![]() |
|
|||||||
| تالار حمایت از حقوق حیوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
1,579 بار در 373 پست از ایشان تشکر شده است
|
امروز به طور اتفاقی این صفحه ی اینترنتی رو باز کردم . دیدم مال حامیان حقوق حیواناته.صفحه ای که دیدم شامل عکسهایی از حیوانات مختلف بود که زیرشون اسم اون حیوان رو نوشته بود.منم فکر کردم که یک فتوبلاگه و سایتی است پر از عکس از حیوونات مختلف.منم چون از گربه خوشم میومد روی cat کلیک کردم.اما نمیدانستم که تا چند لحظه بعد من چیزهایی دیدم که از فرط ناراحتی افکار جنون آمیزی مثل خودکشی،حمله ی انتحاری!یا حتی [censored] به سرم زد!برید و عکسهای شرم آور را به همراه توضیحات انگلیسی هر عکس ببینید تا بفهمید انسان کثیف ترین،پلید ترین،زشت ترین ، کریه ترین و خودخواه ترین موجود زنده ی تمام عالم است! آخه مگه میشه خدایی وجود داشته باشه و فقط نظاره گر این صحنه ها باشه ؟؟
توروخدا اگه کمک اون حیوانات به صورت مستقیم نمیتونید بکنید،یه فکری به حال من کنید که دارم میمیرم.... [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید] |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 6 کاربر برای این پست سودمند از babak_deghat عزیز تشکر کرده اند: |
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
12,118 بار در 3,459 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم نزدیک بود گریه کنم برای همین فقط 10 ثانیه نگاه کردم و بعد فوری اومدم بیرون ولی هنوز دستام داره می لرزه ....
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از Napoleon عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
|
نه فقط چین،در تمام دنیا داره یک همچین اتفاقایی میفته.اگه تو توضیحاتش خونده باشین میبینین که این تحقیقات علمی همه تو آزمایشگاههای کشورهای پیشرفته و صنعتی داره اتفاق میفته.آخه اینم شد علم؟علم علم که میگن همینه؟میخوام که صد سال سیاه علم نباشه!
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از babak_deghat عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
تیم مدیریت سایت
![]() تاریخ عضویت: Oct 2007
34,744 بار در 8,573 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
این جنایته.
اما این سایت با نشان دادن آنها میخواد که از مردم بر علیه این جنایات پول جمع کنه.اما اگر واقعآ کلکی توی کار نباشه. معمولآ این سایت ها خیلی قابل اعتماد نیستن.میان از حس دلسوزی مردم سو استفاده میکنن
آنکه "می تواند" انجام می دهد و آنکه "نمی تواند" انتقاد می کند . ما همیشه صداهای بلند را میشنویم، پررنگ ها را میبینیم، سخت ها را میخواهیم. غافل از اینكه خوبها آسان میآیند، بی رنگ می مانند و بی صدا می روند ! |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از هوریار عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر قدیمی تاریخ عضویت: Mar 2008
5,035 بار در 1,416 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
حالم بد شد
![]()
"" عجیب نیست اگر تابلوی معروف هفت سین کمال الملک را در کاخ گلستان به تماشا بنشینیم و ببینیم که او نیز ماهی قرمز را میان سفره هفت سینش طراحی و نقاشی نکرده است. ماهی قرمز در سفره هفت سین ایرانی جایی ندارد [مشاهده لینک ها فقط برای اعضا امکان پذیر است لطفا ثبت نام کنید]پس لطفاًماهی قرمز نخرید ![]() |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از slmz عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
|
کاری به سایتش نداشته باشید.(سایتش مطمئنه.)مساله را جع به عکسهای محتوی سایته. اونا که دیگه دروغ نیستن
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از babak_deghat عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر بسیارموثر تاریخ عضویت: Nov 2008
7,494 بار در 2,015 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من هم اين عكسها رو ديدم ولي نميدونم چرا هيچ برخوردي با اينها نميشه
يعني واقعا نميتونن جلو اينها رو بگيرن![]()
« مادامی که انسان ها ، قاتل بی رحم موجودات زنده رده پایین تر هستند ، هرگز به سلامتی یا صلح دست نخواهند یافت زیرا تا زمانی که انسان ها حیوانات را قتل عام می کنند یکدیگر را هم خواهند کشت ! در حقیقت آن که بذر کشتن و رنج می کارد نمی تواند عشق و شادی درو کند .» |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 3 کاربر برای این پست سودمند از ati عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#8 | ||||||||||||||||||||
|
(معاون بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
2,556 بار در 817 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
عجب نامردی بوده اونی گربه بیچاره رو آتش زده ...
![]()
|
|
|
||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از HamidOnline عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#9 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Nov 2008
1,725 بار در 537 پست از ایشان تشکر شده است
|
واقعا وحشتناك بود خيلي تاسف باره من شخصا خيلي حالم بد شد اميدوارم اينها خودشون به اين روز بيفتن. من هم كاملا ناراحتي شما رو درك ميكنم ولي دوست عزيز اين هم درست نيست كه شما بخواهي حرفي از انكار خدا بزني.
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#10 | |||||||||||||||||||||
|
اخراج شده
2,164 بار در 405 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
نقل قول:
انجمن هاي بسياري در خارچ از كشور براي اين بيرحمي ها دارند فعاليت ميكنندو روز بروز هم به موفقيت خاصي دست ميابند اين سايت را هم كه ازش عكس ها را برداشته اي متعلق به يكي از هزاران انجمني است كه توسط يك زن و شوهر گياه خوار راه اندارزي شده و فعاليت ميكنه. من هم با اين سايت گاهي همكاري ميكنم. ولي كشور خودمان چي؟ آيا سر بريدن حيوانات ..كشتن شتر با آن وضع وحشيانه نيست... آيا كسي در اين مملكت قدرت داره جلوي اينكار را بگيره... حتي ميترسيم در موردش بنويسيم يا صحبت كنيم... دست كم در كشورهاي ديگر اين اعمال دور از چشم همه مردم انجام ميشه ولي اينجا دركمال شجاعت و با افتخار در كوچه و خيابان اينكار را ميكنند .. حتي كتك زدن و آتش زدن و كشتن گربه و سگ و گنجشك جزئي از افتخارات مردم اين مملكت است. |
|||||||||||||||||||||
|
|
|
|||||||||||||||||||||
| 4 کاربر برای این پست سودمند از Jaleh عزیز تشکر کرده اند: |
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| من, کردم, گریه, این, با, عکسها |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |