![]() |
|
|||||||
| مشاوره دامپزشکی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
530 بار در 179 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام میخواستم اگه میشه من را یه راهنمای کنید ممنون میشم .....
من الان 1 ماهه باردار هستم میخواستم بدونم وجوده سگم در خوانه یا در تماس بودن من با سگم هیچ خطری برای جنین ندارد ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ژوبین عزیز چرا نگران این مسئله هستی؟من اصلا در مورد این موضوع اظهار نظر نمی کنم و اطلاع رسانی رو به دامپزشکای عزیز سایت که تخصص کافی در این زمینه رو دارن واگذار می کنم.اما مطمئنا اگه همه اصول بهداشتی رو رعایت کنین یعنی سگتون کاملا سالم باشه مشکلی پیش نخواهد اومد.تو خونه ما همیشه سگ بوده.یعنی من از بدو تولدم تو خونمون سگ دیدم و الانم می بینی هنوز زنده ام
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Nov 2006
5,924 بار در 1,783 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
اولاً اميدوارم که نوزاد زيبا و سالمی خدا بهتون بده
و شادی به جم شما بياره به سايت خوش آمديد دوست عزيز به صورت خيلی ساده ميگم اگر شما يا نوزاد به سگ الرژی نداشته باشيد اگر بهداشت سگ و مسائل مربوط رو انجام بدهيد هيچ مشکلی نيست اينو با اطمينان به شما ميگم آرزو سلامت خودت و نوزادو دارم هر سؤالی بود ما در ختمتيم
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | |||||||||||||||||||||
|
96 بار در 36 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
تا حدود دو - سه هفته آینده ویارها و تغییرات ناشی از بارداری واضح تر میشه و اونوقت باید ببینید آیا نسبت به سگ، بوی غذاش و... احساس خاصی دارید یا نه در بقیه موارد هم که حتما دکتر متخصص راهنمایی می کنند. انگل احتمالی موجود تو فضولات گربه (توکسوپلاسما) هم بر روی جنین موثر می تونه باشه که تو سوال شما بحثی در مورد گربه نیست. اگر در گذشته حتی با گربه زیاد در تماس بودید بد نیست این موضوع رو به پزشک متخصص خودتون مطرح کنید. در آزمایش خون مصونیت نسبت به این بحث یا وجودش در خون مشخص میشه نکته خیلی مهم اینکه تا اینجایی که من شناخت دارم، دوستان این فروم تخصص و شناخت نسبت به حیوانات خانگی دارند نه نسبت به جنین! بهتره در این مورد مشاورین دیگه ای انتخاب کنید و حتما از دکتر متخصص خودتون نظر بگیرید هر چند جنین تا حدود هفته سیزدهم سیستم دفاعی کاملی نداره و باید خیلی خیلی مراقب باشید اما به هرحال این موجود حدودا یک سانتی متری تو این ایام، مقاوم تر از اونیست که مبتلا به وسواس و نگرانی بشید امیدوارم فرزند سالمی داشته باشی |
|||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#5 | |||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,631 بار در 5,729 پست از ایشان تشکر شده است
|
نقل قول:
بیاد دارم 10 سال پیش پزشکان انسانی هر جا به مشکل بر می خوردند مشکل را عصبی می دانستند و در روزگار امروز هر چه بیماری را تشخیص نمی دهند به حیوانات خانگی نسبت میدهد . گه گاهی گفته هایشان به طنز شبیه میشود مثال : خانم برگه در دست به پیش من آمد که دکترم گفته تو خون من موی سگ یافت شده ![]() در این باره نمی دانم چرا یاد مصداق مریض خر خورده افتادم ![]() خاطر نشان میکنم اکثر مشاورین این تالار دامپزشک میباشند و شناخت نسبت به حیوانات خانگی ! یک قسمت ازحیطه کاری دامپزشک است و شعار دامپزشکان دام سالم انسان سالم میباشد رسالت یک دامپزشک شناخت بیماری های مشترک انسان دام میباشد که گمان میکنم در این باره پزشکان می توانند از دامپزشکان هم کمک گیرند ! در باره بیماری های مشترک انسان و سگ در این لینک به طور مبسوط توضیح دادم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] در موردی که پریروز مشاهده کردم پزشکی فرموده بودند شما از سگ گال گرفته اید !!!! ![]() حال این سگ هر دو ماه درمان انگلی خارجی می شده و هیچ گونه آلودگی نداشته ولی سند این دکتر عزیز برای اثبات حرف خود عکسی بود که در کتابی مشاهده و افاضات فرموده بودند دقیقا شبیه این که در کتاب است !!!!!!! از همه پزشکان محترم سئوالی دارم اجرامی باچند میکرون می تواند وارد دستگاه تنفسی انسان شوند ؟ بعد با خود فکر کنند موی سگ چه اندازه است و چگونه از دستگاه تنفسی گذر میکند . آیا بیماری های مشترک انسان و دام را به خوبی میشناسیم به راستی چه کسی می تواند مرجع معتبر تری برای نظر باشد یک دامپزشک یا یک پزشک ؟ آیا بهتر نیست پزشکان با دامپزشکان در این باره صلاح مشورت کنند ؟ بارها عرض کرده ام یک اسکناس دو هزار تومانی که صبح در دست مرده شور ظهر در دست رفتگر و عصر دردست یک گدا و آخر سر دست کودک ماست آلوده تر است یا یک حیوان خانگی اصولا کدام یک از ما هر 2 ماه یکبار به پزشک مراجعه میکنیم ولی سگها ملزم به ویزیت و چکاپ هر 2 ماه یکبار میباشند . هنوز آمار سازمان بهداشت را فراموش تکردیم که 3 درصد گربه های سویه نیمه اهلی تهران عامل انتقال توکسو پلازما هستند !! و کبابی ها و گوشت فروشی های زیادی در تهران بزرگ می توانند عامل انتقال این بیماری باشند !! هنوز بیاد داریم برنامه سرار دروغ مد شده که سیمای ایران پخش کرد و پزشک متخصص بیماری های عفونی در آن برنامه تعمیر کار آسانسور بودند و پزشکی جعلی در انتها همکاری مشترک پزشکان و دامپزشکان می توانند رهگشا باشد و استدعا دارم پزشکان عزیز کم کاری خود را بر گردن حیوانات بی زبان نیاندازند و حیله ای دیگر بنا کنند پ.ن : در این بحث سعی شد هیچ کلامی و اصطلاحی پزشکی بکار نرود تا بجث قابل فهم باشد ولی از همه پزشکان دعوت به عمل می آوریم تا با نشستی با دامپزشکان در این باره علمی و مستدل بحث کنیم
ویرایش توسط Admin : 11th November 2008 در ساعت 05:51 AM. |
|||||||||||||||||||||
|
|
||||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
ممنونم از حرفها و راهنمایهای قشنگت ادمین جان به قول شما نمیدونیم که چرا یه دکتر نمیره رو مشکل بیماری انسان ازمایش و تحقیق بکنه برای از سر باز کردنی ربطش میدن به حیوانه خوانگی
![]() ولی دامپزشکان یه حیوانو دقیق معاینه میکنه که بفهمه که سگ یا گربهایه خوانگی چه مشکلی دارن میدونید ما برای هر عضو اضائ بدنمان هر دکتری یه تخصص داره یکی داخلی یکی قلب خلاصه .... ولی دامپزشک به همه چی سر رشته داره ![]() کاش |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
کاش این سایتو هرکی که میتونه به پزشکهای مهترم معرفی کنه بیان یه مطالعه رو بیماریهای مشترک مطالعه کنن بد نیست
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
متاسفانه در این زمینه خیلی نمیشه به پزشکا اطمینان کرد.حتی در دانشکده پزشکی هم که قراره دانشجویانش در اینده با دانش و اگاهی جون انسان یا هر موجود زنده دیگه ای رو نجات بدن هم آموزش درست داده نمیشه که برای جان همه مخلوقات خدا ارزش قائل باشید!!! الان شما اگه با یه پزشک متخصص مشاوره کنین به احتمال زیاد به شما میگه سگتون رو نگه ندارین.........اما اگه واقعا حیوانات سالم و تحت نظر دامپزشک ناقل این همه بیماری خطرناک بودن الان سراسر اروپا و امریکا باید پر بود از انسانهای بیمار.اما واقعا اینطوره؟بچه سه ساله ای که گاهی شبا سگش هم توی رختخوابش میبره بیماره؟در مورد جنین هم این وسواسها به نظر من بی مورده وقتی آلودگی و منبع بیماری وجود نداشته باشه چرا باید خطری متوجه جنین باشه؟
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
حالت من:
|
بعضیام فقط برای هینکه اسم دکتر روشون باشه یا اینکه به درامدش نگاه میکنن ولی ادمین جان بلا نسبت بعضی از دامپزشکان هم دقیق معاینه نمیکنن ادم کانال ایتالیا که دامپزشکیهاشونو میبینه که با چه دقتی سگ یا گربرو مقط میزارن معاینه مکنن ادم حض میکنه حد اقل معاینشون حد اقل نیم ساعت یا 3رب هستش تو تهران فقط یه واکسنشو میزنن تموم میشه در صورتی که اول باید معاینه دقیق بشه از چشم گوش بینی یا هرجای که میدونن بعد واکسن بزنن
![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از jobin عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
132 بار در 55 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان احتمالا پزشکها هم اطلاعاتی در مورد بیماریهای مشترک دارن . ولی شاید این بدبینی پزشکها به حیوانات یه خورده هم به سوء مدیریت بهداشتی بعضی از صاحبان دام بر میگرده . آیا واقعا در ایران همه صاحبان حیوانات خانگی حیوونای خودشونو همونطور که جناب دکتر گفتن هر دو ماه برای چکاب میارن ؟ یا وقتی یادشون به دکتر می افته که حیوونشون مریض شده یا قصد گرفتن شناسنامه اونم بیشتر برای کلاس دارن ؟ میدونید که بعضی از بیماریها کمون طولانی دارن طوری که در عین دفع میکروب بیماری هنوز خودشو نشون نمیده بعضی از موجوداتم مخزن بیماری میشن ( حاملین سالمونلا) گاهی هم بعضی از بیماریها تحت بالینی هستند یعنی حیوون مریضه ولی علائمی از بیماریو از خودش نشون نمیده. پس این چکاب برای دام خانگی شما لازمه در اون صورته که واقعا حیوان برای ما خطری نداره در کشورهای پیش رفته هم به همین خاطر این قدر از حیوونشون مطمئنن و با خیال راحت با اون زندگی میکنن.
دوستمون گفتن دکترای دامپزشک با حوصله معاینه نمیکنن من مراجعه کننده هایی داشتم که ازم خواستن فقط برا دامشون شناسنامه صادر کنم و واکسن به اون نزنم تا هزینه کمتری کنن. حیواناتی رو برای ما میارن که به خاطر خوددرمانی غیر اصولی صاحبشون چنان بلایی سرشون اومده که حتی نمیشه دستش زد چه برسه به معاینه . چند روز پیش یه خروس لاری نیمه جا که تقریبا تکه تکه شده بود برای درمان پیش من آوردن وقتی علت جراحت رو جویا شدم فهمیدم عده ای مبادرت به پرورش و تربیت این خروسا میکنن و برای شرطبندیهای ملیونی این بیچاره ها رو به جون هم میندازن( قیمت این خروسها گاهی به 500000 تومان هم میرسد). حلا آورده بودنش تا درمانش کنن. حالا واقعا با این چیزایی که در ایران اتفاق میفته آیا دل و دماغی برای معاینه دامپزشکان میمونه؟؟؟؟؟؟ در کشورهای پیشرقته ای که شما از معاینات حیوانات خانگی درونا تعریف میکنید این اتفاقا میفته؟ البته به هر حال من معتقدم دکتر دامپزشک باید در هر جا و شرایطی وظیفه خودشو به نحو احسن انجام بده . به امید دنیایی بهتر که البته بایدمن و شما اون رو بسازیم . با تشکر dr hd ![]()
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| باردار, خانمهای |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|