![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2007
842 بار در 281 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سلام.من سگ ندارم ولی دوست دارم راجع به تربیت سگ ها اطلاعات داشته باشم!من میخواستم بدونم که اگه بخوایم یک سگ 5 ماهرو تربیت کنیم که هر وقت دستشویی داره بره تو حیاط چی کار باید بکنیم!؟میشه روزنامشو تو حیاط گذاشت؟
یک سوال دیگه،راجع به روزنامه ی توی خونه.....من درست این مبحث محوطرو نمیفهمم!ما باید کاری کنیم که تو قفسش دستشویی کنه؟اگه کسی میتونه یک کوچولو واضح تر توضیح بدین! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از pddl عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
4,975 بار در 1,405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بله شما يه فضاي 1 متر در 2 متر رو محصور ميكنيد و كل آن را با رزنامه ميپوشانيد . سگ ها عادت دارن كه در محل خوابشون دستشويي نميكنن . واسه هميت سك كوچولو ميره يه كوشه دور دستشويي ميكنه از اونجائيكه عادت دارن محل قبلي رو بو بكشن دوباره مياد همونجا .شما به مرور روزنامه رو كم ميكننيد ووقتي ياد گرفت در محوطه رو با زميكنيد . عموما اين كار 1 هته تا 10 روزطول ميكشه . براي سگ من 1 هفته كافي بود الان به هيچ وجه جاي ديگه دستشويي نميكنه فقط روزنامه . حتي تو پارك هم اصلا ، مياد خونه ميره رو روزنامش
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Dec 2008
1 بار در ا پست از ایشان تشکر شده است.
|
سلام
خسته نباشيد و وقتتون بخير من 2 روزه كه سگي از نژاد ترير هديه گرفتم كه 9 ماهشه اما با دفع فضولاتش مشكل داريم. نمي دونم چه طوري بهش بايد آموزش بدم. ممنون مي شم اگر راهنمايي ام كنيد. با تشكر ويرايش مدير: دوست عزيز لطفا فارسي تايپ كنيد و به قوانين سايت احترام بگذاريد! ویرایش توسط Daniz : 20th December 2008 در ساعت 10:27 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از الهه عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| مورد, تربیت, در, سوال, سگ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |