30th October 2008, 08:18 PM
|
|
|
مدیر روابط و ضوابط
19,302 بار در 5,316 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
صعود به سطح بالا: 2%, 0 امتیاز مورد نیاز |
|
تبعیض نژادی را به حیوانات آموزش ندهیم
دنیای ما آدما زشتی ها و بدیهای زیادی داره که متاسفانه ما داریم بعضی از این زشتی ها رو وارد دنیای بی آلایش حیوانات می کنیم.دسته بندی آدما به نژادهای پست و برتر بر اساس رنگ پوست و مذهب و میزان ثروت و........فقط در زندگی خودمون خلاصه نمیشه.جدیدا مد شده کسی که می خواد پتی رو بخره فوری به شناسنامه اش نگاه می کنه تا مطمئن شه حیوون متولد اروپاست٬بعد دنبال شجره خونوادگیه و می خواد عکس اجدا پت رو ببینه تا از اصالتش مطمئن باشه!فکر کنم تا چند سال دیگه فقط حیوونائی که زبان انگلیسی یا فرانسه یا آلمانی میدونن طرفدار خواهند داشت. واقعا چرا و چقد اصالت نژاد پت برای علاقمند شدن ما به اونها مهمه؟متاسفانه طی یه سال گذشته که تو ایران بودم می تونم بگم اینجا برای اغلب مردم نژاد حرف اول و آخر انتخاب و علاقمندی به حیوونی رو میزنه!</div>
چند باری که اینجا به دامپزشکی ها مراجعه کردم اغلب افرادی رو دیدم که یا سگ آپارتمانی داشتن یا یه گربه ملوس پرشین٬و اغلب هم پتشون رو توی سبد مخصوص حمل نمی ذاشتن تا همه مراجعه کننده ها پت گرون قیمتشون رو ببینن و به پولدار بودنشون پی ببرن!! این درحالیه که بردن حیوانات بدون سبد به دامپزشکی سایر کشورا ممنوعه و کلینیک از پذیرش این حیوونا جلوگیری می کنه چون ممکنه یه سری از حیوونا با حیوونای دیگه مشکل داشته باشن اما اینجا فقط برای جلب توجه و فخرفروشی این قانون نادیده گرفته میشه.ندرتا دیدم کسی برای همستر و خرگوش و سایر پتهای ارزون قیمت ارزش قائل شه و دلش بیاد برای ویزیتش پولی بده که اگه هم این کارو کنن اکثرا این پت بیچاره رو به صرف ارزون بودن جوری قائم می کنن که مبادا مورد تمسخر قرار بگیرن.جالبه یه سری از افراد که سعی کردن با خرید یه حیوون به ظاهر گرون خودشون رو متمول نشون بدن با ظاهر نحیف و کثیف پتشون بدجور لو میرن٬(نمی دونم داشتن یه سگ یا گربه چه ربطی به پولدار بودن داره؟شاید ربطش مثل ورزش اسکی باشه که خیلی ها میگن ورشهای پولداراست و برای همین بعضی ها الکی زمستون باربند اسکی به ماشین می بندن تا جلوی پولدارا کم نیارن)...به نظر من این دسته از افراد فقط از ترس ابتلا به بیماری به دامپزشکی ها میان وگرنه از نوع تغذیه حیوون نگون بختشون پیداست که نه سلامت حیوون براشون اهمیت داره نه دلشون میاد برای حیوونی پول خرج کنن چون این آدما عاشق واقعی حیوانات نیستن.امتحانش سادست از یکی از همین افرادی که یه پت فانتزی و لوکس داره بخواین که نگهداری یه حیوون بی خانمان اما بی نژاد رو قبول کنه٬هزار جور بهونه میاره.(همه رو نمیگم اما خیلی هامون اینطور هستیم)به نظر شما این افراد حقیقتا حیوانات رو دوست دارن یا فقط بعضی از حیوونا به صرف گرون بودن ملعبه ای هستن برای فخرفروشی شون؟ هفته پیش که تو همین سایت به کمک ناپلئون عزیز یه دایه پرشین برای یه گربه ولگرد پیدا کردم بدجور از دیدن رفتار اون گربه گرون قیمت خجالت کشیدم٬گربه پرشین که به تازگی بچه شو از دست داده بود بچه گربه بی نژاد رو عاشقانه پذیرفت٬بدون اینکه گرون بودن نژادشو به رخش بکشه٬از خودم پرسیدم آیا یه اشراف زاده هم اینجور بی آلایش عاشق یه گدا خواهد شد؟نه٬اینا رو فقط تو داستانها و فیلها تحویل هم میدیم تا وجدانمون رو راحت کنیم٬تا به دروغ بگیم به برابری و ارزشمندی همه انسانها معتقدیم٬چه ماهرانه فیلم می سازیم و نقش بازی می کنیم و دروغ میگیم٬وگرنه اگه من نوعی یه هزار تومنی بیشتر از شما پول داشته باشم خودمو برتر میدونم.خودم رو گفتم تا به کسی برنخوره چون این جور مواقع از اونجائی که انتقاد پذیر نیستیم و حرف حق هم بدجور تلخه اکثرمون قیافه ای حق به جانب می گیریم و با عصبانیت میگیم٬من که اینطور نیستم چرا به همه توهین می کنی؟اما من منظورم همه نبودن٬منظورم اکثریتی بودن که اقلیت خوب توش گم شدن. حالا که قادر به اصلاح رفتار خودمون نیستیم بهتره دنیای بدون تبعیض نژادی حیوونا رو مثل دنیای پیچیده و مملو از تبعیض و فخرفروشی و دروغ خودمو خراب نکنیم.
|
|