![]() |
|
|||||||
| تالار دوستداران گربه |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دوستان عزیز٬ممنون میشم بهترین رژیم غذائی برای گربه ها رو در این تاپیک به من بگین.البته در همین تالار و در تاپیک(نکاتی در مورد تغذیه گربه)مطالب مفیدی رو خوندم اما برای من خیلی مختصر بود.در مورد ممنوعیت های غذائی هم دوست دارم بیشتر بدونم.(مخصوصا غذاهائی که اغلب گربه ها دوست دارن اما براشون خیلی مضره مثل تن ماهی).
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر موثر تاریخ عضویت: Dec 2007
2,749 بار در 643 پست از ایشان تشکر شده است
|
اگر Adminعزیز لطف کنند و همان طور که این مطلب رو در مورد سگ نوشتند در مورد گربه هم بنویسند . لطف بزرگی به ما میکنند.
(البته تو دفتر گفتند که این مطلب رو تو سایت مگذارند) ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از bahar-m عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من بر اساس تجربهء خودم و مطالبی که در چندین وبسایت انگلیسی عضو هستم خونده ام ، به یک سری نکات پی بردم که چندتاشون را براتون می گم .
سفیدهء تخم مرغ هرگز نباید به گربه داده بشه چون مشکل سوء هاضمه برای گربه ایجاد می کنه . استخوان های کوچک نباید به گربه داده بشه چون در گلوی گربه ممکنه گیر کنه و مشکل ساز بشه . ولی استخوان های بزرگ مرغ ( مثل استخوان ران) اگر خوب پخته بشه ، منبع سرشار از کلسیمه . پس به خصوص برای گربهء مادری که شیر میده توصیه میشه . جویدن استخوان علاوه بر اینکه کلسیم فراوانی رو در اختیار گربه قرار می ده ، یک سود بزرگ دیگه هم داره و اون اینه که دندان های گربه را تمیز و پاکیزه نگه میداره . امروزه یکی از مشکلات بزرگی که صاحبین گربه ها در سراسر دنیا با اون روبرو هستند مسئلهء نظافت دندان گربه هاست . گربه هایی که غذای خشک یا استخوان نمی جوند ، اکثرا بعد از مدت کوتاهی دندان هاشون پلاگ های جرمی می گیره . این پلاگ ها علاوه بر اینکه باعث از بین رفتن دندان ها و افتادن اونها می شوند ، باعث ایجاد عفونت در لثهء حیوان هم می شوند که بسیار خطرناکه می تونه باشه . جرم گیری دندان راه حل مقطعی هست و کارایی چندانی نداره . چون به زودی دندان ها دوباره پلاگ می گیرند و برای مبارزه با پلاگ دندانی و پیشگیری از ایجاد اون یا باید دندان های گربه را به طور مرتب و مداوم مسواک کنید ، یا گربه شما باید استخوان بجوه یا باید غذای خشک بجوه . دقت داشته یاشبد که صرف مصرف عذای خشک کافی نیست ، چون بعضی از گربه ها غذای خشک رو نمی جوند و صرفا می بلعند . اینگونه مصرف عذای خشک دندان ها رو تمیز نخواهد کرد . جگر خام برای گربه ایجاد اسهال می کنه . جگری که کاملا پخته و سفت شده هم به شدت ایجاد یبوست می کنه . پس اگر قصد دارید به گربه جگر بدهید ، بهتر است انرا نیمه پخته کنید . مصرف میوه و سبزیجات بذای گربه ها مفیده . اگر گربهء شما علاقه به خوردن علف داره جلوی اون رو نگیرید چون خوردن علف علاوه بر اینکه باعث دفع توپ های مویی در معدهء گربه می شه ( خصوصا گربه های موبلند) ، منبع سرشار از فیبر هم هست . آخ خسته شدم از بس تایپ کردم ! اگر سوال موردی دارید باز هم در خدمتتون هستم . هرچه گفتم بر اساس تجربیات شخصی خودم و مقالاتی بود که سایت های دوستداران گربه که در اونها عضو هستم برام به صورت ماهیانه ارسال می کنند . |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
ممنون ناپلئون عزیز.خیلی کمک کننده بود.در مورد سوسیس و کالباس چطور براشون ضرر داره؟من احساس می کنم گربه من کم غذا ست.حدودا دو ماهست و ماده.بیشتر پی بازی و شیطنته و خیلی به غذا خوردن اهمیت نمیده و کمی لاغره.حتی غذاهائی رو هم که خیلی دوست داره کم میخوره.کمی بد غذاست یعنی حتی اگه خیلی گرسنه باشه غذائی رو که دوست نداره نمی خوره البته من اینو فقط یه بار امتحان کردم و حالا که اخلاقشو میدونم سعی می کنم خمیشه غذاهائی رو که دوست داره بهش بدم اما با این حال غذاهای مورد علاقشو هم به اندازه نمی خوره(شایدم من فکر می کنم به اندازه نمی خوره اینو از روی جثه کمی لاغرش میگم)
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
![]() تاریخ عضویت: Jan 2006
28,641 بار در 5,730 پست از ایشان تشکر شده است
|
سوسی و کالبس دارای مقادیری زیاد ادویه و سیر میباشد که بسیلر خطر ناک میباشد
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
|
ناپلئون جان ممنون مطلب خوبی بود فقط چند مشکل کوچک داشت که دقت کنید
1: هر گونه استخوان برای سگ و گربه بسیار زیان آور است و تکه های خورد شده استخوان نه اینکه سودی ندارد بلکه زیان آور نیز میباشد چون مانند خنجر ممکنه هر قسمت از دستگاه گوارش را تخریش کنه در مورد استخوان پخته عرض کنم هیچ ارزش غذایی نخواهد داشت و فقط باعث یبوست و مشکلات گوارشی میشود در مورد جگر و جگر سفید که یک هشدار !!!! ببینید انگل مشترک بین انسان و دام در گربه و سگ اکینو کوکوس منجر به کیست هیداتیک بوسیله جگر خام یا نیم پز منتقل میشود خواهش میکنم رو این مسئله دقت کنید . ثانیا جگر محل تجمع انتی بیتیک ها میباشد . پس پخته خام و نیم پز برای گربه خطر ناک است البته درست که فرمودین منابع و تجارب شخصی است و من هم استفاده کردم ولی همیشه نمیشه رو مقالات سایتها حتی peteducation زیاد حساب باز کرد باز هم ممنون منتظر پستهای اینچنین هستیم . اعتقاد داریم با گقتمان و تشریک مساعی بسیار می آموزیم و می آموزانیم موفق باشید
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
پس تا اینجا جگر٬استخوان٬سوسیس٬کالباس و تن ماهی ممنوع!شیر چطور؟مصرف شیر حتی برای گربه های بالغ توصیه میشه یا نه؟آیا بچه گربه ها نیاز به قطره کلسیم و مولتی ویتامین دارن؟
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیــریــت کـــل سایت
|
شیر اصلا گزینه مناسبی برای سگ و گربه نیست چون ارزش غذایی در برابر شیر سگ و گربه نداره
اگر هم از شیر استفاهده میشود حتما بدون لاکتوز باشه داروها و ویتامین های انسانی برای سگ و گربه اصلا مناسب نیست در ضمن گربه نیاز به اسید آراشیدونیک داره که از غذا های دریایی می توان تامین نمود برای همین حتما غذای دریایی به گربه بدهید ماهی خام به گربه اصلا ندهید نکته مهم دارو های ویتامینی برای گربه میباشد حتما از ویتامین های مخصوص کربه استفاده شود
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| نبایدها, و, گربه, بهترین, باید, رژیم, غذائی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|