![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Sep 2008
25 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
چند روزه دختره یکی از همسایه های ما یک سگ به قیمت 70 هزار تومان از یک دست فروش بی وجدان خریده شاید هنوز یک هفته نداشته باشه خیلی کوچیکه چشماشم باز نشده باید پیشه مادرش باشه اما ... در هر صورت اونم دیگه نمی تونه بخاطره مادرش و هم سروصدای ( کم )سگ تو خونه که بخاطره بی مادری نگهش داره از اون جاییم که من قبلا سگ داشتم از من کمک خواسته .فکر نمی کنم نژاد خاصی داشته باشه ولی خوشگله . فقط یه مراقب خوب و دلسوز می خواد تا کمی بزرگتر بشه .
یا اگر کسی سگه ماده داره و می تونه از اون نگه داری کنه و یا هر کس دیگه با من تماس بگیره 09192057635 |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر موثر تاریخ عضویت: Nov 2007
5,936 بار در 1,501 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
قبل از هر چیز اینو بگم که اصلا خریدن این حیوان کار درستی نبوده می دونم که از روی دلسوزی و مهربانی بوده ولی همین سوء استفاده ها از عواطف ما باعث می شه که این توله و صد ها مثل اونو از مادر جدا کنند .
شک نکنید که حالا که این انسان مهربون این توله را خریده همین الان اون دیوانه دوباره رفته سروقت مادر بیچاره تا توله بعدی را بدزدد. اگر خریداری نباشه دنبال توله های بعدی و بعدی ... نخواهند رفت. با این مهربانی نادرست هم این توله و هم توله های بعدی را از داشتن مادر محروم می کنید . خصوصا اینکه احتمال زنده ماندن توله به این کوچکی بدون مادر خیلی هم کمه . یعنی همین دل رحمی می تونه باعث از بین رفتن این کوچولو و کوچولوهایی که بعد از این دزدیده می شوند تا به من و شمای حیوان دوست فروخته شوند بشود. حالا در مورد این فسقلی بگم : خیلی خیلی بزرگ کردن سگ به این کوچولویی کار سختیه ! سگ من هم 13 روزه بود که اومد پیش من ولی واقعا به هر دو ما خیلی سخت گذشت تا بزرگ شد یک مراقبت تمام وقت ( خصوصا شبها کار سخت تر می شه) لازم داره . و باید خودتون را برای زوزه کشیدن هایش و اسهال گرفتن و ماساژ دادن دائم شکم( بجای لیسیدن مادرش) و هر شب چند بار بیدار شدن برای شیر دادن و چند بار هم بیدار شدن از زوزه هایش !!! و تمیز کردن مداوم جایش و شستن دائم پشتش و اگه اسهال داشت پماد زدن برای نسوختن پشتش و .... خیلی چیزهای دیگه آماده کنید . ولی وقتی پیش خودتون بزرگ بشه لذتی داره که گفتنی نیست اینهایی را که گفتم برای منصرف کردن اعضا از نگداری این فسقلی نبود ! بلکه می خواستم از قبل یک ذره از سختیهایش را بدونید تا با چشم باز حمایتش را قبول کنید تا یک وقت نبینیم که گذاشته شده گوشه سطل آشغال ( این چیزی بود که خودم دیدم که توله کوچولو با چشم بسته ناله می کرد توی سطل آشغال آوردمش خونه ولی 2 ساعت بیشتر زنده نموند !) امیدوارم هرچه زودتر کسی پیدا بشه که بتونه ازش نگهداری کنه اگر تا 10 روز دیگه کسی پیدا نشد من ازش نگهداری می کنم ( زودتر از 10 روزه دیگه برام مقدور نیست)[/size]
************************** باران باش مپرس كه پياله هاي خالي از آن كيست ویرایش توسط yalda : 27th October 2008 در ساعت 02:12 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 15 کاربر برای این پست سودمند از yalda عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
6,345 بار در 1,260 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من دارم روی مادر خانمم کار می کنم که لااقل تا از آب گل در بیاد ازش نگه داری کنه
تا الان که هنوز صددرصد okنداده ولی فکر کنم شب برم خونشون بتونم راضیش کنم خداییش اگر می تونستم خودم ازش نگهداری می کردم ولی من و خانومم صبح تا عصر خونه نیستیم ![]() امشب خبر می دم. اگه ردیف شد کی و کجا می تونند بیان بگیرنش؟؟؟
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
518 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
یلدا جان خیلی زیبا نوشتی واقعا" آفرین به شما
من میخواستم ازش نگهداری کنم ولی فکر نمیکردم اینقدر کار داشته باشه . انشاا... که هیچ توله سگی از مادرش جدا نشه . به خدا سگ یه فرشته هست .
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر فعال تاریخ عضویت: Aug 2008
2,437 بار در 748 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
آخي طفلكي
|
||||||||||||||||||||
|
|
|||||||||||||||||||||
| 2 کاربر برای این پست سودمند از shohi عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
(مدیر بازنشسته)
کاربر فعال تاریخ عضویت: Oct 2008
6,345 بار در 1,260 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
من با mohammad_mstr جان تماس گرفتم و ایشان گفتند که گویا قرار شده چهارشنبه یه خانمی سرپرستی این طفل معصوم رو قبول کنه.
تورا به خدا همون طور که یلداجان هم گفت از خرید توله سگ چند روزه خوداری کنیم,خداروخوش نمی یاد من تا شب که داشتم دنباله یه نفر واسش می گشتم آرومو قرار نداشتم و شب به محضی که okشد زنگ زدم وحتی حاضر بودم امشب برم تحویلش بگیرم که طوری که بنده خدا mohammad_mstr هم از عجله من تعجب کرده بود,ولی خب خدا رو شکر که مشکل حل شد
|
|||||||||||||||||||||
|
|
#7 | ||||||||||||||||||||
|
25 بار در 8 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
از همتون ممنونم واگزار شد .
![]() |