![]() |
|
|||||||
| تربيت حيوانات |
![]() |
|
|
#1 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Oct 2008
6 بار در 4 پست از ایشان تشکر شده است
|
سلام.من حدود 2 ماه طوطي خاكستري 1 ساله خریدم.اوایل چندتا صوت میزد ولی الان هر 2 یا 3 روز یکبار صوت میزنه.در ضمن در این مدت با ما خو گرفته و تقریبا اهلی شده.کار خاصی باید انجام بدم تا مثل اوایل بشه؟با تشکرویرایش توسط shohi : 12th January 2009 در ساعت 05:02 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| تبلیغات ... | |
|
|
|
|
|
#2 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Mar 2008
582 بار در 137 پست از ایشان تشکر شده است
|
شاید منظور شمارو از سوت کامل متوجه نشدم .طوطی خاکستری تا زمانی که اهلی نشده قار میزنه ور در کنارش یه سوت تیز و خاص داره که کسی هم معمولا ازش لذت نمیبره .وقتی اهلی تر میشه کم کم هم قار زدن یادش میره هم سوت زدن .
اما اگه منظورتون اون مدل سوتیه که خودتون یادش دادید باید دوباره براش تکرار کنید .به این صورت که روبروش وایسید خودتون اون کارو انجام بدید و تشویقش کنید که اون هم تکرار کنه .(کلید آموزش طوطی خاکستری تکراره ) ولی کلا نگران نباشید چون چیزی از یادشون نمیره بسته به میلشون آموخته هاشون رو نمایش میدن . پیشنهاد میکنم اگر چیزیرو بهش یاد دادید و کاملا مسلط شد بعد ازمدتی تکرار آموزش بعدی و شروع کنید چون طوطی خاکستری خودش هم مشتاق یادگیری و تنوعه . نکته : از سرحال بودن پرندتون مطمئن شید .موارد بالا درصورتیه که طوطی خاکستری کسل نباشه. عذر میخوام .من الان دقت کردم متوجه شدم این موضوع در تالار مشاوره دامپزشکی مطرح شده و قاعدتا نمیبایست بجز نظرهای تخصصی دامپزشکان مطلب دیگه ای درج بشه .گفته من تجربی است و به عنوان تالار دقت نکرده بودم . در هر صورت نمیتونم پاکش کنم .زحمتش با ادمین عزیز
ایرانیم وارث آزاد اندیشی کوروش پاکی زرتشت عدل انوشیروان شجاعت فرخزاد شهامت خرمدین دانش رازی هنر فردوسی عشق خسرو .... ..........................که این قادسی گورگاه منست _______کفن جوشن و خون کلاه منست ویرایش توسط timotian : 25th January 2009 در ساعت 02:44 PM. |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#3 | ||||||||||||||||||||
|
|
سلام.طوطي خاكستري من وقتی از قفس میاد بیرون بیشتر وقت نوکشو میچسبونه زمین.میخوام بدونم این رفتار دلیل خاصی دارد؟
ویرایش توسط shohi : 12th January 2009 در ساعت 05:03 PM. دلیل: اصلاح |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
|
|
#4 | ||||||||||||||||||||
|
|
معمولا یک طوطي خاكستري که ذار اهلی میشه یعنی هیچ صوتی نمیزنه؟منظور من از صوت اونائیه که خودش بلده و از توی جنگل یاد گرفته نه قار یا جیغ که شما فرمودید.
ویرایش توسط shohi : 12th January 2009 در ساعت 05:03 PM. دلیل: اصلاح |
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از atena عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#5 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
59 بار در 37 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
سرشو اگه میزاره زمین وگردنشو در دسترس شما قرار میده منظورش اینه که شما نوازشش کنید.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
| یک کاربر برای این پست سودمند از arsham sami عزیز تشکر کرده اند: |
|
|
#6 | ||||||||||||||||||||
|
کاربر تازه آشنا تاریخ عضویت: Jan 2009
59 بار در 37 پست از ایشان تشکر شده است
حالت من:
|
شما بهتر کلمه سلام رو دائما تکرار کنید و از این کلمه برای آموزش سخن گویی استفاده کنید ودر طول روز برای مدت طولانی روبروش بایستید تا به شما عادت کنه و بفهمه اذیتش نخواهید کرد.
|
||||||||||||||||||||
|
|
|
||||||||||||||||||||
![]() |
| علاقه مندی ها (Bookmarks) |
| برچسب ها |
| کاسکو, ارومی |
| ابزارهای موضوع | جستجو در موضوع |
| نحوه نمایش | |