![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کنترل پست مدیران
![]() تاریخ عضویت: May 2006
22,025 بار در 6,373 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به گزارش خبرگزاری تقریب، تحقیقی که توسط دانشگاه روچستر انجام شده نشان می دهد که حیوانات برای رسیدن به خواسته هایشان مانند انسان ها از نیرنگ و دروغ استفاده می کنند.
آفتاب پرست مثالی برای اثبات این قضیه است. این حیوان هنگامی که از جانب دشمن احساس خطر کند با تغییر رنگ پوست خود سعی می کند جانش را نجات دهد. محققان با بررسی مغز برخی از حیوانات به وجود فعالیت هایی در نقطه هایی مشخص از مغز این حیوانات در هنگام برخورد با حیوانات دیگر پی برده اند. آنها معتقدند عکس العمل هایی که حیوانات در بعضی موارد از خود نشان می دهند ، همیشه صادقانه نیست. مثلا مارمولک های بزرگ گاهی برای فرار از معرکه از فریب حیوانات دیگر استفاده می کنند. آنها هنگام حمله افعی ها برای نجات جان خود دم شان را جدا کرده و به این ترتیب با مشغول کردن افعی فرصتی برای فرار ایجاد می کنند. ماده گاو هنگام احساس خطر حمله گرگ های درنده، گوساله اش را در کاه پنهان می کند. حیوانات و پرندگان بی شماری این گونه هستند و تمام آنها در این گونه مواقع از روش مخصوص به خود برای اختفای فرزندانشان استفاده می کنند. استفاده از فریب و نیرنگ در میان ماهی ها و موجودات دریایی نیز رایج است. از دید دانشمندان اختاپوس نمونه تمام عیار استفاده از فریب و حیله گری و اختفاست. هنر استتاری که اختاپوس به کار می گیرد، از پدیده های بسیار زیبای طبیعت است. این حیوان قدرت زیادی در تغییر رنگ پوست و فریب طمعه اش دارد. دانشمندان در صدد هستند با فهمیدن هنر استتار اختاپوس از آن در راستای اهداف نظامی استفاده کنند. به گزارش عرب آنلاین، دانشمندان با مشاهده لایه های مختلف پوست این حیوان و کارهایی که هر لایه به صورت خاص انجام می دهد، شگفت زده شدند. آنها دریافتند که پوست اختاپوس از سه لایه اساسی تشکیل شده، لایه اول مانند یک پوشش اصلی عمل می کند، لایه دوم پوشیده از طیف های مختلف رنگ است و لایه سوم عمل بازتاب دقیق نور را بر عهده دارد . این لایه ها به اختاپوس کمک می کنند که طمعه خود را بفریبد. دانشمندان از این بررسی دلایلی یافتند مبنی بر اینکه حیوانات نیز مانند انسان ها برای دستیابی به خواسته هایشان دروغ می گویند
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
958 بار در 275 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
فقط تفاوت اينه كه اونا وقتي مجبور ميشن دروغ ميگن
ما هميشه ............................. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از mehmo عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
![]() تاریخ عضویت: Oct 2008
19,695 بار در 5,382 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دروغگوئی هم مطمئنا از آدما یاد گرفتن وگرنه دنیای قشنگ حیوانات امثل دنیای بچه ها پاک و بی آلایشه
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
بعضی وقتا روباه هم موقع خطر اگه مطمئن باشه زورش به حریف نمیرسه خودشو به مردن میزنه
دنیا جای وحشتناک و خطرناکی ست،نه بخاطر وجود بدکاران بلکه بخاطر افرادی که بدی ها را می بینند و کاری نمی کنند! (آلبرت انیشتین) [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم بدجنسی از حیوانات دیدم هم اینکه تلاش کردن که کلک بزنن...
![]() و قسنگترین حالتشون وقتیه که میخوان لجبازی کنن. من عاشق اون وقتی هستم که میشینن جولوی من و پشتشون را میکنن به من و سرشون را میگیرن بالا که یعنی من اینجام اما به تو گوش نمیدم. خیلی شیرین هستن.
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
555 بار در 230 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
به نظر من اسم اینارو نمیشه گذاشت دروغ و نیرنگ !
اینا فقط غریزه است ! یه جور عکس العمله ! مثلا خود ما ! وقتی دستمون به یه ظرف داغ می خوره سریع نمیکشیم عقب ؟! فرصتی برای فکر کردن در موردش نداریم ! خودش بی اختیار کشیده میشه عقب و این یه عکس العمله ! این بیچاره ها هم برای دفا از خودشون ، برای زنده موندن مجبورن این کارو بکنن ! در واقع تصمیم هم نمیگیرن که این کارو بکنن به طور غریزی این کارو انجام میدن !
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از نرگس عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
555 بار در 230 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یه چیزی یادم رفت !
باید این رو هم بگم که با هوریار خانوم کاملا موافقم ! خودم ار نزدیک قهر و لجبازی حیوانات رو دیدم و به نظر منم خیلی دوست داشتنیه این کارشون ... ولی توی شرایطی که پای مرگ و زندگیشون در میونه دیگه موضوع فرق میکنه !!
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از نرگس عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
مدیر روابط و ضوابط
حالت من:
|
اما به نظر من نرگس جان اونا هم همه کارو بر اساس غریزه انجام نمیدن خیل چیزا رو یاد می گیرن.گنجشکها رو ندیدی نوکشون رو می برن داخل لوله شیر آب تا آب بخورن؟یا کلاغی که از بالای بلندی گردوئی رو میندازه و منتظر میمونه تا ماشین از روش رد شه و پوسته شو بشکنه تا بتونه مغزشو بخوره؟اونا هم هوش دارن پس توانائی یاد گرفتن و تطابق با محیط رو دارن البته نه در حد یه انسان
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از peta عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
مدیریت اجرایی
31,216 بار در 7,939 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
دانشمندان به تازگی کشف کردهاند که حیوانات نیز مانند انسان دروغ میگویند. آنها با مشاهده و مطالعه حیله هایی که حیوانات از دیرباز جهت استتار و نجات خود از دست دشمن به کار میبردند، به این نتیجه رسیدهاند. تحقیقی که توسط دانشگاه روچستر انجام شده نشان میدهد که حیوانات برای رسیدن به خواسته هایشان مانند انسانها از نیرنگ و دروغ استفاده میکنند. آفتاب پرست مثالی برای اثبات این قضیه است. این حیوان هنگامی که از جانب دشمن احساس خطر کند با تغییر رنگ پوست خود سعی میکند جانش را نجات دهد. محققان با بررسی مغز برخی از حیوانات به وجود فعالیتهایی در نقطههایی مشخص از مغز این حیوانات در هنگام برخورد با حیوانات دیگر پی بردهاند. آنها معتقدند عکسالعملهایی که حیوانات در بعضی موارد از خود نشان میدهند، همیشه صادقانه نیست. مثلا مارمولکهای بزرگ گاهی برای فرار از معرکه از فریب حیوانات دیگر استفاده میکنند. آنها هنگام حمله افعیها برای نجات جان خود دمشان را جدا کرده و به این ترتیب با مشغول کردن افعی فرصتی برای فرار ایجاد میکنند. ماده گاو هنگام احساس خطر حمله گرگهای درنده، گوسالهاش را در کاه پنهان میکند. حیوانات و پرندگان بی شماری این گونه هستند و تمام آنها در این گونه مواقع از روش مخصوص به خود برای اختفای فرزندانشان استفاده میکنند. استفاده از فریب و نیرنگ در میان ماهیها و موجودات دریایی نیز رایج است. از دید دانشمندان اختاپوس نمونه تمام عیار استفاده از فریب و حیله گری و اختفاست. هنر استتاری که اختاپوس به کار میگیرد، از پدیدههای بسیار زیبای طبیعت است. این حیوان قدرت زیادی در تغییر رنگ پوست و فریب طمعه اش دارد. دانشمندان در صدد هستند با فهمیدن هنر استتار اختاپوس از آن در راستای اهداف نظامیاستفاده کنند. دانشمندان با مشاهده لایههای مختلف پوست این حیوان و کارهایی که هر لایه به صورت خاص انجام میدهد، شگفت زده شدند. آنها دریافتند که پوست اختاپوس از سه لایه اساسی تشکیل شده، لایه اول مانند یک پوشش اصلی عمل میکند، لایه دوم پوشیده از طیفهای مختلف رنگ است و لایه سوم عمل بازتاب دقیق نور را بر عهده دارد. این لایهها به اختاپوس کمک میکنند که طمعه خود را بفریبد. دانشمندان از این بررسی دلایلی یافتند مبنی بر اینکه حیوانات نیز مانند انسانها برای دستیابی به خواستههایشان دروغ میگویند.
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,745 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
ادغام شد
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| می, میگویند, مانند, هم, گویند, انسان, حیوانات, دروغ |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |