![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,689 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
امروز از طریق دوستی لینکی رو در وبلاگم دریافت کردم که با آب و تاب زیادی تکثیر و فروش سگهای جنگی رو تبلیغ کرده و با وقاحت چند کلیپ از به جون هم انداختن این حیوانات در وبلاگش گذاشته.گوش همه این سگها بریده شده و برای قمار و تفریح عده ای انسان روانی وادار به جنگیدن میشن.جنگی که برای هیچ کدوم از دو سگ برد و باختی نداره!چون هر دو با درد و زخمهای وحشتناک این قمارو میبازن!میخوام بدونم سازمانی برای برخورد با این خشونتها نیست که عده ای اینطور از هوش و ذکاوت حیوانات سواستفاده می کنن و حتی آزادانه براش تبلیغ هم می کنن؟خواهش میکنم برای اعتراض به این وبلاگ کاری کنید!
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,689 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ممنون پانا جان.من این لینکی رو که شما گذاشتین رو ندیده بودم و نمی دونستم تاپیکی که ساختم قبلا بهش پرداخته شده و تکراریه به هر حال هدفم اطلاع رسانی بود که خب خدا رو شکر دوستان خیلی زودتر از من در جریانبودن اما ظاهرا کاری نمیشه کرد!!!!!
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2007
3,340 بار در 745 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
براتون پیام خصوصی گذاشتم
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
پست غیر فارسی پاک شد
ویرایش توسط Admin : 9th November 2008 در ساعت 02:22 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,138 بار در 674 پست از ایشان تشکر شده است
|
با 21 پست و اخطارهای مداوم شما همچنان اقدام به تایپ فینگیلیش می نمایید
لطفا به کاربران و قوانین سایت احترام بگذارید ! ویرایش توسط Admin : 9th November 2008 در ساعت 02:24 AM. دلیل: در یافت کار زرد برای عدم فارسی نگاری |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| قمار, میشوند, وحشیانه, کمک, کنیدسگها, آدمها, این, در, شکنجه |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|