![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2007
5 بار در 3 پست از ایشان تشکر شده است
|
agar donbal sag baraye kharid hastid baraye man name bogzarid moshakhasat nejad va boodje ra begooid
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
0 بار در 0 پست از ایشان تشکر شده است
|
مشخصات لطف میکنید
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
|
man har nejadi bekhayn peyda mikonam nadaram
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Feb 2007
|
dar morede "Pug" mitonid komak konid?>
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
|
hoodoode 600 700 hast aksaran ham varedatie
age id yahoo darid bedin man etelaate kamel bedam |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
|
[مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]
در سایت پرشین پت تمامی نژادها موجود میباشد لینک مستقیم دانلود فیلم [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] با تشکر مدیریت تالار ویرایش توسط Admin : 27th February 2007 در ساعت 02:27 AM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
|
man ye sage terrier khoshgel daram eshghe mane mikhastam be kasi bedam ke azash faghat negahdari kone nabayadm azash joft giri kone kasiam ke mikhadesh bayad khunash tarafaye pounak bashe chon khodam miikham hadeaghal 2hafte yebar biam behesh sar bezanam badam inke bache koochik nadahste bashe kasi ke mikhadesh ye dokhtare hodoodan 16.17 sale dashte bashe chon man beheshoon sag nemidam shahzade midam bad inke sagam kheili atefie ba koochektarin harfi gerie mikone kasi ke mikhadesh nabayad behesh chap nega kone age khastid in idime off bezarid sania_ziba2006
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Nov 2007
|
سلام
آاگر yorkie در طیف کاری شما هست لطفا اطلاعاتی برای من بفرستید. مشخصات : yorkshire terrier / نر / 6 تا 12 هفته / با چیپ، پاسپورت و تاریخچه واکسیناسیون / تحویل در تهران بودجه: اگر مناسب باشه و خوشم بیاد 1.5 ID: fiercest@gmail.com خیلی متشکرم |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2007
12 بار در 9 پست از ایشان تشکر شده است
|
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان من 2 تا توله سگ از نژاد شیانلو دارم یکی مشکی و دیگری سفید و قهوه ای مشکی با سفید هست قیمت های خوبی میدم اگر خواستید خبرم کنید ایدی منو تو یاهو اد کنید parswebdata@yahoo.com |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#10 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2007
12 بار در 9 پست از ایشان تشکر شده است
|
--------------------------------------------------------------------------------
سلام دوستان من 2 تا توله سگ از نژاد شیانلو دارم یکی مشکی و دیگری سفید و قهوه ای مشکی با سفید هست قیمت های خوبی میدم اگر خواستید خبرم کنید ایدی منو تو یاهو اد کنید parswebdata@yahoo.com تعداد:2 - جنسیت : نر - اسم سگ مشکی راکی و دیگری رکس دوستان شما هر چند تا که سگ خواستید ما میتونیم براتون جور کنیم چند وقت دیگه پرورش سگ را شروع میکنیم من دارم رشته ی دام پزشکی رو میخونم اگر سگ خواستید ما در خدمتیم الان هم 2 تا توله سگ از نژاد شیان لو دارم اگر خوستید ای دیه منو تو یاو اد کنید id: parswebdata@yahoo.com |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |
|
|