![]() |
|
|||||||
| فرهنگ سازی برای حیوانات خانگی |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,689 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
توی تاکسی مشغول صحبت با دوستم در مورد پتا(گربه تازه وارد)هستم و اینکه چهارشنبه نمی تونم ببینمش چون برای پتا وقت ویزیت گرفتم٬مکالمه ام که تموم میشه راننده تاکسی بی هیچ مقدمه ای میگه:خانوم شما می دونستین موش باعث بیماری میشه؟!!! من که هنوز از فال گوش وایسادن راننده متعجم٬جوری نگاش می کنم تا بهش بفهمونم گوش دادن به مکالمات تلفنی مردم کار خیلی زشتیه و زشت تر از اون اینه قبل از اینکه از آدم در مورد مسئله ای نظر بخوان آدم تو کاری که بهش مربوط نیست دخالت کنه(جالبه من اونقد آروم با موبایل حرف میزنم مبادا مزاحم اطرافیان بشم در عوض بعضی از مردم به راحتی به خودشون اجازه میدن وارد حریم خصوصی ات بشن!)با تحکم می پرسم:من در مورد موش حرف میزدم؟میگه:نه منظورم موهای گربه ست!جواب میدم:موی گربه چه بیماری می تونه داشته باشه.......موی گربه باعث یرقان میشه و کبد رو هم از کار میندازه٬اینو هم که می دونین باعث نازائی میشه!!! نمی دونم از این حرف احمقانه بخندم یا به خاطر شدت نادونی این فیلسوف گریه کنم.ازش میپرسم این اطلاعات رو از کجا آوردین؟جواب میده:خودم تحقیق کردم همه مردم میگن....حرفش تموم نشده که بهش میگم:مهم نیست همه مردم چی میگن.شما هم بهتره موقع تحقیق از یه آدم آگاه تحقیق کنین نه مردم بیسواد که دانسته های اجدادشون مبنی بر در آوردن زگیل در صورت لمس گربه رو به دیگران منتقل می کنن٬شما باید از دامپزشکا بپرسین٬دارم تاکید می کنم دامپزشک نه حتی پزشک٬چون ظاهرا متاسفانه اغلب پزشکان ما هم سواد درست حسابی در مورد بیماری و نحوه انتقال بیماری حیوانات ندارن و هر وقت در تشخیص بیماری کم میارن گردن سگ همسایه میندازن!.........به مقصد می رسم و کرایه رو میدم و سعی می کنم خنده ام رو کنترل کنم!توی مسیر به چیزائی که شنیدم فکر می کنم و با خودم میگم:ظاهرا مردم عام از نقطه ضعف خانوما سواستفاده کردن و این داستان مزخرف رو در مورد موی گربه و مشکل نازائی ساختن٬فکر می کنم عجب فاجعه انسانی رخ میده اگه چند تا خانومی که گربه دارن نازا شن٬نسل سه میلیاردی بشر منقرض میشه٬این گربه ها عجب موجودات بدجنسی هستن قصد نابودی نسل بشرو دارن٬این دامپزشکا هم عجب انسانهای بی انصافی هستن٬این همه پول ویزیت بهشون میدی و نمیگن گربه این همه مریضی خطرناک داره و من باید این اطلاعات گرانبها رو به صورت رایگان و کاملا داوطلبانه!! از یه راننده محترم بگیرم.اصلا اسم پتا رو هم عوض میکنم و میذارم یرقان!نه این کافی نیست باید هر چی گربه می بینم جمع کنم و بندازم تو کیسه و ببرم توی رودخونه های اطراف تهران غرقشون کنم٬این هیولاهای خطرناک رو تا قبل اینکه همه انسانهای شریف رو آلوده کنن باید از بین برد...به سر کوچه که میرسم اصغر و اکبر(دو تا گربه کوچه ما که فکر می کنم برادر باشن و جز ارازل محسوب میشن چون برای به دست آوردن غذا بقیه گربه ها رو میزنن)می بینم٬اصغر کمی اهلی تره و یه نگاهی به من می کنه اما اکبر انگار اصلا ازم خوشش نمیاد و سریع میره توی جوی آب.وارد خونه میشم و پتا رو به روم سبز میشه٬فکر می کنم افکار آمیخته به طنز منو خونده چون داره می خنده٬بغلش می کنم و محکم ماچش میکنم(پتا از این نحوه ماچ کردن من متنفره٬بارها هم تذکر داده٬خانوم گربه ندیده با لطافت منو بوس کن٬اینقد منو نچلون اما من گوش نمی کنم)صورتش رو٬رو به روی خودم می گیرم و ازش می پرسم:پتا نکنه تو باعث نازائی من بشی؟پتا میوئی میکنه و من از ته دل می خندم و دوباره محکم ماچش می کنم!
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
247 بار در 95 پست از ایشان تشکر شده است
|
متاسفانه تا صحبت از سگ و گربه میشه ، اولین چیزی که به ذهن مردم می رسه بیماری های این موجودات دوست داشتنیه .... نمی دونم چرا مردم ما اینجوری شدند .....
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از Jinxed عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بيماري يرقان در گربه با مال انسان متفاوته و به هيچ وجه قابل انتقال به انسان نيست در صورتيكه برعكس اگر انسان به اين مرض مبتلا بشه يك نوعش ممكنه به گربه انتقال پيدا كنه !!!!
اين همه كوفت و مرض و درد تو هواي آلوده اين شهر پر شده همه گير دادن به گربه هاي بدبخت... دوستان اينجورمواقع جواب مردم را بدهيد.. ساكت و مظلوم نمانيد هر چي دلشون ميخواد بهتون بگويند... ازشون سئوال كنيد مگر شما دكتر يا دامپزشك هستيد كه اظهار نظر ميكنيد. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,689 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
منم پرسیدم ژاله جان دیدی که با پرروئی کامل جواب داده خودم تحقیق کردم!به نظر من بحث با این افراد اصلا فایده نداره افکار اینا تغییر ناپذیره.
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
جعل و کلاهبرداری اخراج شد
212 بار در 117 پست از ایشان تشکر شده است
|
قبلا من از معلمم پرسیدم سگ بیماری زاست به من گفت با این حرف نمیزاشتن مردم سراغ سگ بره چون وفا داره میترسیدن همه از انسان بدش بیاد شما نطرتون در این مورد چیه؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است