![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران خزندگان |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
«بینگ» پسری ۸ ساله در استان «دوگوآن» چین مدت ۷ سال است كه با ماری عظیم الجثه زندگی می كند و او را بهترین و تنها دوست خود می داند.
به گزارش شینهوا، پدر این پسر كه صاحب یك باغ وحش است و تعداد زیادی حیوان دارد گفت پسرش زندگی با این مار را بوآ را تنها وقتی كه ۹ ماهه بود شروع كرده است. این مار بوآ در حال حاضر ۲/۴ متر طول و ۷۰ كیلو وزن دارد.هر شب این پسر و مار عظیم الجثه با هم در تخت خواب می خوابند و سرشان را روی یك بالش می گذارند. این مار بوآ تاكنون هیچ صدمه ای به دوستش نزده است و حتی یك بار یك مار كبرای خطرناك را كه به او حمله كرده بود از پا درآورده است. پدر این پسر معتقد است كه این پسر و مار «دو یار جدا نشدنی» هستند. [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
خیلی دوست دارم بدونم این مار در مورد این بچه چی فکر می کنه و روی چه حسابی باهاش دوست شده ....
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
262 بار در 82 پست از ایشان تشکر شده است
|
دوست من حيوانات وحشي تنها براي غذا خوردن شكار ميكنند.و با توجه به نوع غذا,نوع شكار و خشونت انها متفاوت هست.اين حيوانات در واقع مفت خور ميشن.سيرشون كنيد تا اخر عمر يار وفاداري ميشن.و اينكه حيوانات خيلي زود عادت ميكنن.با تشكر
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| «بینگ», و, دوست, عجیبش |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|