![]() |
|
|||||||
| Fun Club |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
22,021 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
بزرگترين ساندويچ همبرگر در جهان [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پرموترين مرد جهان [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بزرگترين چشم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بيشترين تعداد مار كه در دهان نگه داشته شده [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] پوستي با كشش فوق العاده [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] كوچكترين و بزرگترين اسبهاي دنيا [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بلندترين پرش سوار بر شير [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بلندترين پرتاب شير با چشم! [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بلندترين ناخنهاي دنيا [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بلندترين پياده روي از بالون [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] درازترين گوش سگ دنيا [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] بزرگترين و سنگين ترين سيب دنيا [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] اين پست به صورت موقتي در يك تاپيك تازه ايجاد شده و بعدا به تاپيك جامع عكس هاي جالب اضافه خواهد شد!
صدای پای عمو نوروز و حاجی فیروزه که داره میاد شاد باش ![]() ویرایش توسط My PeT : 17th November 2008 در ساعت 08:42 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
حالت من:
|
پسری با ۱۶ قاشق روی صورتش رکورد جهان را جابجا کرد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] با قراردادن شانزدهمین قاشق بر روی صورتش، جو آلیسون با موفقیت بزرگی دست پیدا کرد. در سن ۹ سالگی، نام جو در خبرگزاری های بزرگ دنیا آورده شد. پسر بچه ای که هنوز به مدرسه می رود، رکورد قراردادن قاشق بر روی صورت را یک عدد بالاتر برد. بعد از ثبت رکود، جو گفت که رازی در کار او وجود نداشته و فقط قاشق ها بعد از قرار گرفت،ن روی صورتش می چسبند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] جو ادامه داد، “قبلاً بیشتر از این روی صورتم قرار داده بودم. یکبار ۱۷ عدد قرار دادم. ولی بهتر است که کمی صبر کنم تا بزرگتر شوم. در آن موقع فضای بیشتری برای قرار دادن قاشق ها روی صورتم وجود دارد.” جو به این استعداد خود در ۲ سال گذشته زمانی که با پسر عموی خود جهت قرار دادن قاشق روی بینی رقابت کرد، پی برد. فنلای ۴۲ ساله مادر جو که مربی شنا است گفت؛ من واقعاً به فرزندم افتخار می کنم زیرا او کاری خارق العاده انجام داده که فرد دیگری توانایی انجام آنرا در جهان ندارد. مادر جو ادامه داد، جو این کار را با صورت عرق کرده بهتر انجام می دهد ولی من به او اجازه نشستن صورتش را نمی دهم. سخنگوی کتاب رکوردهای جهان گفت تصاویر و فیلم های رکورد جو قبل از اعلام رسمی آن مورد بررسی قرار خواهد گرفت.
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
حالت من:
|
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
جوانترين سيگاري جهان رسانههاي دولتي چين اعلام كردند: يك پسربچه 5/2 ساله چيني، جوانترين سيگاري در جهان است. اين كودك كه «تونگ ليانگ ليانگ» نام دارد، اهل شهر «تيانجين» چين است كه به گفته خودش به دليل آن كه پدرش سيگاري است، او نيز به كشيدن سيگار تمايل پيدا كرده و به همين دليل در سن دو سالگي يك سيگاري حرفهاي است.پدر اين كودك 5/2 ساله گفت: پسرم با بيماري بادفتق به دنيا آمد اما پزشكان به ما گفتند، او كوچكتر از آن است كه بتوان جراحي بر رويش انجام داد. به همين دليل من براي آن كه او درد نكشد در 18 ماهگي به او سيگار دادم، اما فكر نميكردم به يك سيگاري تمام عيار بدل شود، به طوري كه روزانه يك پاكت سيگار يا 20 نخ سيگار ميكشد. اين پدر افزود: پسرم اصلا قصد ندارد عادت خود را ترك كند. اگر هم ما پاكت سيگار را از او دور كنيم به شدت عصباني ميشود و داد و فرياد راه مياندازد. نام اين كودك به عنوان جوانترين سيگاري در جهان در كتاب ركوردهاي گينس به ثبت رسيد. چي ميشه گفت به اين پدر بي فكر و بي مسئوليت؟!!
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Nov 2008
7,494 بار در 2,015 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
رسانههاي دولتي انگلستان اعلام كردند: يك مرد 82 ساله لندني با رانندگي با 100 وسيله نقليه مختلف و تنها در طي يك سال ركورد جديد را به نام خود به ثبت رساند.
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] به گزارش ايسنا ، اين مرد 82 ساله كه «ادوين شاكلتون» نام دارد ، مهندس بازنشسته هواپيمايي است كه با رانندگي يكصد وسيله نقليه تنها طي يك سال موفق شد ، نام خود را در كتاب ركوردهاي گينس به ثبت برساند. اين مرد 82 ساله در مصاحبهاي با خبرگزاري فرانسه ، يادآور شد: من هفت ماه پيش از سرطان روده خلاص شدم و طي اين مدت و حتي پيش از آن با وسايل نقليه مختلف رانندگي كرده بودم ، آخرين وسيلهام هم كه از آن استفاده كردم ، يك بالن بود. گفته ميشود، اين مرد 82 ساله تاكنون با خودروي آتشنشاني، خودرو پليس، خودروي مخصوص حمل زباله ، هواپيماي تك موتوره سبك ، سورتمه ، چهار چرخ، تله سييژ، سه چرخه مسافركش و انواع خودروها اقدام به جابجايي خود كرده است. اين پيرمرد بازنشسته اعلام كرده است كه قصد دارد ركورد خود را به 240 وسيله نقليه برساند و بار ديگر نام خود را در كتاب ركوردهاي گينس به ثبت برساند.
« مادامی که انسان ها ، قاتل بی رحم موجودات زنده رده پایین تر هستند ، هرگز به سلامتی یا صلح دست نخواهند یافت زیرا تا زمانی که انسان ها حیوانات را قتل عام می کنند یکدیگر را هم خواهند کشت ! در حقیقت آن که بذر کشتن و رنج می کارد نمی تواند عشق و شادی درو کند .» |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 7 کاربر برای این پست سودمند از ati عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
پخت كيك فنجاني 170 كيلوگرمي در آمريكا!
يك كمپاني توليد كيك در ايالت «مينهسوتا» در آمريكا، با پخت يك كيك فنجاني با وزن 170 كيلوگرم ركورد جديدي را به نام خود در كتاب ركوردهاي گينس به ثبت رساند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] به گزارش ايسنا، «دني گارتون پسر» ـ يكي از اعضاي هيات داوران كتاب ركوردهاي گينس ـ در مصاحبهاي يادآور شد: در اين كيك فنجاني كه 170 كيلوگرم وزن دارد، بيش از شش كيلوگرم باسلق و 27 كيلوگرم خامه و شكر استفاده شده است.«جيمي ميلر» ـ رييس كارخانه كيكپزي و شكلاتسازي ايالت «مينهسوتا» در آمريكا ـ نيز توضيح داد: كيك فنجاني غولپيكري كه ما پختهايم، 30 سانتيمتر ارتفاع و يك متر عرض دارد. به گزارش ايسنا، اين كيك فنجاني قرار است به بيش از چهار هزار قطعه كوچك تقسيم شده و در ميان كودكان يتيم و فقير ايالت «مينهسوتا» پخش شود.
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
حالت من:
|
یک دختر بچه انگلیسی با شکار گربه ماهی بسیار بزرگ، رکورد شکست و به شهرت رسید. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]جسیکای 11 ساله که به همراه پدرش به سواحل شمال شرق اسپانیا رفته بود یک گربه ماهی به وزن 87.5 کیلو گرفت و رکورد دنیا را شکست. این دختر میگوید: وقتی من و پدرم میله ماهیگیری را به بالا میکشیدیم خیلی خوشحال بودم. خیال میکردم یک ماهی بزرگ گرفتهام اما وقتی به کمک دیگران، همه آن را از آب بیرون کشیدم در اوج شگفت زدگی، وحشت کردم. من فکر کردم یک هیولای آبی گرفتهام. پیش تر بزرگ ترین ماهی «کپور» دریاچه «گنیگتو» انگلیس به تور یک شکارچی جوان افتاد و نام او را به پرآوازه کرد. «برد» 26 ساله در دریاچه «گنیگتو» شهر «اشفورد» تور خود را به آب انداخت و وقتی آن را به سختی بالا کشید خیلی تعجب کرد. او بزرگ ترین ماهی «کپور» این دریاچه را به وزن 37 کیلو گرفته بود و از خوشحالی در پوستش نمیگنجید. «برد» میگوید: هشت سال بود که به دنبال این ماهی بودم و میخواستم رکورد بشکنم و حالا که به خواستهام رسیدهام آن را به دریاچه برمیگردانم تا تخم ریزی کند. گفته میشود این گونه ماهی کپور بیش از 20 سال عمر میکند و غیر تهاجمی است.
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از Daniz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
در گينس ثبت شد!
تاتوي پرچم كشورهاي جهان روي بدن رسانههاي دولتي كانادا از اقدام عجيب يك پيرمرد 67 ساله خبر داده و اعلام كردند: وي پرچمهاي كشورهاي جهان را بر روي بدنش تاتو كرده و با اين كار نام خود را در كتاب ركوردهاي گينس به ثبت رساند. به گزارش ايسنا، «گينس ريشي» كه 67 سال دارد، در مصاحبهاي با خبرگزاري آسوشيتدپرس كانادا، گفت: هميشه و از كودكي به اين مساله علاقمند بودم كه به گونهاي تمام پرچمهاي كشورهاي دنيا را با خود داشته باشم و به همين دليل سه سال قبل تصميم گرفتم پرچمها را بر روي بدنم تاتو كنم. اين مرد 67 ساله ادامه داد: پرچمهاي كشورهاي كانادا، انگلستان، هندوستان، ايالات متحده آمريكا و قبرس را روي پيشانيم تاتو كردم و مابقي را بر روي بدنم. به گزارش ايسنا، برادر زن 61 ساله اين مرد كه در كار تاتو است، حك كردن پرچمهاي كشورهاي دنيا را بر روي بدن اين مرد 67 ساله به عهده گرفت و باعث شد تا نام وي در كتاب ركوردهاي گينس به ثبت برسد.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
با داشتن مجموعه 5 هزار تايي عطر مرد كويتي ركوردار كتاب گينس شد!
يك مرد كويتي با داشتن پنج هزار شيشه عطر در مجموعه خود ركوردار كتاب ركوردهاي گينس شد. به گزارش ايسنا ، «عادل الصدوم» يك شهروند كويتي است كه با جمعآوري پنج هزار عطر، نام خود را كتاب ركوردهاي گينس به ثبت رساند. اين مرد كويتي در مصاحبهاي با خبرگزاري ريانووستي خاطر نشان كرد: از حدود 15 سال پيش به جمعآوري شيشههاي عطر مشغول شدم و هم اكنون با داشتن پنج هزار شيشه عطر نام خود را در كتاب ركوردهاي گينس به ثبت رساندم. گفته ميشود، نمايندگان كتاب ركوردهاي گينس در بررسي اين كلكسيون شيشه عطر، متوجه شدند برخي از اين شيشهها متعلق به 100 سال پيش هستند و در نوع خود بينظيرند.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| 100, نقليه, چند, وسيله, جالب, ركورد, راندن |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |