و گوسفند و مرغ رو می خورن و هیچ کس ایراد نمی گیره اما مردم چین به خاطر جمعیت زیاد و کمبود گاو و گوسفند و همین جور گرون بودن سگ و گربه و میمون و موش و..........میخورن. اگه کشتار این حیوانات بده شما هم دارین همین کارو می کنین.البته این توجیه مسخره ترین توجیه ممکنه چون یه نفر خیلی قشنگ جواب داده بود که:اولا ما با همون کشتار گاو و گوسفند هم مخالفیم و این کارو تائید نمی کنیم ثانیا مشکل عموم مردم(حتی کسانی که گیاه خوار نیستن و گوشت مصرف می کنن)اینه که شما حیوانات رو شکنجه می کنین و گاها نیمه جون می خورین ضمن اینکه در طول تاریخ گاو و گوسفند همیشه به عنوان فراورده دامی بوده(هر چند در جامعه امروزی و با آگاهی مردم خیلی ها مصرف گوشت این حیوانات رو هم خالی از اشکال نمی دونن)اما سگ و گربه توی همه فرهنگها پت محسوب میشده و شما با مراجعه به تاریخ امپراطوری های کهن می تونین رد گربه های اشرافی رو در زندگی شاهان پیدا کنین اگه احیانا در برهه ای از زمان هم این حیوانات کشته شدن به صرف خرافاتهای مردم و ترسشون از جادوی این حیوانات خصوصا گربه بوده نه خوردن اونا.(الان خیلی سرچ کردم که فاروم رو پیدا کنم و لینکش رو بذارم اما نتونستم بحث جالبی بود و جالبتر اینکه کابر چینی رو تا حد زیادی قانع کرد اما با شرمندگی گفت ما به طعم این گوشت عادت کردیم!!!!)</p>
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 9 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| كننده, كشتن, میخواد, چین, ناراحت, ها, و, ولی, واقعی, وحشتناک, گوشت, گربه, تصاویر, خوردن, دل, دیدنش, در, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|